zemi konecne panda ktera by se ti libila -nova 130 hp:D

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Richno: Se mrkni na hyundai club... ze nejsem sam, komu to chodi 195-200kmh, tachometrovejch..... sice je to sebevrazda, nevyvazeny kola .... ale jede 200tachometrovejch..... ty o tom aute nevis nic..... se zeptej nekoho kdo ma tu samou popenici jako ja...... nebo se mrkni na hyundaiclub.net a LUKKE ti to potvrdi...... v TP ma psanejch myslim 180kmh......
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

AccentH.dave píše:Richno: Se mrkni na hyundai club... ze nejsem sam, komu to chodi 195-200kmh, tachometrovejch..... sice je to sebevrazda, nevyvazeny kola .... ale jede 200tachometrovejch..... ty o tom aute nevis nic..... se zeptej nekoho kdo ma tu samou popenici jako ja...... nebo se mrkni na hyundaiclub.net a LUKKE ti to potvrdi...... v TP ma psanejch myslim 180kmh......
Docela rád bych zkusil kolik bych měl na tachometru já když ty tam budeš mít 200
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

DaveS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveS »

Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

AccentH.dave píše:Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.
Maturitu udělá i ten největší kokot (viz. můj případ :smich:) takže to asi nevyzkoušíme :lol:
Function > Form

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

Ritchma píše:
Maturitu udělá i ten největší kokot (viz. můj případ :smich:) takže to asi nevyzkoušíme :lol:

Tak me napada pri procitani tvyho podpisu...Gratulace 8) :D

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

KFJ píše:nahodou je to super, se dozvis veci co si lidi myslej :lol: ze bila je cerna, dva plus dva je osm atd 8) :lol: "panda je lepsi...", uz tohle je hlaska jak svin... :smich2: Jako sorry, chapu ze si tohle auto nekdo koupi, jelikoz je nenarocne na penezenku (tim muj vycet konci), ale proc se vzdy musi najit nekdo, kdo chce z hovna bic? A navic bude tvrdit jak je to bohovsky... :roll: :wink: :lol:
mne rekni kde sem napsal ze planuju uplest z hovna bic a tvrdim jak je to auto bohovsky :? :evil:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

AccentH.dave píše:Myslis ze citron nebude mit tachometrovou odchylku?? muze mit tak 10kmh, kdyz pojedu 200km.h tak muzu jet 190km.h ....... jak uz sem psal tachometrovy 200km.h je s tim sebevrazda..... auto nebrzdi, nesedi, plave ..... ale motor je super!!! To je vazne jedina vec. Kdyz budu mit chut se nekdy zabit, treba az za rok neudelam maturu tak ti dam vedet a muzem to skusit....... na ctyrku 150km.h a otacky sou pres pet a pul tis. na petku neni problem se na 200km.h dobelhat, sice uz jen silou vule... ale de to.
Ja mam na 4ku 190+ (vic jsem to netocil) a dost mi to sere (skutecnou rychlost si muzu overit zde > http://crx.honda-perf.org/math/index.html ZC/ZC takze nehazim plky :D )... :mad: Roztahana prevodovka jak na nejakyho 2,0T... Snad tam pres zimu pujde o par procent kratsi...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

