AKE DISKY NA LADU? HLASOVANIE
AKE DISKY NA LADU? HLASOVANIE
Chcem nastriekat na Lade disky. Teraz su strieborne, dalsie 2 som dal na cieno a chcem vediet ako dalej. Ten strieborny limec sa mi zda pekny, ale neviem, posudte prip. urobte nejaky fotonavrh vy. Dopredu upozornujem, ze na elektrony nemam, takze toto je jedina moznost... Dik.
- Přílohy
-
- Moje navrhy:
- kolesa2.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1724 x
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Černé a bílý límec. Vypadá to až nečekaně dobře. Sice to není na žigulu, ale pro představu stačí:

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
No ja si myslim ze cely bily by byli nejlepsi.Me se moc kombinace bily limec a stred cerny moc neliby to se mi uz vic liby stribrnej limec a cernej stred.Kamos ma ladu ma je byli a je to parada uvidis jak to k te modre pude prosteOndrejGTi píše:Myslis limec, alebo cele disky do bielej?Jenky píše:Zdarec hej ja byt tebou tak to dam do bile kamos to ma taky v bile a vypada to luxusne sak odskusaj

asi si dam kazdy disk iny
takze porozmyslal som a volba je: dvojfarebne disky (stred+limec)
Zatial su volby limec/stred:
strieborna/cierna
biela/cierna
modra/cierna
4Tazsi: vidim ze si sikovnejsi (ja som to smolil v photopainte a horko-tazko...) Mohol by si prosim ta urobit este navrh s bielym limcom+ciernym stredom? Dakujem.

Zatial su volby limec/stred:
strieborna/cierna
biela/cierna
modra/cierna
4Tazsi: vidim ze si sikovnejsi (ja som to smolil v photopainte a horko-tazko...) Mohol by si prosim ta urobit este navrh s bielym limcom+ciernym stredom? Dakujem.
ZAMETAC INZERCIE Na nevhodne OT/pokec v INZERECII ma upozornite stlacenim modreho tlacidla.
- braino.swk
- Kontaktovat uživatele:
elektrony:
-vcera v noci sme skusali. Kamarat chce predat svoje 15" + obutie 195/65 v celkom dobrom stave (typujem tak 6mm) za 5000Sk. Tak sme ich vyskusli, ale boli njake problemy: nesedi strdova diera. Treba asi tak 2mm do priemeru zvecsit dieru/sustruhom chitit naboj. Dalej-su fakt obovske- on si kupil 17"+nejake nizkoprofilovky a tieto 15" + 195/65 su este o nejaky centak-2 vecsie . Dalej by boli treba dlhsie sroby a to vsetko su zase len naklady
nema niekto nieco co by ma vyslo aspon s 1 parom slusnych gum tak do 4000Sk? Alebo by niekto nevymenil tie gumy za mensie? stacili by 2, dozadu to napcham... alebo ak ma niekto na predaj gumy 2x 15" trosku mensie? Co stoja dlhsie sroby na Ladu? inak to ale vizeralo
...
tie disky:
-cierny limec+ biely stred: neprichadza do uvahy, lebo opticky by to este zmensilo disk, ktory je aj tak dost maly...
-teraz neviem ci cierny stred+ biely, alebo striborny limec. zatial mam 2 kolesa v ciernej farbe pripravene na nastriekanie limca + prezutie.
ta biela mi tam velmi nesedi, hlavne koli tej ciernej a koli tomu ze mam striebore listy, tak nechcem pouzit na aute novu farbu.... rozmyslal som aj nad tou modrou, ale to uz je fakt moc... Nech je trosku decentne.
-vcera v noci sme skusali. Kamarat chce predat svoje 15" + obutie 195/65 v celkom dobrom stave (typujem tak 6mm) za 5000Sk. Tak sme ich vyskusli, ale boli njake problemy: nesedi strdova diera. Treba asi tak 2mm do priemeru zvecsit dieru/sustruhom chitit naboj. Dalej-su fakt obovske- on si kupil 17"+nejake nizkoprofilovky a tieto 15" + 195/65 su este o nejaky centak-2 vecsie . Dalej by boli treba dlhsie sroby a to vsetko su zase len naklady

tie disky:
-cierny limec+ biely stred: neprichadza do uvahy, lebo opticky by to este zmensilo disk, ktory je aj tak dost maly...
-teraz neviem ci cierny stred+ biely, alebo striborny limec. zatial mam 2 kolesa v ciernej farbe pripravene na nastriekanie limca + prezutie.
ta biela mi tam velmi nesedi, hlavne koli tej ciernej a koli tomu ze mam striebore listy, tak nechcem pouzit na aute novu farbu.... rozmyslal som aj nad tou modrou, ale to uz je fakt moc... Nech je trosku decentne.
takze pravdepodobne budu tie elektrony. dnes sme vytiahli predne naboje zo starej Lady a kamaratov otec nam ich presustruzil, lebo boli o nejaky milimeter vecsie ako diera..... zajtra idem kupit nejake dlhsie sroby na zadnu napravu a asi vymenim tie naboje.....
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
nešly by vyleštit? 

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár

FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod
- braino.swk
- Kontaktovat uživatele:
som rad ze si sa tak rozhodol, urcite to tak bude vypadat dobre, vsak kolesa robia autoOndrejGTi píše:takze pravdepodobne budu tie elektrony. dnes sme vytiahli predne naboje zo starej Lady a kamaratov otec nam ich presustruzil, lebo boli o nejaky milimeter vecsie ako diera..... zajtra idem kupit nejake dlhsie sroby na zadnu napravu a asi vymenim tie naboje.....

-
Re: AKE DISKY NA LADU? HLASOVANIE
Stříbrný límec a černej střed.