tesnici guma okynka

Forum pro web http://www.seat-ibiza.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět
l86m

tesnici guma okynka

Příspěvek od l86m »

Potrebuju poradit koupil jsem si new repro a uvolnila se mi tesnici guma na okynku u ridice z venku a kdyz to trochu orostuju tak mi drzci jako mrcha,tudiz jsem ji chtel prilepit ale ani za boha jsem ji nebyl schopnej vyndat...nevite negdo jak na to nebo nakej figl??

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Co jsem si do Ibi dal el. stahování oken, tak když se mi okna dovřou, tak mi to těsnění zvenku povyleze!!! Taky k nas*ání!!! když mám okna uplně stažený, jde to těsnění ven krásně!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

taky shanim tu elektriku kua a nemuzu sehnat...kolko si za ni dal?
seat ibiza r.92 1.2GLX system porsche(52kw)

JamesT

Příspěvek od JamesT »

K mýmu překvapení byla v trochu nabořený Ibce, kerou jsem začátkem roku koupil na díly!!! Jel jsem s ní z Mostu (mám pocit...) až do Liberce, bez SPZ, levý dveře na totálku, topení vyhořelý (jak jsem pozdeji zjistil) a venku teplota hluboko pod bodem mrazu, ale jinak romantika!!! Vždycky, když jsem kupoval něco ohledně Ibizi, tak to bylo vždycky okolí Děčína, Mostu, Teplic, nebo Ústí - nechápu..........tam těch Ibiz musí jezdit!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

No jezdi jich tu hodne ale covece na vrakacich nemuzu nic sehnat sou to uz ocesany sroty...ja jsem z Decina a nemuzu tu elektriku vubec sehnat:-(((((

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Nedávno jsem tu v LBC byl taky na vrakáči a Ibiza tam ležela - sportline!!! Nádhernej (hezčí, než mám já, teda) volant, orig. hliníky a měla zadní otevíratelný okna (3 dv), kerý potřebuju a ty šmejdi si řekli 500 za jedno!!! Jestli to mělo el. stahování jsem si nevšiml (ale asi mělo), jenže dovedu si představit, kolik by za ně chtěli!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

Hele co to je zac ten sportline ani nevim ze neco takovyho delali nebo jak ji poznas?

JamesT

Příspěvek od JamesT »

Já bych jí asi nepoznal, ale měla tam nalepený!!! Je možný, že si to tam nalepil její předchozí majitel!!! Jen měla ten pětiramennej (nebo čtyř???)volant, kerej jsem v ostatních ještě neviděl!!! Víc jsem si nevšiml, páč pršelo a motor a veškerej bordel byl naházenej uvnitř!!! A ty zadní okna měly takovej ten lem, co má třeba Octávka na čelním skle a nebo i skoro všechny novější auta!!! To jsem na Ibize taky ještě neviděl!!! Vypadá to pěkně, ale já tam chci dát folie a ty by v přechodu ze skla na lem nepřilnuly jak je možno vidět na autech s těmahle sklama a foliema!!!
$

l86m

Příspěvek od l86m »

aha ja mel pres cely boky taky naky samolepky ale nepamatuju si estli tam bylo sportline nebo ne sem to sundal vypadaly strasne...

Odpovědět

Zpět na „Ibiza 021A“