takže nakonec padla volba na tohle

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... SAM-197023
PS: je mi jasný, že CRTčkem tady nikoho neohromím

Moderátor: Rudi
no předtím jsem měl 15ku, takže rozdíl tu jemilosh píše:Ale ju, jde to, jen je asi velkej, co?
No nevim jámam 2 roky starej 17" CRT od Compaq jako je dobře vostrej i barevnej, ale když se podívám na jakejkoli jinej LCD tak se to nedá srovnat,na tom LCD mi příde ten same jobrázek daleko ostřejší, např. sem zkoušel vedle toho monitoru postavit notebook se stejnym obrázkem a to se vůbec nedalo srovnat, na tom notebooku to bylo daleko ostřejší a jasnějšíMaya_Man píše:No zadnej LCD monitor se zatim nevyrovna CRTcku, pokazdy tam bude neco co ma CRT lepsi (-: Faktem je ze do kancelari je LCD idealni ale treba na grafiku nicmoc dokonce ani SGI 18ctipalcovej 16:9 neni jako CRTcko.
jj...jsem si ji nechal udelat k novymu PC stolku...ale po mesici nervu sem ji z toho vyrval a po mesici osetrovani odrenin o tech dvou zbylych list pripevnenych ke stenam stolu jsem je taky vyrval ....dnes jiz mam svuj pracovni stul velmi ráááááááááádMarauderZ28 píše:mě třeba osobně se na tech vysouvacích deskách děsně blbě dělá mám rád opřený lokty