Cire koncaky na FACKO??
-
- Kontaktovat uživatele:
Cire koncaky na FACKO??
nazdarek,kamos shani cira koncova svetla na facko,da se to vubec sehnat??Nemate nekdo nejakej link?? Diky moc
VW Golf II 1,8 GX
Tak možnost je čirý kryty od ellri a sám dotvořit
u nás jezdí tohle Fá, který ty světla má zrovna tak udělaný a vypadá to hodně dobře, podle mě

fotka je ze skoda.virt.cz
u nás jezdí tohle Fá, který ty světla má zrovna tak udělaný a vypadá to hodně dobře, podle mě
fotka je ze skoda.virt.cz
Grafický servis | www.georgerob-design.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Honza B píše:2 yanek: ja poradne nemam predstavu jak ty gII svetla vypadaj

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jim píše:lepší by byly ty krystalický.. má je jedno červený fáčko, ale už jsem nejak unavanej na to abych ho našel

Tak ty světla z GII se tam sice napasovat dají, ale aby tam vypadaly slušně, tak se musí ta záď zahladit a výsledek je vidět z těch fotek - vznikne hrozně velká plocha, která mi k Favoritu moc nesedí a nepůsobí opticky moc dobře. To bych radši zainvestoval do těch klasických světel z modelů Silver Line, Black Line,...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Mám někde fotku Supry Mk.III co na ni kdosi narouboval světla z Mk.IV a ačkoliv Mk.III vypadá sama o sobě celkem hezky a stejně tak i ty světla z Mk.IV vypadají hezky, tak dohromady to prostě nejde a tvarově to bije do očí. U Favoritů je velká výhoda v tom, že udělaných aut je hrozně moc a to jak dobře, tak různých divných hybridů. Člověk si tak může najít 100 fotek různých zadků Favoucha a porovnávat. Já osobně jsem rád, když tam zůstávají zachovaný rysy toho auta - i když se odstraní zpátečka a mlhovka, tak to furt působí líp než ty světla z Golfa, protože ty tam tak nějak nepatříGeorgerob píše:2 Beaver: vznikne opticky nevyvážená plocha, taky bych radši ty světla ze Silver Line , no máme podobnej názor

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
2 Beaver: v tom s Tebou souhlasim, taky mám radši když jsou zachovaný původní rysy auta...a i odstranění zpátečky a mlhovky nevypadá špatně
2 Jim: někde na srazu (možná i na netu, ale už si nevzpomínám) sem viděl světla, podobný těm ze speciálních edic, dole červený..ale nahoře nebyly ztmavený ale bílý a seděly pěkně k couvačkám
2 Jim: někde na srazu (možná i na netu, ale už si nevzpomínám) sem viděl světla, podobný těm ze speciálních edic, dole červený..ale nahoře nebyly ztmavený ale bílý a seděly pěkně k couvačkám
Grafický servis | www.georgerob-design.cz
Dají se koupit normálně jenom červenobílý kryty nebo i komplet světla. Akorát to chce si potom pohrát s pilníkem, aby mezi tim černym plastem a krytem nebyly mezery. Jedny mi leží v garáži, ale pořád se nějak nemam k tomu je slepit a namontovat na autoGeorgerob píše:2 Jim: někde na srazu (možná i na netu, ale už si nevzpomínám) sem viděl světla, podobný těm ze speciálních edic, dole červený..ale nahoře nebyly ztmavený ale bílý a seděly pěkně k couvačkám

Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost

Souhlas, zvlášť na třeba sériovku rvát bůh ví co je nesmysl, protože to vypadá hrozně. Ty silver line apod. sou dostačující a mě se stejně líbí nejvícBeaver píše:Tak ty světla z GII se tam sice napasovat dají, ale aby tam vypadaly slušně, tak se musí ta záď zahladit a výsledek je vidět z těch fotek - vznikne hrozně velká plocha, která mi k Favoritu moc nesedí a nepůsobí opticky moc dobře. To bych radši zainvestoval do těch klasických světel z modelů Silver Line, Black Line,...

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Kontaktovat uživatele:
s vama naprasto souhlasim,ty silver line me vubec nenapadly a ty sou fajnovy,to z toho golfa se mi teda nelibi ze stejnyho duvodu jak ste tu psaliRitchma píše:Souhlas, zvlášť na třeba sériovku rvát bůh ví co je nesmysl, protože to vypadá hrozně. Ty silver line apod. sou dostačující a mě se stejně líbí nejvícBeaver píše:Tak ty světla z GII se tam sice napasovat dají, ale aby tam vypadaly slušně, tak se musí ta záď zahladit a výsledek je vidět z těch fotek - vznikne hrozně velká plocha, která mi k Favoritu moc nesedí a nepůsobí opticky moc dobře. To bych radši zainvestoval do těch klasických světel z modelů Silver Line, Black Line,...
VW Golf II 1,8 GX
taky se mi ty golfový nelíbí, lepší je když se zachová tvar. a co tyhle? download.php?id=15925
mimochodem,nevíte jestli už jsou k sehnání i ty středy?
mimochodem,nevíte jestli už jsou k sehnání i ty středy?
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede