Doporučení-výfuk
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Doporučení-výfuk
Zdravim vsechny. Potrebuju poradit jestli někdo nezná firmu nejlepé v Praze a okolí která má uspokojivý sortiment laděných výfuků a hlavně provádí jejich montáž ? Předem dík
zkus treba cartech
http://www.cartechgroup.cz
http://www.cartechgroup.cz
Re: Doporučení-výfuk
spei výfuky, třeba spei racing je naproti oskaru na vinohradský (jestli je to ještě vinohradská). Montujou a nějakej sortiment maj taky, záleží co chceš za značkuKrata píše:Zdravim vsechny. Potrebuju poradit jestli někdo nezná firmu nejlepé v Praze a okolí která má uspokojivý sortiment laděných výfuků a hlavně provádí jejich montáž ? Předem dík
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Jetsli ti ostrava příjde jako v okolí prahy.......Fiesta píše:no nevim jak s montazi ale..... www.sportovniautodoplnky.cz
Function > Form
Function > Form
To mě nenapadlo že mi na poště ten výfuk hned namotnujou, zítra se tam zkusim optatFiesta píše:no mel sem spis na mysli ze existuje i posta....ale kdyz si pan preje vybrat a hned namontovat takl to jo...

Chtělo by upřesnit jakej výfuk na jaký auto a co to má splňovat
Function > Form
Function > Form
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
to nebylo moc vtipny...ale zjistil sem ze na poste dokazou mnohem vic veci nez sem si myslel.....Ritchma píše:To mě nenapadlo že mi na poště ten výfuk hned namotnujou, zítra se tam zkusim optatFiesta píše:no mel sem spis na mysli ze existuje i posta....ale kdyz si pan preje vybrat a hned namontovat takl to jo...
Chtělo by upřesnit jakej výfuk na jaký auto a co to má splňovat
Jinak pro upresneni tem kteri si sedi na drate....vid Ritchmo......prijde ti lauf a ty ho drapnes a povalis k Pepovi do dilny a on ti ho tam privari, prilepy, pridratuje.....proste aby to drzelo....

VW PASSAT B5
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
doporučení mě docela zajímá, díky předemCharlitoCZ píše:hele, spíš bych v klidu zvážil co chceš, no a montáž ti udělaj kdekoliv, kdyžtak mužu doporučit velice šikovnýho maníka na P6 -Řepích
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...
Gathering a car-toy information...