Ono to pokracuje pomalu, neni zas tolik casu... Navic z puvodniho vnitrku facka tam nezustane skoro nic... Nemam digital, takze to ted nevyfotim, pockejte si do uterka
http://motosnakes.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC
Ten nárazník je v detailním pohledu nějakej hranatej ne? S tim tahokovem to vypadá hrozně a ta maska je strašná. Ta od ellri je hezčí. A bude to na těhle kolech?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
az na ten predni naraznik a masku se mi to fakt libi z boku naprosto super, jak to sedi na tech ATS ty chci taky na ibizu
a zepredu sou zase super ty zatmaveny paraboly povedlo se
Já nechci kritizovat nebo být hnusnej a nechci slyšet hlavně - co máš ty za auto že kritizuješ apod.
Můj názor je takovej že hranatý auto a kulatý lemy nejde absolutně dohromady a ten nárazník je zvláštní. Já si ty lemy představuju zhruba takhle -
pane nerezal jste nahodou pruziny? jinak kara se mne libi, ale dal bych cernej tahokov a mozna jiny gumy nebo rovnou cely kola
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ritchma píše:Já nechci kritizovat nebo být hnusnej a nechci slyšet hlavně - co máš ty za auto že kritizuješ apod.
Můj názor je takovej že hranatý auto a kulatý lemy nejde absolutně dohromady a ten nárazník je zvláštní. Já si ty lemy představuju zhruba takhle -
Ja ti tvuj nazor neberu. Me se to libi, to je hlavni
Jinak je tam podvozek HP sporting + predni a zadni stabik, nic sem nerezal
Ritchma píše:Já nechci kritizovat nebo být hnusnej a nechci slyšet hlavně - co máš ty za auto že kritizuješ apod.
To je hlavní že se to líbí tobě
To je hlavní že se to líbí tobě
Jinak vsim sis na mym aute ty hnusny gumy co maj facka a feldy nad dverma?
Paik píše:Jo chystam tam central na dalku... No jo, zamky me nenapadly... Ted uz je stejne pozde, navic kdyby dosla baterka treba, tak bych musel hackovat
Tak by si háčkoval, ale když už styling, tak se vším všudy. Škoda že tě to předtim nenapadlo.....