Smiegel píše:Mě by se líbyl i ten fotbálek.
Óóóóó to bude pro nás čest.Laconi píše:No já mám na mysli akci tak max pro 8 až 10 lidí. Dejem tomu já, Jergi, Ušák, možná Lukasín, Amogh, Yanek + Yanková, Smiegel + Vosa, Velbloud..., prostě jen pro zvaný, ať se na mě ostatní nezloběj ale víc lidí asi už ne, uvidíme, zatim to je daleko.
Souhlasím!!!F.N.T (Jergi) píše:Jde o to se domluvit, jestli by jste byli do druhýho dne, nebo jenom do večera, od toho by se odvýjela ta hospůdka eventuelněPak musíme vymyslet ten plácek na parkování....u hřiště by to šlo, nikdo by snad řeči neměl
Co se týče sportu, tak asi nikdo z nás neni nějakej špílmachr, tka by se amogh nemusel obávat
Mohl by to ale bejt prostě pokecovej srázek v přírodě
Jsem pro jeden celý den.amogh píše:to nee je mi jasny ze si chcete jen tak zahrat fotbalek, ale ja ho fakt neumim a nikdy me nebavil proto rikam ze spis ne, ale to je jedno jestli ma bejt sranda tak se i pokusim kopnout do toho mice![]()
jinak ohledne toho na jak dlouho tam zaject
samo ze by lepsi bylo pres noc aby se mohlo vecir i na píívo
vyhoda jednoho odpoledne zase je ze ho clovek ve svem programy snadneji najde, vyclenit dva dny uz muze bejt pro nekoho (mozna i pro me ) problemek
Smiegel píše:To mi povídej,my teď byli na večeři se známíma a mám také naváto.YANEK píše:jasan jedině nealko i když dneska to nějak nevyšlo