Bezpečnostní rám vs policiajti??

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Ritchma
Moderátor

Bezpečnostní rám vs policiajti??

Příspěvek od Ritchma »

Nemáte ho někdo v autě? Já plánuju rollcage od racelandu co mam v autě vyměnit za něco většího a plnohodnotnějšího a tak nevim co na to budou říkat fízlové. Na to co mam v autě teď nic neříkaj max. se zeptaj jestli to má homologaci a i když řeknu že ne tak to pochváli a pustí mě, ale bojim se že když tam bude potovora odpředu dozadu že mě budou ničit zvlášť s příchodem bodovýho systému. Homologace tam je ale ne na silnici a na závody je mi k ničemu :cry:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Tak jim řekni, že když je to dobrý pro závody, musí to být dobrý i na silnici :o) Snad je jim jasný, že vybavení pro zvýšení bezpečnosti není nikdy na škodu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

dej si na skla folie" :nx:
na všechno co mi řeknou policajti že mám tuning řeknu že je to serie že mám limited edition voni to nepoznaj"
hod tam nálepku wrc saxo edition a máš to":)

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

takže to mužeš říct že aji o slajkách pneu":) ne ale přesně tak to je jak kdyby daly pokutu za 5ti bodový pasy sparco,strašně záleží podle mně koho potkáš někdo je super někdo ne :/

Taszi

Příspěvek od Taszi »

Ten napad s Limited Edition je good 8)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Na limitovanou edici apod. svádim vejfuk, ale teď když mam remus tak už mi to nežerou :lol:
Fólie nechci. To s bezpečností říkám taky dosud to procházelo, doufám že to bude procházet i nadále :D
Function > Form

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

mc-otka píše:takže to mužeš říct že aji o slajkách pneu":) ne ale přesně tak to je jak kdyby daly pokutu za 5ti bodový pasy sparco,strašně záleží podle mně koho potkáš někdo je super někdo ne :/
No problém asi bude v tom, že když máš rám, musíš mít helmu. :D Jinak to prostě nejde...
Gr33N MoNsT3R

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

asi tak neb bez helmy je rám spíš mínus pokud to nehodíš 6x přez boudu
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

SkejT

Příspěvek od SkejT »

jak napsal mc-otka jedine folie na skla,pokud je opravdu nechces,tak tam ten ram vubec nedavej a mas to vyreseny

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No to by na mě koukali asi dost divně kdybych jezdil s helmou ne? :roll:
No snad se mi nic nestane
Function > Form

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Neviem ako v CZ,ale na SK som sa informoval na DI a bolo povedane,pokial ma ochranny ram homologaciu/TUV/ pre cestnu premavku,tak ho musia zapisat do TP a tym padom je tam legalne
Ritchma,skus napisat na DI v mieste bydliska,podla zakona o oslobodnom pristupe k informaciam,aj u Vas Ti musia odpevedat do 21 dni

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Maco píše:Neviem ako v CZ,ale na SK som sa informoval na DI a bolo povedane,pokial ma ochranny ram homologaciu/TUV/ pre cestnu premavku,tak ho musia zapisat do TP a tym padom je tam legalne
Ritchma,skus napisat na DI v mieste bydliska,podla zakona o oslobodnom pristupe k informaciam,aj u Vas Ti musia odpevedat do 21 dni
No určitě mi to do TP nezapíšou, to sem si skoro jistej. Spíš jak se na to budou tvářit. Často ale řekli - no možná to máte zapsaný ve velkym, oni to často zapomenou napsat do malýho :twisted: To mi přišlo jako by si ze mě dělali prdel.

Jinak co že stojí nějaká normální helma :D
Function > Form

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Hadam nechces jazdis s helmou :D

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Spojlery taky uhádám na LIMITED EDITION ??? Popř: DTM Edition??? :-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Přemýšlím odkud to budu muset schytat aby mi ten rám uškodil a nic moc mě nenapadá. S helmou nevim, ale jestli zjistim že je to nutné, tak o tom budu uvažovat. V tomhle stádiu už je rám zamluvenej a snad už příští týden bude doma, tak snad to tak hrozný nebude
Function > Form

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Znam par lidi co jej maji a vetsinou se to policii libi....je to znacne posileni bezpecnosti....ja ho budu do auta davat taky, takze uvidime co na to reknou sumperaci prosnuli svou prisnosti.
VW PASSAT B5

