tak sem konecne doma nasel fotak tak vam sem hazim nejake fotesky jak asi ted vypada ta moje plechovka jen sem to nefotil zezadu ale tam zadny zmeny nejsou a bez toho kridla si to dokazete myslim predstavit
Ivan píše:Že bych z toho jásal, to se říct nedá. Proč je ten nádech tak ze šikma, to lépe nasává vzduch?
ta kapota ma takovej vykus jestli sis vsimnul, vlastne to co je lakovany do cerna tak sem to hodil do roviny s tou hranou a myslim si ze to i lip vypada
To černý na kapotě je divný. Buď by bylo dobrý kdyby to pokračovalo přes střechu dozadu, nebo ta kapota měla bejt černá celá, takhle to vypadá jak nedodělaný
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
já moc hondy nemusím ale tahle se mi opravdu líbí, ta kapota je skvělá!! a to nasávání trochu ze šikma v linii toho přechodu je zajímavé.... (počítám že je aktivní)
Ritchma píše:To černý na kapotě je divný. Buď by bylo dobrý kdyby to pokračovalo přes střechu dozadu, nebo ta kapota měla bejt černá celá, takhle to vypadá jak nedodělaný
hle takhle s eot bbude tezko vysvetlovat a nevim jestli to na tech fotkach je videt ale ta kapota je vyvisena presne tak jak to je nalakovany do cerna a vypada to pjekne , a mimochodem a ty strese premejslim taky jen nevim jak to udelat vzadu jestli cely dvere nebo to zase zuuzit
Martin IV. píše:já moc hondy nemusím ale tahle se mi opravdu líbí, ta kapota je skvělá!! a to nasávání trochu ze šikma v linii toho přechodu je zajímavé.... (počítám že je aktivní)
jj je aktivni pasivni je jen strsni ale ten pude stejne dolu, nak mi tam nesedi
Ritchma píše:To černý na kapotě je divný. Buď by bylo dobrý kdyby to pokračovalo přes střechu dozadu, nebo ta kapota měla bejt černá celá, takhle to vypadá jak nedodělaný
hle takhle s eot bbude tezko vysvetlovat a nevim jestli to na tech fotkach je videt ale ta kapota je vyvisena presne tak jak to je nalakovany do cerna a vypada to pjekne , a mimochodem a ty strese premejslim taky jen nevim jak to udelat vzadu jestli cely dvere nebo to zase zuuzit
Jj, vidim to a vim jak to myslíš. Taky sem přemýšlel nad těma dveřma. Asi bych se do toho radši nepouštěl, protože tim zadkem by se to pak mohlo celý pokazit. Neni ta černá nějaká matná nebo tak něco?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše: Jj, vidim to a vim jak to myslíš. Taky sem přemýšlel nad těma dveřma. Asi bych se do toho radši nepouštěl, protože tim zadkem by se to pak mohlo celý pokazit. Neni ta černá nějaká matná nebo tak něco?
jj je to matovka a sedne na to, ani sem necekal ze to bude vypadat takhle s tou matovkou
jo tvoja kara se mne moc libi, i ta kapota je dobra, akorad skoda zes uz to takhle udelany koupil co ze nemas treba takovou radost ze sis to delal sam a neco treba neodpovida tvejm predstavam
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jarda píše:jo tvoja kara se mne moc libi, i ta kapota je dobra, akorad skoda zes uz to takhle udelany koupil co ze nemas treba takovou radost ze sis to delal sam a neco treba neodpovida tvejm predstavam
prave ze odpovida az moc nechci naky mega spoilery az na zem, jo jasny je skoda ze sem to takhle koupil ale i kdyby tak bych stejne jen nalepil nastavce a konec a to uz mam u jednoho taky za sebou kdyz mi hpo nakej dobrak urval jinak uz ani nemam nic moc v planu jen chci udelat par drobnosti na vzhledu a supho na interier a motor
tak sëm s tak nak rozhod, strecha uz j obrousena a v garazi na me ceka plechovka s matnou cërnou pude cela stršecha vcetne strisky a cely apty dvere + kola, az budu doma hodim vam sem VT od Jorda