tesnici guma okynka
tesnici guma okynka
Potrebuju poradit koupil jsem si new repro a uvolnila se mi tesnici guma na okynku u ridice z venku a kdyz to trochu orostuju tak mi drzci jako mrcha,tudiz jsem ji chtel prilepit ale ani za boha jsem ji nebyl schopnej vyndat...nevite negdo jak na to nebo nakej figl??
K mýmu překvapení byla v trochu nabořený Ibce, kerou jsem začátkem roku koupil na díly!!! Jel jsem s ní z Mostu (mám pocit...) až do Liberce, bez SPZ, levý dveře na totálku, topení vyhořelý (jak jsem pozdeji zjistil) a venku teplota hluboko pod bodem mrazu, ale jinak romantika!!! Vždycky, když jsem kupoval něco ohledně Ibizi, tak to bylo vždycky okolí Děčína, Mostu, Teplic, nebo Ústí - nechápu..........tam těch Ibiz musí jezdit!!!
$
Nedávno jsem tu v LBC byl taky na vrakáči a Ibiza tam ležela - sportline!!! Nádhernej (hezčí, než mám já, teda) volant, orig. hliníky a měla zadní otevíratelný okna (3 dv), kerý potřebuju a ty šmejdi si řekli 500 za jedno!!! Jestli to mělo el. stahování jsem si nevšiml (ale asi mělo), jenže dovedu si představit, kolik by za ně chtěli!!!
$
Já bych jí asi nepoznal, ale měla tam nalepený!!! Je možný, že si to tam nalepil její předchozí majitel!!! Jen měla ten pětiramennej (nebo čtyř???)volant, kerej jsem v ostatních ještě neviděl!!! Víc jsem si nevšiml, páč pršelo a motor a veškerej bordel byl naházenej uvnitř!!! A ty zadní okna měly takovej ten lem, co má třeba Octávka na čelním skle a nebo i skoro všechny novější auta!!! To jsem na Ibize taky ještě neviděl!!! Vypadá to pěkně, ale já tam chci dát folie a ty by v přechodu ze skla na lem nepřilnuly jak je možno vidět na autech s těmahle sklama a foliema!!!
$