jak vycházíte s bengama?
jak vycházíte s bengama?
pište mi pleas rady jak na fízly dík
- Přílohy
-
- to budou pokuty
- rapouš.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1211 x
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
naprosto s tebou souhlasim zkoušel sem je tam dát a jelikožje celý předek změněný tak to tam vubec nesedne proste to vypada hnusne ale uz mam spoilery jen je nasadit ale spíš až po zimě protože je to hrozně nízko tak bych je v zimě asi zrušilSagi píše:kdyz zas nasadi narazniky,tak to nebude ono...Ja se jim zatim vyhejbam a uspesne...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Tak sorry, samotřejmě máš pravdu.YANEK píše:no když koukneš pořádně nasávač funkční bude dle mě saje do topení
Na kárách Škoda řady 742 je skutečně sání na topení a větrání na kapotě.
Musel jsem si trochu rejpnout, dneska mi dva tuzéři lehce namíchli.
Jeden se proti mě řítil v jednosměrce v nesprávném směru, duc-duc bednu naplno, nárazníky taky neměl a vejfuk měl vzadu naštorc (Š-120).
Druhej kolem mě přelítl na přejezdu asi tak 80 km/h - Opel Vectra, MHC vzadu a zavařený kliky.
Pokud vím, tak toto není nepovoloná úprava za podmínek, že jsou zachovány jisté prvky, které byly obsaženy na původních světlometech. Například štelování výšky světlometů zevnitř!*tom2racekiller* píše:...světla jsou evidentně z jiného typu vozidla.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
No to je prd....ja prevazel auto ke karosari a po ceste me predjizdeli benga...ja bez svetel,oken, pasu, krome ridicove bez sedacek, blatniku a kapoty...kuwa ti na me cumeli jak jezek na jabko. zastavili me a jeden povida: co to jako znamena? a ja mu rek ze jedu ke karosari....a on cio z toho bude....a ja na to : zavodak.....rekl Hmmmm ...a druhej dodal ze as to bude hotovy mam se zastavit na stanici na cumandu... :8
kuwa sem se z nich male posral

VW PASSAT B5
*tom2racekiller* píše:Na vozidle chybí nárazníky, světla jsou evidentně z jiného typu vozidla.
To jsou nepovolené úpravy.
Na kapotě je nasávač, nesmyslná a nefunkční úprava, tedy tuzing.
Nejlepší způsob, jak si nedělat potíže s PČR a na STK je netuzit!
zklamu tě ale nasávač je čistě funkčni a upravy jsou proto abych se odlišil od ostatních