Bitpower

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
adam

Bitpower

Příspěvek od adam »

Zdarec, má někdo zkušenosti s čipováním u firmy Bitpower Vrbno(www.bitpower.cz)? Uvažuji o zvýšení výkonu a chtěl bych vědět názory z praxe. díky

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendis »

tak to mě taky zajímá.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

adam: co mas za motor?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Re: Bitpower

Příspěvek od Renault Welt »

adam píše:Zdarec, má někdo zkušenosti s čipováním u firmy Bitpower Vrbno(www.bitpower.cz)? Uvažuji o zvýšení výkonu a chtěl bych vědět názory z praxe. díky
No pokud máš benzin tak hrubě nedoporučuju,kamaradovi skurvili jednotku :nono: ,a cukali se ze to nezpusobili oni,ale pak šef bitpoweru vse vyresil a koupil mu novou,a pokud diesel tak asi jo,kamarad ma clio v dci a je spokojenej. 8)

martin

Příspěvek od martin »

Ono ukaž mi někoho kdo chipuje a nezkurvil jedinou jednotku, takovej neexistuje, kámoš je spravuje a od cimbu tam má každej měsíc jednu. Bitpower si jedině do diesla nebo italy.

adam

Příspěvek od adam »

Díky za názory, bohužel mám 1,3 benzín. Když jsem měl Felicii, čipovali ji přímo ve škodovce a byla mnohem pružnější a to bez zvýšení spotřeby, tak kdyby to mělo mít stejný ůčinek i teď, šel bych do toho. Jinak přímo v Hyundai Olomouc to přes Bitpower dělají taky a prý bez ztráty záruky, jen tu cenu u nich mají 2x vyšší než ve Vrbně.

MikRacing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MikRacing »

No tak ja mam benzin a nema to chybu! Je pravda, ze mi to od nich delal kamos! Jinak nam delaj veskery auta a zatim spokojenost!
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!

TuningClub206
TuningClub206-Forum

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

renalt welt myslis pilare a toho kluka s tim meganem ne

muj nazor nic moc teda,nenechal bych si od nich delat nic,mam jednu jednotku od nich a kdyz jsem videl jak to delal,proste jen zvednul krivky a dal zpet do auta,turbo jsem pak udelal za 3 tis km
jestli to mas na skodovku tak bych si nasel nekoho kdo ma trosku lepsi jmeno a skodovky dela dlouho
SEAT LEON CUPRA

Martin IV.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin IV. »

adam píše: Jinak přímo v Hyundai Olomouc to přes Bitpower dělají taky a prý bez ztráty záruky, jen tu cenu u nich mají 2x vyšší než ve Vrbně.
na to se raděj ještě osobně zeptej, v Porsche Brno taky nabízí myslím zrovna bitpower jako svýho dvorního dodavatele chipování nových aut, ale záruka tím padá :wink:
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Mám italské auto konkrétně Fiat Punto GT,chtěl bych to od nich čipnout ale mám jiné turbo zvýšenej tlak benzínu....pujde to i přes tyto úpravy??A někde jsem četl že by mi to mohlo odrovnat motor...ale nerozumím elektronice...díky za názor pavel GT

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

anonymni: ty upravy by ti chiptuning nezohlednil, protoze vetsina firme pocita se seriovym setupem, nehlede na to, ze asi to co jsi udelal je lepci nez chiptuning, sezen si boost controller a merak egt a dodelej si to podle sebe

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

teda i afr merak, abych byl presnejsi a procti thread vse k upravam motoru....

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Pavel GT: hlavně se tu koukej registrovat, chtel bych jit do stejnyho auta az budou love, tak at mam z koho tahat rozumy :wink:
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“