JJ.Hensel píše:![]()
to se po vedlo
![]()
konečně čiré ;o)
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Jojky to by jsi mohl vjedet co? Shanim Na LOGANA aspon zadni cirou kdyz uz ne dopredu - mam to ted strikly cernym transparentem - nic moc ale aspon neco, ja bych radsi Angel eyes - prosim prosim - marne shanim....Renault-welt píše:Přesně tak,odemě.Ritchma píše:Moc moc pěkný. Taky bych si koupil čirou na saxo, ale nějak se mi nechce tolik investovat. Kde si je koupil?
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
to tě zklamu.hallda píše:Jojky to by jsi mohl vjedet co? Shanim Na LOGANA aspon zadni cirou kdyz uz ne dopredu - mam to ted strikly cernym transparentem - nic moc ale aspon neco, ja bych radsi Angel eyes - prosim prosim - marne shanim....Renault-welt píše:Přesně tak,odemě.Ritchma píše:Moc moc pěkný. Taky bych si koupil čirou na saxo, ale nějak se mi nechce tolik investovat. Kde si je koupil?
Re: konečně čiré ;o)
Ahoj pánové,schánim taky jedny.Nevíte někdo kde bych je sehnal zatim sem viděl nejlevnější za 2500.A Mike mi říkal,že je sehnal za 2100.
T.C.T.na cestách...
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: konečně čiré ;o)
bobo> pocli SZ renault-weltovi. prsipevek hnedka nad tim tvym (dole tlacitko SZ) a domluvte se.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
no já už bych si připlatil a koupil bych angely,stojí na tuhle plečku něco kolem 150eur a tose vyplatí,kdybych to bejvyl věděl tak bych počkal a nekupoval ty co má velbloud,ty už nikdo nechce a jsou zadarmo...skoro
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA
opel warriors pilsen [/img]
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA