Bitpower
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
adam: co mas za motor?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bitpower
No pokud máš benzin tak hrubě nedoporučuju,kamaradovi skurvili jednotkuadam píše:Zdarec, má někdo zkušenosti s čipováním u firmy Bitpower Vrbno(www.bitpower.cz)? Uvažuji o zvýšení výkonu a chtěl bych vědět názory z praxe. díky

Díky za názory, bohužel mám 1,3 benzín. Když jsem měl Felicii, čipovali ji přímo ve škodovce a byla mnohem pružnější a to bez zvýšení spotřeby, tak kdyby to mělo mít stejný ůčinek i teď, šel bych do toho. Jinak přímo v Hyundai Olomouc to přes Bitpower dělají taky a prý bez ztráty záruky, jen tu cenu u nich mají 2x vyšší než ve Vrbně.
No tak ja mam benzin a nema to chybu! Je pravda, ze mi to od nich delal kamos! Jinak nam delaj veskery auta a zatim spokojenost!
Peugeot 206XS 1.6 16V 100kW.... moje láska,
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
TuningClub206
TuningClub206-Forum
ale muj Miláček je jen moje Janinka!!!
TuningClub206
TuningClub206-Forum
- Tommy-cupra
renalt welt myslis pilare a toho kluka s tim meganem ne
muj nazor nic moc teda,nenechal bych si od nich delat nic,mam jednu jednotku od nich a kdyz jsem videl jak to delal,proste jen zvednul krivky a dal zpet do auta,turbo jsem pak udelal za 3 tis km
jestli to mas na skodovku tak bych si nasel nekoho kdo ma trosku lepsi jmeno a skodovky dela dlouho
muj nazor nic moc teda,nenechal bych si od nich delat nic,mam jednu jednotku od nich a kdyz jsem videl jak to delal,proste jen zvednul krivky a dal zpet do auta,turbo jsem pak udelal za 3 tis km
jestli to mas na skodovku tak bych si nasel nekoho kdo ma trosku lepsi jmeno a skodovky dela dlouho
SEAT LEON CUPRA
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
na to se raděj ještě osobně zeptej, v Porsche Brno taky nabízí myslím zrovna bitpower jako svýho dvorního dodavatele chipování nových aut, ale záruka tím padáadam píše: Jinak přímo v Hyundai Olomouc to přes Bitpower dělají taky a prý bez ztráty záruky, jen tu cenu u nich mají 2x vyšší než ve Vrbně.