čau kluci, potřeboval bych radu. A to ohledně mých prahů., Jako asi většina tuning prahů, josu i ty moje širší než origo (nebo spíše vyšší). No a problém je v tom, že když mi budou chtít zvednout auto na zvedák v servisu, tak se přes práh nedostanou páč je větší než origo.
No a otázka je, jestli se dají někde sehnat nějaké věci které by se třeba navařily zespod nebo něco takového jestli mi rozumíte.zase tam nejde křápnout jen tak kus železa.
Pokud má někdo zkušenosti předem díky za radu. Možná je to hloupá otázka, ale vážně nevím co by bylo nejlepší udělat
Pomoc s prahy
Moderátor: Idaho
Pomoc s prahy
- Přílohy
-
- astra1.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 568 x
vyměňovat je určitě nebudu, právě proto že se mi líbily tak sem je tam dal,ale každému se líbí něco jiného. jak píšete tak je mi jasný že když budu měnit kola, tak se pod auto přenosným hydraulickým zvedákem co mám v kufru v pohodě dostanu, jenže když jsem byl u kamoše v servisu a chtěli sme to zvednou tak vlastně spodek prahu je o nějaké cm níž než kostra auta a tím pádem se tam protože by polámal prahy. snad chápete jak to myslím. tak sem přemýšlel že by se tam navařily nějaké packy nebo něco které by do jisté míry vyrovnaly zespod práh s kostrou