neska jsem odvezl pandu do lakovny, budu davat do laku predni naraznik, masku, zrcatka, prahy, zadni kridlo, kufr, a naraznik, vychazi to kolem 8 tisic, co myslite ta cena, mne se to zda celkem v pohode na to ze tam bude jeste asi hodne prace jako kitovani a brouseni, takhle to vypada ted:
ty odkazy musite zkopirovat do prohlizece jinak to nejde
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Udělal si něco s těma prahama a zadnim nárazníkem aby to bylo aspoň trochu souměrný? Jestli ne tak je podle mě zbytečný tyhle díly lakovat. Jinak myslim, že cena víc než dobrá. Jaká bude kvalita to se pak uvidí
Škoda Favorit 135 LS - minulost Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
PaJaS píše:Udělal si něco s těma prahama a zadnim nárazníkem aby to bylo aspoň trochu souměrný? Jestli ne tak je podle mě zbytečný tyhle díly lakovat. Jinak myslim, že cena víc než dobrá. Jaká bude kvalita to se pak uvidí
ne zatim nic, letos uz nemam dost financi ani moc chuti, a ty prahy bych si asi musel nechat dodelat na zakazku pac tam kde to delali mne tvrdili ze ty prahy proste uz niz nedostanou, takze ja nevim co s tim, mam nejaky plany na pristi rok, uvidime jak na tom budu s prachama, pac jako student jich moc nemam
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jarda píše:neska jsem odvezl pandu do lakovny, budu davat do laku predni naraznik, masku, zrcatka, prahy, zadni kridlo, kufr, a naraznik, vychazi to kolem 8 tisic, co myslite ta cena, mne se to zda celkem v pohode na to ze tam bude jeste asi hodne prace jako kitovani a brouseni, takhle to vypada ted:
Ono By Stačilo Ty Prahy Otočit, To By Nebylo Tak Drahý, Navíc Mi Příjde Zbytečný Ten Předek Tolik Natahovat K Zemi Když K Tomu Pak Nic Nepasuje, Navíc Kdyby Ty Prahy Byly Opačně Udělalo By To Takovej Optickej Klín Až Na Těhle Pár Drobností To Není Špatný
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec Škoda 1000 WD ....... 136L
v.á.Š.A. píše:Ono By Stačilo Ty Prahy Otočit, To By Nebylo Tak Drahý, Navíc Mi Příjde Zbytečný Ten Předek Tolik Natahovat K Zemi Když K Tomu Pak Nic Nepasuje, Navíc Kdyby Ty Prahy Byly Opačně Udělalo By To Takovej Optickej Klín Až Na Těhle Pár Drobností To Není Špatný
mne v ty firme tvrdijou ze ty prahy proste niz nedaji, ze to neni za co chytit a opacne mno vypadalo by to asi divne diky tomu prolisu, ale rikam si dolaminovat na to nejakou cast z neceho jinyho aby se snizily by melo jit ne?
Ritchma píše:Proč se neodstarnilo to pod tim kde byl znak??
pac ten tam zustane