jaký kola

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
Bolek

jaký kola

Příspěvek od Bolek »

můj děda má citroena AX. a prej až dojezdí tak ho dostanu já :D , zajímá mě co tam jde dát za kola, má to jen 3 díry. Dam tam 14 z peugotu 305.Našel jsme je v inzetatu.díky za odpovědi
Mazda 323F 1.8 16V DOHC 94KW

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

to si pockas jeste nejakou chivli nez deda dojezdi da :lol:
Audi Coupe Quattro

Bolek

Příspěvek od Bolek »

to jo ono muje uz asi 84 a pořád jezdí sice řadí třeba1-3-5, nebo 2-4. nezvládá přednost v jízdě ale jezdí :? . On si myslí že jede velice dobře protože jede pomalu a nedělá nehody.Jezdí asi 45km/hod. a když mu řeknem že už to neumí tak se urazí a hrozně to hrotí tak zatim necháváme jezdit...je to boj

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

nevim jestli na tyhle 3 dirovy se daji sehnat jednoduse litaky, jestli by nebylo lepci vymenit naboje v kolech za 4 dirove ze silnejsich verzi (jestli to jde a jsou), jinak takovyho pribuznyho mame v rodine taky, sem zvedavej jestli az dojezdi jestli to nebude prave v tom aute ve kterym ridi....

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jj to samé moje babi.. nevidí, a není vidět ( za volantem ) ale "..kdyby všichni jezdili jako já.." potom s ní jedeme n at rase kde jeden čas jezdila často a to je samé : "..tady jsem skončila ve škarpě.." ( rovinka ) , "...tenhlle strom jsem nabourala .." ( rovinka ) , "..no tady jsem skončila na střeše.." ( rovinka )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Já bych k tomu jen dodal, že Citroen AX je hroznej střep a jediný co je na něm trochu dobrý je to, že relativně málo žere. Taky bacha na ruční brzdu, která brzdí přední kola ! ALU kola na to jdou sehnat blbě, ale kdosi tu kdysi házel nějakej inzerát na Citroena a psal u toho, že dokáže ty ALU kola sehnat.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Bolek

Příspěvek od Bolek »

ja s tou myší(AX) nemám úmysl nějak ji upravovat, ale jen mě napadlo zlepsit ji jizdní vlastnosti. Už jsme to i zkoumal ale oni se tam širší kola stejně nevejdou protože je tam už asi jen 2,5cm za kolem, je to střep, ale lepší než Schoda105! Jo a ty duchodci jsou fakt borci jsou rádi že jedou a že se drží na silnici, ale že jedou v levou nebo prostředkem a serou na značky je nezajímá... to takle nejde:nono:

rocco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocco »

Jo takový taky potkávám a všem takovým bych bral řidičáky dřív než někoho zabijou. Protože co občas na těch silnicích předváděj je fakt dost nebezpečný.

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“