Upravoval někdo Ford Cougar?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tady máš nějaký věci na německý ebay ... http://motors.search.ebay.de/cougar_Aut ... acatZ14761
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
MarauderZ28 píše:tady máš nějaký věci na německý ebay ... http://motors.search.ebay.de/cougar_Aut ... acatZ14761
americký a německý ebay jsou velmi dobrý zdroje
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...
noo tak to je poprve co vidim na TF nekoho z mych starych znamych, ja te zdravim Dane !
jinak toho cougara co sem dal Fog jsem ti chtel poslat, no aspon mam usetrenou práci
videl jsem ho v brne na vlastni oci a nebyl spatnej ale ani zadnej zazrak
zato to "STcko" co sem vlepil Marauder to je jiny kafe
ja bych to videl jako vhozenou rukavici, coz? 

jinak toho cougara co sem dal Fog jsem ti chtel poslat, no aspon mam usetrenou práci

zato to "STcko" co sem vlepil Marauder to je jiny kafe

Touran BMM
ja te taky zdravim!amogh píše:noo tak to je poprve co vidim na TF nekoho z mych starych znamych, ja te zdravim Dane !![]()
jinak toho cougara co sem dal Fog jsem ti chtel poslat, no aspon mam usetrenou prácividel jsem ho v brne na vlastni oci a nebyl spatnej ale ani zadnej zazrak
zato to "STcko" co sem vlepil Marauder to je jiny kafeja bych to videl jako vhozenou rukavici, coz?
na tom brněnským cougaru byl prý zvláštní lak, já jsem fotek nic nepoznal, ale to bude spíš vada mýho monitoru.
Ted zjistuju právě rozdíl mezi standardní V6 a ST200, zatim jsem nic moc nenašel. Myslel jsem že z něj použiju brzdy (Marauder), ale jsou identický - do mrtě.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
tak to jo, ten je pěkný.
jenomže než nějaký plasty, tak musím opravit něěkteré nedokonalosti.
Odřený zadní nárazník, mírně promáčklý zadní blatník a dveře. Ono to sice není moc vidět, ale...
jenomže než nějaký plasty, tak musím opravit něěkteré nedokonalosti.
Odřený zadní nárazník, mírně promáčklý zadní blatník a dveře. Ono to sice není moc vidět, ale...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no cena Cougaru V6 a Cougaru S V6 v USA je 17000 USD Vs 22000 USD
údajně existuje ještě Cougar SVT, ale o tom nevím teda vůbec nic

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
přesto je cena novýho v USA levnější než co se prodávali tady. Ten můj stál v roce výroby (99) 950 tis.MarauderZ28 píše:no cena Cougaru V6 a Cougaru S V6 v USA je 17000 USD Vs 22000 USD
(ps.: teda tehdy jsem ho ještě neměl)
S tím SVT si zatím taky nevím rady, akorát že některý díly striktně rozlišují SVT/nonSVT - ale v Evropě se oficiálně neprodávali.
[quote="MarauderZ28"]no cena Cougaru V6 a Cougaru S V6 v USA je 17000 USD Vs 22000 USD
Pár věcí se mi zjistit podařilo. Verze SVT je dílem Fordovi Special Vehicle Engineering group a hlavní rozdíl je v přeplňování motoru turbodmychadlem Vortech. Včetně dalších doplňkových úprav jako nerez výfukový systém od Borla s 4 koncovkami, brzdy Brembo aj.
Výkonové parametry se podle zdroje poněkud liší většinou se pohybují kolem 250 hp, krouťák nevim.
Pár věcí se mi zjistit podařilo. Verze SVT je dílem Fordovi Special Vehicle Engineering group a hlavní rozdíl je v přeplňování motoru turbodmychadlem Vortech. Včetně dalších doplňkových úprav jako nerez výfukový systém od Borla s 4 koncovkami, brzdy Brembo aj.
Výkonové parametry se podle zdroje poněkud liší většinou se pohybují kolem 250 hp, krouťák nevim.
- Přílohy
-
- cougar-e-07.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 501 x
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já jsem ten obrázek už někde viděl, mám dojem že pochází z nějakýho britskýho srazu fandů Cougarů.
Ten motor vypadá naprosto seriově vyjma filtru sání, tak mě napadá jestli si majitel akorát nepořídil hezkou nálepku.
Ten motor vypadá naprosto seriově vyjma filtru sání, tak mě napadá jestli si majitel akorát nepořídil hezkou nálepku.
Mozna, ze tady neco najdes www.batinc.net