potřeboval bych jestli ste někdo schopnej zjistit mi ceny těhle ráfků 5zigen a případně i později zajistit dovoz.díky
Rozměr:
7,5x18
8,5x18
Rozteč:4x100
Nemá smysl, v 18" dáš za kolo 10000. K tomu nějaké poštovné a jsi na 50 coby dup. Obzvlášť když se tady dají vybrat podobná a přiměřeně kvalitní: http://www.rimstock.co.uk/
Ve chvili kdy bude hodnota rafku pomalu presahovat hodnotu auta na kterem jsou bych se zacal zamyslet, zda to ma skutecne smysl... Ale tyhle co si vybral sou
tim nevydržej myslim že se skřivěj.na saabu máme 18 RHčka a po roce ježdění po praze sou šišatý.
jinak jak sem psal,na kadetta je rozhodně dávat nechci,toho musim mezitim prodat.
Michell píše:Ve chvili kdy bude hodnota rafku pomalu presahovat hodnotu auta na kterem jsou bych se zacal zamyslet, zda to ma skutecne smysl... Ale tyhle co si vybral sou
vsak on rika ze to nemam na kadeta ale na Fiat Coupe takze tohle ani SKORO nepresahne cenu auta.
Jeden tenhle disk vyjde při rozměru 7.5x18 na cca 9000kč, ale samozřejmě doprava a poplatky se prodraží. Jestli máš zájem tak Street ti to spočítá přesně. Hlavně je to přes něj rychlý, kolikrát to dostaneš dřív než si to objednáš
ty ceny by se mi hodily protože potřebuju zjistit jestli je pro mně výhodnější si je naechat dovézt z japonska nebo ze států,napadlo mě že by v japonsku mohly bejt levnější když se tam vyráběj.
david píše:ty ceny by se mi hodily protože potřebuju zjistit jestli je pro mně výhodnější si je naechat dovézt z japonska nebo ze států,napadlo mě že by v japonsku mohly bejt levnější když se tam vyráběj.
Ze států ceny fakt neznám, a na japonsko je tady street, tak zkusSZ
Nechci do toho nejak zasahovat ale misto osumnactek bych bral sedumnactky ne kvuli cene ale kvuli jizdnim vlastnostem toho auta, podle me stacej bohate 17".
Jinak jak rika tady skorouzkolega nademnou kontaktovat street racera
no jo no,ale na těch 18´ vypadá to auto fakt ůžasně,ale je dost možný že na to nakonec třeba koupim 17´ protože to auto je skvělý až na ten podvozek,takže to chce snížit a pak už se tam možná ty 18 ani pořádně nevejdou,uvidíme jak to dopadne.
jesi ti mužu poradit že tady laboruješ jesi se tam ty kola vejdou tak já mám 2,0 16v turbo podvozek -30mm a zkoušel jsem kolesa ET 35 z pneu 225/40 r18 a bomba fakt tam seděly uplně suprově aly nelíbil se mi ten vzhled byli to tady ty sorry za tu fotku ale jesi jezdíš na tuning srazy tak určo víš co to je http://www.autotuning.cz/foto/163/1311_3.jpg
jesi ti mužu poradit že tady laboruješ jesi se tam ty kola vejdou tak já mám 2,0 16v turbo podvozek -30mm a zkoušel jsem kolesa ET 35 z pneu 225/40 r18 a bomba fakt tam seděly uplně suprově aly nelíbil se mi ten vzhled byli to tady ty sorry za tu fotku ale jesi jezdíš na tuning srazy tak určo víš co to je http://www.autotuning.cz/foto/163/1311_3.jpg
Jako samozrejme ze tam pudou to do vetsiny aut ale na jezdeni po praze osmnactky fakt nejsou a pokud tam nebudes davat big brake kit kterej by se ti nevesel do sedumnactek tak je pomalu zbytecny tam ty 18ctky davat.
Maya_Man píše:Nechci do toho nejak zasahovat ale misto osumnactek bych bral sedumnactky ne kvuli cene ale kvuli jizdnim vlastnostem toho auta, podle me stacej bohate 17".
Jinak jak rika tady skorouzkolega nademnou kontaktovat street racera
copak to slysim, bude v cesku dalsi Skyline?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Maya_Man píše:Jardo nee vybral sem si trosku slabsi auto se stejnym potencionalem ale je od stejneho vyrobce.
Silvia?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd