News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Psal jsem ti na ICQ, ale prošvih jsem tě.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
jako mě by to nezajímalo to auto, každý nějak začíná, ale tohle, bílé pruhy přes auto "ala" Viper to přidá tak 10 koní, nálepka ESSO na kapotě tak 15koní a okolo 40 koní dává prý ten pruh na předním okně "Tuning car". Kdyby to nejdřív vyvařil a dal dokupy než utrácet za takový pič*v*ny, ale určitě je konkurencí! PRo všechny červené káry... 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Jedná se o Mazdu 323 GTR z roku 1994, která je osazena motorem o zdvihovém objemu 1838cm3, turbo s výkonem 200kW a krouťákem 340Nm, v základu má již kované písty, které spolupracují se sodíkem plněnými ventily.
Turbo tlačí 1,1 bar přes Boost controller A'PEXi SUPER AVC TYPE-R, intercooler je z velkého Iveca a je to můj sen tak doufám, že až rozluštím cenu (11.000CHF) tak že mě neobulí!
Podvozek je snížen od základu o 60mm a dodala je firmy Bilstein.
Co na ni říkáte?
Turbo tlačí 1,1 bar přes Boost controller A'PEXi SUPER AVC TYPE-R, intercooler je z velkého Iveca a je to můj sen tak doufám, že až rozluštím cenu (11.000CHF) tak že mě neobulí!
Co na ni říkáte?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
-
- Kontaktovat uživatele:
jen to ze ji taky schanimbarry píše:Jedná se o Mazdu 323 GTR z roku 1994, která je osazena motorem o zdvihovém objemu 1838cm3, turbo s výkonem 200kW a krouťákem 340Nm, v základu má již kované písty, které spolupracují se sodíkem plněnými ventily.
Co na ni říkáte?

Bohuzel sehnat peknej kousek je dneska nemozny, a pokud se to podari tak neni moc nizka cena

jinak v prepoctu je tahle kolem 200t,ale tem upravam to i odpovida..
Přijeď se podívat do garáže jestli máš čas, 15 let starý stroj a žádná rez! Mazda prostě nerezaví Japonci brzi zinkovali!felda píše:Než EVO 500 vyjede,tak ta mazda zhnijeremix píše:Ale mel by konkurenci mel..... Jak Tomka 309GTI tak Evo500....

Jestli máš čas tak se můžeš stavit a můžeme se domluvit na to "vaření"!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Japonci zinkovali .......... vsechno, jen ne Swiftybarry píše:Přijeď se podívat do garáže jestli máš čas, 15 let starý stroj a žádná rez! Mazda prostě nerezaví Japonci brzi zinkovali!felda píše:Než EVO 500 vyjede,tak ta mazda zhnijeremix píše:Ale mel by konkurenci mel..... Jak Tomka 309GTI tak Evo500....![]()

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Nevím kde máš tu garážbarry píše:Přijeď se podívat do garáže jestli máš čas, 15 let starý stroj a žádná rez! Mazda prostě nerezaví Japonci brzi zinkovali!felda píše:Než EVO 500 vyjede,tak ta mazda zhnijeremix píše:Ale mel by konkurenci mel..... Jak Tomka 309GTI tak Evo500....![]()

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Dolphe ty snanis nejake kolesa? byt tebou, tak jdu do tehle:
sada alu STILAUTO 9x16"
* 4ks alu kol STILAUTO 9x16"
* rozteč 5*100, leštěný límec
* kola jsou ve výborném stavu, jetá 1 sezonu
* cena včetně pneu 215/40/16 (4mm vzorek)
* 14 900,-

sada alu STILAUTO 9x16"
* 4ks alu kol STILAUTO 9x16"
* rozteč 5*100, leštěný límec
* kola jsou ve výborném stavu, jetá 1 sezonu
* cena včetně pneu 215/40/16 (4mm vzorek)
* 14 900,-

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..