Ritchma píše:
Já teda nic nechci, jenom kdyby si byl tak hodnej a zkusil podívat na čirý světla na saxo (obdelníkový, ne ty nový kulatý). Jenom abych věděl jestli tam něco takovýho maj a za jakou cenu.
P.s: když kliknu na www v tvym profilu ukáže se mi saxo, co to znamená?
Takžě černý ne jo???Jen pokud budou ciry a cenu.Nevim,podivam se.
To je jedno. Nějaký čirý přední na saxo (doufám že buď s čirym blinkrem v kuse nebo tak nějak). Můžou být černý nebo i chormový, zajímá mě jen cena nic jinýho. Budu ti vděčnej. Dík
Laconi píše:A jak je to s kvalitou tý plechařiny? Nezačne to po pár tejdnech někde kvést nebo je to ok?
Tak si to kup u autokelly,tam ma taky nejaky slevy a nemusime pro to jezdit tak daleko.
Jasný to jo, plechařinu budu kupovat v kelly tim tě nechci zatěžovat, jenom se tam prosím mrkni za kolik tam jsou ty čirý přední na golfa s křížem a cenovky zadních lamp krystal bílá/červená díky
Laconi píše:A jak je to s kvalitou tý plechařiny? Nezačne to po pár tejdnech někde kvést nebo je to ok?
Tak si to kup u autokelly,tam ma taky nejaky slevy a nemusime pro to jezdit tak daleko.
Jasný to jo, plechařinu budu kupovat v kelly tim tě nechci zatěžovat, jenom se tam prosím mrkni za kolik tam jsou ty čirý přední na golfa s křížem a cenovky zadních lamp krystal bílá/červená díky
S křížem tam jsou myslim jen cerny.Ale uvidime.A cervenobilej kristal.Dobre.Pisu si.
Kdyztak az z toho kelly budes neco chtit tak i 32procent slevy se hodi.
Renault-welt píše:
S křížem tam jsou myslim jen cerny.Ale uvidime.A cervenobilej kristal.Dobre.Pisu si.
Zdarec harec mazec,
sice jsem uz pisal jinde, ale...takze zadni optika a predni na D Logan - kdyz to v PL bys sehnal - budu vdecnej...pac nikde nic
a co takhle zakazkova vyroba narazniku na favorita, kdyz bych dodal predlohu ve forme fotografie toho, co bych si predstavoval..je to jednoduchej tvar + nejaky prahy za rozumnou cenu?
Fiat Coupe 1.8 16v, 108 kW
Alfa Romeo 156 2,5 24V V6 150 kW
Renault Megane Coupe 1,9 DTi, 76 kW - RIP - Dnes (12.7.06) v noci ukradeno v Brne, seda metaliza, r.v. 99, SPZ 1B1 9277
Skoda Favorit 1.3
Laconi píše:
Zdarec harec mazec,
sice jsem uz pisal jinde, ale...takze zadni optika a predni na D Logan - kdyz to v PL bys sehnal - budu vdecnej...pac nikde nic
a co takhle zakazkova vyroba narazniku na favorita, kdyz bych dodal predlohu ve forme fotografie toho, co bych si predstavoval..je to jednoduchej tvar + nejaky prahy za rozumnou cenu?
No leda posli fotku co bys chtel,a ja usoudim jestli je to realizovatelny.A jaky prahy a co je rozumna cena tech prahu a narazniku.