problem s xenonama

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Návštěvník

problem s xenonama

Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj! Mam problem s [glow=red]dodatecne montovanyma xenonama[/glow]. Za urcitych podminek zacnou blikat, obe svetla najednou, je to dost neprijemny, hlavne za tmy. (dela to zablesky jako stroboskop) Mam vysledovany, ze to dela na 4ku a na 5ku, kdyz sundam nohu z plynu a brzdim motorem. Je to docela zahada :? , nemelo by to byt elektronikou xenonu, protoze to delaj obe svetla najednou. Napada mne pokles napeti, nebo se do toho prenasi naka frekvence z alternatoru. V servisu mi rekli, ze eletronika na aute je OK. Pls poradte, jestli mate podobnou zkusenost. [glow=red]Diky![/glow]

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Pokles napětí by neměl vadit, ten transformátor kolísání vyrovnává. Napadá mě jen vlhkost v VN části a probíjení. Jaké tam máš jednotky? Bosch, Hella nebo Koito/Denso?
Gr33N MoNsT3R

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Možná ještě zkus zkontrolovat kabely a konektory, jestli třeba vibrace při brždění motorem nezpůsobujou výpadky napájení.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

martynek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martynek »

mě začaly vždycky takhle blikat když sem měl skoro vybytou baterku, a altík nebyl zrovna moc ok. takže moje příčina byla malé napětí - nebo nedostatek proudu...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Myslim ze tam mam Helly. Kdyby to bylo konektorama, neblikali by oba najednou. Asi to bude opravdu alternatorem, nebo nakym poklesem napeti. Otazka je jak to resit, kdyz v servisu rekli, ze tyhle veci jsou v poradku :-( Stejne, diky za rady!

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“