Kluci poradte jakej filtr nebo kit mám dat na 1.6 16V?Jakou značku,K & N 57i Kit, JR Air Filter, Maxx Flow nebo něco od Green??Nebo to je jedno co tam dám?
Díky
Jo už vim co sem chtěl. Green kity nejsou nejlevnější, tak jestli to myslíš vážně a chceš vážně něco dobrýho pro svýho mazla, tak já bych se přiklonil spíš k B.M.C a těm jejich karbnovym kitům. Někde v TM sem čet že dělaj i plastový a sou levější. Když to nebude někde přímo pár cm od motoru nebo se ho to nebude dotýkat, tak to vydrží.
Myslim konkrétně tohle-
Kdyby to nebylo drahý (předtim ty plastový nebyly), tak bych to asi koupil místo toho co mam teď. http://www.bmcairfilters.com/
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Jo už vim co sem chtěl. Green kity nejsou nejlevnější, tak jestli to myslíš vážně a chceš vážně něco dobrýho pro svýho mazla, tak já bych se přiklonil spíš k B.M.C a těm jejich karbnovym kitům. Někde v TM sem čet že dělaj i plastový a sou levější. Když to nebude někde přímo pár cm od motoru nebo se ho to nebude dotýkat, tak to vydrží.
Myslim konkrétně tohle-
Kdyby to nebylo drahý (předtim ty plastový nebyly), tak bych to asi koupil místo toho co mam teď. http://www.bmcairfilters.com/
No tak tenhle B.M.C vypadá dost zajímavě! na to jsem uplně zapoměl!A ten Karbonovej Kit na Tigru přijde na kolik???Nějak to tam nemuzu najit na tech strankách!
ALES píše:Tak už jsem to našel! Na 1.6 16V je cena 226.62 euro!docela pálka!
ale asi do toho pujdu!Kde se to dá zehnat unás??
No určitě v cat tuningu v praze, Lexani to má v nabídce, na www.ciraoptika.cz to tam nemaj, ale určitě to budou umět sehnat. Používaj to i hodně závodní vozy, takže špatný to nebude
ALES píše:Tak už jsem to našel! Na 1.6 16V je cena 226.62 euro!docela pálka!
ale asi do toho pujdu!Kde se to dá zehnat unás??
Filtr BMC Carbon CDA6030 .
Běžná cena ..........................7490,-
Cena pro člena fora ...........6690,-
Druhá možnost BMC Uni kit plast
Běžná cena ..........................4490,-
Cena pro člena fora ..........3990,-
Termíny dodání cca 14-21 dnů.
No tak to je super! Je to trošku cenově více než jse předpokládal ale až ty love budu mít tak se určitě ozvu!!Tohle beru na 100000%
Ještě jeden dotaz,je velkej rozdíl mezi tím karbonem a plastem????
No tak karbon je lehčí, pevnější a řek bych že i líp izoluje. Ale myslim si že do astry bohatě stačí plast. Jen doufám že taková značka nedělá ty plastový verze s povrchem imitace karbonu. Já mam něco trošku jinýho, vlastně ale to samý akorát jinej tvar z plastu a pohoda
Ritchma píše:No tak karbon je lehčí, pevnější a řek bych že i líp izoluje. Ale myslim si že do astry bohatě stačí plast. Jen doufám že taková značka nedělá ty plastový verze s povrchem imitace karbonu. Já mam něco trošku jinýho, vlastně ale to samý akorát jinej tvar z plastu a pohoda
No právě,doufám že ten karbon líp izoluje a nepouští víc tepla jak plast!že neplatí jen za paradu!jako že to je z karbonu!Jinak já mám Tigru a né Astru!
Ritchma:hod jsem fotku!rád se mrknu jak to máš udělané
Ritchma píše:No tak karbon je lehčí, pevnější a řek bych že i líp izoluje. Ale myslim si že do astry bohatě stačí plast. Jen doufám že taková značka nedělá ty plastový verze s povrchem imitace karbonu. Já mam něco trošku jinýho, vlastně ale to samý akorát jinej tvar z plastu a pohoda
No právě,doufám že ten karbon líp izoluje a nepouští víc tepla jak plast!že neplatí jen za paradu!jako že to je z karbonu!Jinak já mám Tigru a né Astru!
Ritchma:hod jsem fotku!rád se mrknu jak to máš udělané
Jo, sem ve škole a snažim se ještě stíhat přednášku. Vim že máš tigru, myslim tigru píšu astru
Já to mam takhle -
Je to bohužel vzhledově atrapa karbonu, což me mrzí, myslel sem že to bude černý, ale to je jedno. Jinak ta přepážka nad chladičem je prořezaná a jde tam vzduchu celkem dost
Jo tak tohle vypadá hodně dobře! Jinak jsem tedka kecal s jedním borcem kterej má taky Tigru a říkal že dal přímé sání od Green a laděnej koncovej díl vejfuku a prej mu to dalo 9 PS!Osobně si myslí že to je blbost že to je strasně moc nebo né?