Podvozek Koni
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Podvozek Koni
Budu kupovat sportovní podvozek Koni Sport Kit 1130.
Chci se zeptat, jak je složité, přenastavit tuhost podvozku? A jak se to provádí.
Chci se zeptat, jak je složité, přenastavit tuhost podvozku? A jak se to provádí.
Právě proto se ptám. Chci si je taky nastavit podle mých požadavků a pak na ně už nebudu sahat.Jde mi ale o to nastavení.Jestli se to dá dělat doma v garáži.Když nastavím jeden tlumič , tak abych ten druhý nastavil stejně.Je tam nějaká stupnice?Ivan píše:Já mám tuhostně stavitelné KONI Sport, ale to nastavení je tak pracné, že jsem si to vyladil na optimální standard a už s tím moc nehejbu...
Představuji si to tak. Nechám si namontovat sportovní podvozek a pak si ho doma postupně nastavím. Je to reálné.
Sám na něj čekámspodli píše:tak doporuč někoho spolehlivějšího-díkAnděl píše:Tak od nich ne. Podle toho co jsem tady na TF četl, tak budeš rád, když ti je pošlou k vánocům pod stromeček.

Jestli to je na Opel Astra, tak to máš docela v pohodě.Já mám Renault Megane a na toho se dělá hrozně málo věcí.
tak to bych taky rad vedel ty prodejce a ceny, vim ze se ty tlumice delaj i na mou kraksnu a ze je moc lidi jezdi.
nastaveni by nemel byt problem je to klikaci se stupnici a pro urcity typ auta a tuhosti pruzin by meli byt doporucene hodnoty.
jinak co myslite pod pojmem podvozek samotne tlumice nebo se daji sehnat i coilover kity komplet s camber plates?
nastaveni by nemel byt problem je to klikaci se stupnici a pro urcity typ auta a tuhosti pruzin by meli byt doporucene hodnoty.
jinak co myslite pod pojmem podvozek samotne tlumice nebo se daji sehnat i coilover kity komplet s camber plates?
tak jestli jsem to pochopil podle tady toho článku http://www.h-fans.cz/index.php?url=doku ... 03_tlumice tak jsou tam na nich výřezy podle kterých se řídíš a nastavuješ tuhost kterou chceš mít, takže se nemůže stát že by jeden byl tvrdší a druhej měkčí, prostě to vidíš podle těch drážek na kolikatou si ten tlumič nastavil a podle toho si odpočítaš i ty další, je tam postup konkrétně u koni i jejich namontováníAnděl píše:Chci si je taky nastavit podle mých požadavků a pak na ně už nebudu sahat.Jde mi ale o to nastavení.Jestli se to dá dělat doma v garáži.Když nastavím jeden tlumič , tak abych ten druhý nastavil stejně.Je tam nějaká stupnice?

Naposledy upravil(a) spodli dne 24 zář 2005 21:25, celkem upraveno 2 x.
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr
komplet s pružinami-vyjde to asi na 17ris,tedy řídím se podle ceny na moje auto kterou uváděly v autodoplnkách, ale tam mají na kšeft se mnou smůlustqeno píše:jinak co myslite pod pojmem podvozek samotne tlumice nebo se daji sehnat i coilover kity komplet s camber plates?
Bmw E36 323i coupe
Koni uz sem kupoval a byly druhy den a podruhe to vezli z Nemecka a asi 10 dni,tak pokud chcete,muzu Vam to sehnat taky.Ceny jsou stejny,mozna i mensi nez u DM,s tema mam super zkusenosti,Kit od Greenu sem nedostal ani po pul roce....tak sem to zrusil 

Audi A8 4.2
Scorpio Cosworth 3.0 4x4 92 Prodano
Capri Cosworth 3.0 V6 78
Taunus MKIV 1,6 Automatic 77 Prodano
Taunus MKIV (brzy2.0 Turbo) 76 Prodano
Scorpio Cosworth 3.0 4x4 92 Prodano
Capri Cosworth 3.0 V6 78
Taunus MKIV 1,6 Automatic 77 Prodano
Taunus MKIV (brzy2.0 Turbo) 76 Prodano