nevite kde v praze sehnat barevne asi silikonove nebo jake se tam ted davaji hadicky k motoru ? jde mi hlavne o podtlaky, rozmer ted z hlavy nevim ale uvital bych kdyby to tam meli na metraz a vice ruznych rozmeru abych si poradne vybral
Ritchma píše:Myslíš třeba ty samco?? Nebo fakt nevim co sou podle tebe barevný hadičky do motoru
hadicky sou hadicky ? na tom se shodnem ? prsote chci vymenit hadicky podtlaku u sani a mozna nejaky dalsi
a kdyz uz to budu delat tak by mohli bejt barevne tot vse
No o barevných hadičkách jsem ještě neslyšel, ale riegger dodává na hadice jakési "návleky". Říká se tomu flexo, prodává se to na metry a když jsem se na to informoval, tak mi poslali i nějaké vzorky. http://www.riegger.cz/
Klasik píše:Jde zřejmě o tyto silikonové hadičky, které zamezují úniku tlaku.
jjj presne ty co mas na obrazku to chci !
navleky sou sice pekna vec ale ja to chci mit uz takhle "originalne"
kde si je sehnal a kolik stali ? maj vic rozmeru ?o hledne barev maj jaky ?
i kdyz ta barva co tam mas ty mi absolutne staci presne tu chci, aby mi to paslo k zapalovacim kabelum
Nazogar -- ne nejsou pancéřové.. to víš, tuzing je drahej
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
No já bych silikonový hadičky podtlaků za tuzing nepovažoval, ty gumový po 15ti letech nejsou nic extra SAMCO jsou v metráži, ta sada pro Supru je myslím už nastříhaná přesně na jednotlivý kousky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:No já bych silikonový hadičky podtlaků za tuzing nepovažoval, ty gumový po 15ti letech nejsou nic extra SAMCO jsou v metráži, ta sada pro Supru je myslím už nastříhaná přesně na jednotlivý kousky.
dekuji aspon jeden clovek se me zastal,
jato nechcu na supru ale na svyho draka nissan sunny
Když tu je o tom řeč... tak bych se chtěl zeptat na nějaké www, kde prodávají barevné návleky na hadičky, jestli víte co myslím... Díkes. A sorry že narušuju diskuzi