jarda píše:
KFJ píše:nahodou je to super, se dozvis veci co si lidi myslej :lol: ze bila je cerna, dva plus dva je osm atd 8) :lol: "panda je lepsi...", uz tohle je hlaska jak svin... :smich2: Jako sorry, chapu ze si tohle auto nekdo koupi, jelikoz je nenarocne na penezenku (tim muj vycet konci), ale proc se vzdy musi najit nekdo, kdo chce z hovna bic? A navic bude tvrdit jak je to bohovsky... :roll: :wink: :lol:
mne rekni kde sem napsal ze planuju uplest z hovna bic a tvrdim jak je to auto bohovsky :? :evil:
mi rekni kde jsem psal ze jsi to rekl ty :lol: 8) :wink:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Ritchma píše:
AccentH.dave píše:Richno: Se mrkni na hyundai club... ze nejsem sam, komu to chodi 195-200kmh, tachometrovejch..... sice je to sebevrazda, nevyvazeny kola .... ale jede 200tachometrovejch..... ty o tom aute nevis nic..... se zeptej nekoho kdo ma tu samou popenici jako ja...... nebo se mrkni na hyundaiclub.net a LUKKE ti to potvrdi...... v TP ma psanejch myslim 180kmh......
Docela rád bych zkusil kolik bych měl na tachometru já když ty tam budeš mít 200
nam pri 200 tacho ukazuje klima a GPS kolem 183 :lol:
pro 200 realnejch je to cca 220 tacho :lol:
(trochu chciply TDicko :D )
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Zemi píše:
Ja mam na 4ku 190+ (vic jsem to netocil) a dost mi to sere (skutecnou rychlost si muzu overit zde > http://crx.honda-perf.org/math/index.html ZC/ZC takze nehazim plky :D )... :mad: Roztahana prevodovka jak na nejakyho 2,0T... Snad tam pres zimu pujde o par procent kratsi...
Každý auto by mělo mít v sérii nějakou odchylku rychloměru. Dokonce je na to snad nějaká norma a odchylka by se měla pohybovat okolo +7%. Ty stránky kde máš výpočet rychlosti pro CRX jsou dobrý, ale na moje auto jsem nic podobnýho nenašel a tak používám tabulky. Ne že by na tom nějak záleželo, ale vzhledem ktomu že mám tacho cejchovaný do 180Km/h , tak jsem se o to taky zajímal.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja bych chtel taky do 180ti... :o) REAL JAPAN!!! imo ty mas snad GPS ne? :D

tel. 608 372 848

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Zemi píše:Ja bych chtel taky do 180ti... :o) REAL JAPAN!!! imo ty mas snad GPS ne? :D
To víš, do 180 to maj jen stodváci a skajlajni :lol: Jinak já nemám GPS, rychlost měřím na ID metru od Blitz. Ale bohužel využívá stávající senzor rychlosti, takže ta přesnost asi taky nebude nejlepší. Pro přesnější odhad mám tuhle tabulku. Ale to je jen pro sériový kola a proto musím ještě násobit koeficientem pro 18" kola, takže je to stejně všechno naprd :twisted:

Obrázek

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ty voe na 3ku 190... :smich2:

tel. 608 372 848

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Zemi: ja mel na trojku taky prvni cislo 1 tusim ze cely to bylo 100 :lol:
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Tachometrových 200 u Saxa je přesně 185 ve skutečnosti :mad: - změřeno na radaru.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ladislav píše:
Tachometrových 200 u Saxa je přesně 185 ve skutečnosti :mad: - změřeno na radaru.
Na sériových kolech na předepsaných pneu? Nějaká blbost, protože by pak maximálka v techničáku 205 odpovídala tachometrový rychlosti přes 220 což tachometrově nedosáhnu. Ty tam máš ale 15" ne?
Function > Form

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Jo, ale profil 45, což by měl být asi o 1 mm menší průměr než origo.
Přílohy
rychlost.jpg
rychlost.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 881 x

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tak to je jasný. Buď máš postižený saxo nebo byl divnej ten radar :lol:
A koukej přes zimu poladit aby si dohnal aspoň sériový saxa :lol:
Function > Form

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Ladim, ladim, ladim a čumim že jsem tam kde vy bez ladění.... :( :cry: :roll:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ladislav píše:Ladim, ladim, ladim a čumim že jsem tam kde vy bez ladění.... :( :cry: :roll:
Tak ladíš málo :lol:
Function > Form

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Asi mám špatné noty ? :lol:

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Ladislav: spíš špatnou ladičku
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

barbucha píše:
Zemi píše:Ja bych chtel taky do 180ti... :o) REAL JAPAN!!! imo ty mas snad GPS ne? :D
To víš, do 180 to maj jen stodváci a skajlajni :lol:
... a Lancer EVO from Japan :?: 8)
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

KFJ píše:
barbucha píše:
To víš, do 180 to maj jen stodváci a skajlajni :lol:
... a Lancer EVO from Japan :?: 8)
Tusim ale ze Hachiroku ma v Japanu 240... :twisted:

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“