Zákon nebo vyhláška
Zákon nebo vyhláška
Potřeboval bych poradit příští rok se chystám upravit felinu ale nechci aby mě policajti moc buzerovali tak se chci zeptat jestli exystuje nějakej zákon nebo vyhláška kde je napsaný co může bejt na autě nebo nemůže třeba nárazníky a tak?díky
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zákon nebo vyhláška
ser na atestyJumperM píše:Potřeboval bych poradit příští rok se chystám upravit felinu ale nechci aby mě policajti moc buzerovali tak se chci zeptat jestli exystuje nějakej zákon nebo vyhláška kde je napsaný co může bejt na autě nebo nemůže třeba nárazníky a tak?díky

1)hodne drahy
2)ma je skoro každý (kdo stejně přemýšlí jako ty)
3)nemusi se ti zrovna libit , ale kvuli atestu to vezmes
Audi Coupe Quattro
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
lol s tim falsovanim je to horsi nez to mit bez atestu. falsovani des do basy nebo pokuta nebo podminkaJumperM píše:a nevíte náhodou někdo jak takovej atest vypadá budou to asi nějaký papíry a ty se určitě daj pro blbý poliše sfalšovat
bez atestu - pokuta,sebrani TP
Naposledy upravil(a) Tom_ dne 03 říj 2005 20:12, celkem upraveno 2 x.
Audi Coupe Quattro
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj jestli to nebude uplnej showcar nebo S120 ala tři fást tři fjurijrs, tak to vetsinou projdePJ píše:no spis bych to bral tak ze pokud nejde o zadnej extrem tak te nebudou moc otravovat
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na Fávu schválen 14" 195/55/14.Jak už někdo zmínil,od příštího roku to bude fakt "mazec" jak s policajtama tak na STK,vím to od táty kterej tam dělá a nějaký bílý světla vzádu viz škodovky atd...se nebudou tolerovat,celý sem si to ještě nečetl,takže sám nevím co všechno jo a co ne!něco zkusím sehnat a dát na web.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele ja vam do toho nechci kecat, ale tady nejde jen o polise...
Kdyz nebudete mit atest nebo povoleny neco na aute, rozstrelite to nebo pri nejhorsim rozstrelite nekoho jinyho tak pojistovna da ruce pryc a vy se zadnyho odskodneni nedockate...
Kamaradovy nedavno ukradly autoradio a pojistovnu zajimalo co ma za kola, proste se snazej se toho zbavit
Kdyz nebudete mit atest nebo povoleny neco na aute, rozstrelite to nebo pri nejhorsim rozstrelite nekoho jinyho tak pojistovna da ruce pryc a vy se zadnyho odskodneni nedockate...
Kamaradovy nedavno ukradly autoradio a pojistovnu zajimalo co ma za kola, proste se snazej se toho zbavit

nevim proc resite zrovna kola a to jestli jsou nebo nejsou povoleny natoz nejakej zapis do technicaku, ve vetsine pripadu jsou na aute veci kterejch si nejakej potróblej polda vsimne driv nez zrovna kol
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak, tak.TOMIK__007 píše:...od příštího roku to bude fakt "mazec" jak s policajtama tak na STK,vím to od táty kterej tam dělá a nějaký bílý světla vzádu viz škodovky atd...se nebudou tolerovat...

Na některých STK už přitvrdili teď, lítá se za malý mračítka, i za některý spoilery.

A bude to již jen a jen tvrdší.
A to buďte rádi, že zatím nebylo zřízeno protituzingové oddělení při pohotovostních motorizovaných jednotkách PČR.

A když jsem to tu psal už dávno, tak mi nějaký administrátor zrušil přístup, abych tu neplašil nové tunéry

Stejně všichni, kdo tuzí, postupně přestanou.
A kdo přestane dřív, zvítězí sám nad sebou.

- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
I pojišťovnu můžeš legálně "oblbnout", když si necháš úpravy zapsat do pojistky, zaplatí ti i to (teda asi jak která, máme obě auta u ČP). Samozřejmě se uměrně tomu navyšuje hodnota auta a tím pádem i pojistné, takže si musí každý rozmyslet co je důležitější...Ivan píše:Přesně jak píše Lobo a jak jsem tu už mnohokrát psal... Policajti se ještě dají oblbnout, ale pojišťovna už ne!!!!!!!!!!

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár

FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod
-
- Kontaktovat uživatele:
FD_Ondra píše:I pojišťovnu můžeš legálně "oblbnout", když si necháš úpravy zapsat do pojistky, zaplatí ti i to (teda asi jak která, máme obě auta u ČP). Samozřejmě se uměrně tomu navyšuje hodnota auta a tím pádem i pojistné, takže si musí každý rozmyslet co je důležitější...Ivan píše:Přesně jak píše Lobo a jak jsem tu už mnohokrát psal... Policajti se ještě dají oblbnout, ale pojišťovna už ne!!!!!!!!!!Jestli platit o pár korun víc na pojistce a nebo pak nedostat peníze...
no nevim jak ti pojistovna zapise neco co neni schvaleny pro provoz na pozemnich komunikacich

tohle si na triko nevezme