Škoda Felicia - problem s vysokýma otáčkama při ...
Moderátor: Idaho
Škoda Felicia - problem s vysokýma otáčkama při ...
Ahoj,
chtel bych vas nekoho pozadat o radu. Mam Skoda Felici 1.3MPi a stava se mi,ze motor na motor na volnobeh najednou zacne zlobit a lita sam z niceho nic do otacek tak kolem 3-3,5tisice a druha vec je,ze kdyz jedu tak se mi stava casto,ze motor jde sice do otacek ale vubec netahne,jako kdyby nemel silu. Setkal jste se nekdo s tim? Dekuji za kazdou radu.
chtel bych vas nekoho pozadat o radu. Mam Skoda Felici 1.3MPi a stava se mi,ze motor na motor na volnobeh najednou zacne zlobit a lita sam z niceho nic do otacek tak kolem 3-3,5tisice a druha vec je,ze kdyz jedu tak se mi stava casto,ze motor jde sice do otacek ale vubec netahne,jako kdyby nemel silu. Setkal jste se nekdo s tim? Dekuji za kazdou radu.
To byl servis nějakýho mamlase.ovx píše:bylo to v servisu a diagnostika motoru nic neukazala, strik je zkontrolovanej a je taky ok,jen mam pocit,ze rikali,ze by to mohla byt nejaka volnobezna klapka nebo co a to prej v autorizaku opravujou za 7-8tisic..
Dej to k někomu jinýmu, jestli něco kecá o opravě za 7-8 tisíc, ví kulový.
-
- Kontaktovat uživatele:
U Feldy je to známí že se zasírá škrtící klapka. Začnou ti pak lítat otáčky. Prostříkavá se to Protecem ale pak se musí udělat základní nastavení škrtící klapky jak už jsem psal jako anonym. Jetli se ti to stalo po poprví tak by to mělo pomoct pak už se vyměnuje potenciometr škrtící klapky nebo klapka celá.
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Jak už psali ostatní, škrtící klapka. Nejdřív jí nechat vyčistit + základní nastavení řídící jednotky, cena do 500. Mě naopak volnoběh padal, a toto pomohlo. Když se to pak do 500 kilometrů nezlepší, vyměnit klapku.
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
A proč ji chceš mermomocí kupovat, když by ji možná stačilo vyčistit.ovx píše:halooo
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Cenu ti bohužel neřeknu, protože u mě stačilo naštěstí jen vyčistit.Ale určitě se nebude problém zeptat tam, kde jí prodávají. 

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN