Honda chiptuning
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Honda chiptuning
Zdravim. Zna nekdo firmu ktera dela upravy ridicich jednotek pro hondy? Hledal sem jak zbesilej ale bez uspechu 

Tak to si už z principu koupím šicí stroj Toyota, pokud někdy nějakej budu potřebovatsic píše:to jo , ale nedela treba šicí stroje jako napr. toyota

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Krata - nemá to smysl , měl jsem to na své CDý a byl sjem rád e jsme si nakonec vydupal návra tpuvodního SW.. navýšení výkonu bych u těchle motoru neřešil ( BTW co máš za motor? F20B nebo něoc jiného? ), spí jdi do kombinace sání a výfuk a jsi za menší peníze na lepším výsledku ( pokud máš F20B sežen si sání a vsřtiky z F22B a máš hned pár kobylek k dobru... )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Jo taky uz od toho zacinam pomalu ale jiste upoustet. Ptal sem se uz par lidi co s tim maj zkusenosti a nejsi prvni kdo mi to vymlouva.Idaho píše:Krata - nemá to smysl , měl jsem to na své CDý a byl sjem rád e jsme si nakonec vydupal návra tpuvodního SW.. navýšení výkonu bych u těchle motoru neřešil ( BTW co máš za motor? F20B nebo něoc jiného? ), spí jdi do kombinace sání a výfuk a jsi za menší peníze na lepším výsledku ( pokud máš F20B sežen si sání a vsřtiky z F22B a máš hned pár kobylek k dobru... )