zemi konecne panda ktera by se ti libila -nova 130 hp:D
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Richno: Se mrkni na hyundai club... ze nejsem sam, komu to chodi 195-200kmh, tachometrovejch..... sice je to sebevrazda, nevyvazeny kola .... ale jede 200tachometrovejch..... ty o tom aute nevis nic..... se zeptej nekoho kdo ma tu samou popenici jako ja...... nebo se mrkni na hyundaiclub.net a LUKKE ti to potvrdi...... v TP ma psanejch myslim 180kmh......
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
Docela rád bych zkusil kolik bych měl na tachometru já když ty tam budeš mít 200AccentH.dave píše:Richno: Se mrkni na hyundai club... ze nejsem sam, komu to chodi 195-200kmh, tachometrovejch..... sice je to sebevrazda, nevyvazeny kola .... ale jede 200tachometrovejch..... ty o tom aute nevis nic..... se zeptej nekoho kdo ma tu samou popenici jako ja...... nebo se mrkni na hyundaiclub.net a LUKKE ti to potvrdi...... v TP ma psanejch myslim 180kmh......
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
Maturitu udělá i ten největší kokot (viz. můj případAccentH.dave píše:Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.

Function > Form
Function > Form
mne rekni kde sem napsal ze planuju uplest z hovna bic a tvrdim jak je to auto bohovskyKFJ píše:nahodou je to super, se dozvis veci co si lidi myslejze bila je cerna, dva plus dva je osm atd
![]()
"panda je lepsi...", uz tohle je hlaska jak svin...
Jako sorry, chapu ze si tohle auto nekdo koupi, jelikoz je nenarocne na penezenku (tim muj vycet konci), ale proc se vzdy musi najit nekdo, kdo chce z hovna bic? A navic bude tvrdit jak je to bohovsky...
![]()
![]()

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam na 4ku 190+ (vic jsem to netocil) a dost mi to sere (skutecnou rychlost si muzu overit zde > http://crx.honda-perf.org/math/index.html ZC/ZC takze nehazim plkyAccentH.dave píše:Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
mi rekni kde jsem psal ze jsi to rekl tyjarda píše:mne rekni kde sem napsal ze planuju uplest z hovna bic a tvrdim jak je to auto bohovskyKFJ píše:nahodou je to super, se dozvis veci co si lidi myslejze bila je cerna, dva plus dva je osm atd
![]()
"panda je lepsi...", uz tohle je hlaska jak svin...
Jako sorry, chapu ze si tohle auto nekdo koupi, jelikoz je nenarocne na penezenku (tim muj vycet konci), ale proc se vzdy musi najit nekdo, kdo chce z hovna bic? A navic bude tvrdit jak je to bohovsky...
![]()
![]()
![]()

Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nam pri 200 tacho ukazuje klima a GPS kolem 183Ritchma píše:Docela rád bych zkusil kolik bych měl na tachometru já když ty tam budeš mít 200AccentH.dave píše:Richno: Se mrkni na hyundai club... ze nejsem sam, komu to chodi 195-200kmh, tachometrovejch..... sice je to sebevrazda, nevyvazeny kola .... ale jede 200tachometrovejch..... ty o tom aute nevis nic..... se zeptej nekoho kdo ma tu samou popenici jako ja...... nebo se mrkni na hyundaiclub.net a LUKKE ti to potvrdi...... v TP ma psanejch myslim 180kmh......

pro 200 realnejch je to cca 220 tacho

(trochu chciply TDicko

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Každý auto by mělo mít v sérii nějakou odchylku rychloměru. Dokonce je na to snad nějaká norma a odchylka by se měla pohybovat okolo +7%. Ty stránky kde máš výpočet rychlosti pro CRX jsou dobrý, ale na moje auto jsem nic podobnýho nenašel a tak používám tabulky. Ne že by na tom nějak záleželo, ale vzhledem ktomu že mám tacho cejchovaný do 180Km/h , tak jsem se o to taky zajímal.Zemi píše:Ja mam na 4ku 190+ (vic jsem to netocil) a dost mi to sere (skutecnou rychlost si muzu overit zde > http://crx.honda-perf.org/math/index.html ZC/ZC takze nehazim plkyAccentH.dave píše:Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.)...
Roztahana prevodovka jak na nejakyho 2,0T... Snad tam pres zimu pujde o par procent kratsi...
To víš, do 180 to maj jen stodváci a skajlajniZemi píše:Ja bych chtel taky do 180ti...REAL JAPAN!!! imo ty mas snad GPS ne?

Tachometrových 200 u Saxa je přesně 185 ve skutečnostiAccentH.dave píše:Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.

Na sériových kolech na předepsaných pneu? Nějaká blbost, protože by pak maximálka v techničáku 205 odpovídala tachometrový rychlosti přes 220 což tachometrově nedosáhnu. Ty tam máš ale 15" ne?Ladislav píše:Tachometrových 200 u Saxa je přesně 185 ve skutečnostiAccentH.dave píše:Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.- změřeno na radaru.
Function > Form
Function > Form
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tusim ale ze Hachiroku ma v Japanu 240...KFJ píše:... a Lancer EVO from Japanbarbucha píše:To víš, do 180 to maj jen stodváci a skajlajniZemi píše:Ja bych chtel taky do 180ti...REAL JAPAN!!! imo ty mas snad GPS ne?
![]()
![]()

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848