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

Ritchma píše:Přemýšlím odkud to budu muset schytat aby mi ten rám uškodil a nic moc mě nenapadá. S helmou nevim, ale jestli zjistim že je to nutné, tak o tom budu uvažovat. V tomhle stádiu už je rám zamluvenej a snad už příští týden bude doma, tak snad to tak hrozný nebude
Ritchmo jestli te nekde uvidim s ramem a prilbou pocuram se smichy :smich2: :smich2: :smich: :smich:

dej sem pak fotky az ho budes mit doma a jak si ho zandal, chci ho taky ale bez prilby :?:
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No to minulý se jim taky líbilo, tak nevim co řeknou na tohle, ale snad to pochopí, teď by mě zajímlo kde je ta slabina toho mít rám a nejezdit v helmě
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Placenta píše:
Ritchma píše:Přemýšlím odkud to budu muset schytat aby mi ten rám uškodil a nic moc mě nenapadá. S helmou nevim, ale jestli zjistim že je to nutné, tak o tom budu uvažovat. V tomhle stádiu už je rám zamluvenej a snad už příští týden bude doma, tak snad to tak hrozný nebude
Ritchmo jestli te nekde uvidim s ramem a prilbou pocuram se smichy :smich2: :smich2: :smich: :smich:

dej sem pak fotky az ho budes mit doma a jak si ho zandal, chci ho taky ale bez prilby :?:
Taky sem si to představil :lol: Ráno sem byl rozespalej, takovej úlet, ještě sem zběžně kouknul na ceny helem a je to blbost. Celou cestu (cca. hodina) sem dumal nad tim odkud by to do mě musel někdo fouknout abych se jebnul nějak významně do hlavy víc než kdyby tam rám nebyl a k ničemu sem nedospěl a ze všech stran mi to příjde jako výhoda.
Fotku mam jenom jak je sestavenej a neni v autě. Momentálně se připravuje na lak, protože na něm byla hodně ošklivá barva a tak bude černej aby nebyl moc výraznej. Příští týden bych ho měl mít doma a snad do konce měsíce bude v autě, pokusim se to nějak nafotit až se to tam bude dávat :D
Function > Form

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

rám v autě není kvůli bezpečnosti, ale kvůli pevnosti, má zabránit zborcení kastle, když si do něj dáš při normálním ťukanci hlavou může to bejt taky Tvůj poslední ťukanec na tomhle světě, byť autu se nic skoro nestane ..
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Ritchma: na kolik tak vyjde rám... klidně zaokrouhli na tisíce. Díky.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

MarauderZ28 píše:rám v autě není kvůli bezpečnosti, ale kvůli pevnosti, má zabránit zborcení kastle, když si do něj dáš při normálním ťukanci hlavou může to bejt taky Tvůj poslední ťukanec na tomhle světě, byť autu se nic skoro nestane ..
Kam bych musel dostat ránu abych se do něj majznul hlavou, protože když se majznu do hlavy do místa kde by jinak byl rám, tak myslim to výjde skoro nastejno.
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

F.l.a.n.e.l. píše:Ritchma: na kolik tak vyjde rám... klidně zaokrouhli na tisíce. Díky.
Na ceny se můžeš podívat třeba tady -
http://www.lugo.pt/rollbarssparco.htm
Function > Form

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

ritchmo, premejslej a nekoukej na to jak to bude krasny ze tam budes mit ram. rekl bych ze nejvetsi obornici z fora jednohlasne rikaji ze to je hovadina :? tak premyslej. pokud to das do auta macovi, tak to naprosto chapu, je to nas specialek :D a vetsinu cest odjezdi na privesu, ale do normalniho provozu....
Naposledy upravil(a) in0 dne 07 lis 2005 14:27, celkem upraveno 2 x.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

in0 píše:ritchmo, premejslej a nekoukej na to jak to bude krasny ze tam budes mit ram. rekl bych ze nejvetsi obornici z fora jednohlasne rikaji ze to je hovadina :) tak premyslej. pokud to das do auta macovi, tak to naprosto chapu, je to nas specialek :D a vetsinu cest odjezdi na privesu, ale do normalniho provozu.... :D
Na to jak to bude krásný sem koukal u toho co mam v autě, tohle už neni otázka krásy, ale doufám i pevnosti. A stále mi nikdo nějak nevysvětlil čim je ten rám bez helmy nebezpečnej. Když už dám hlavou někam do kastle nebo do rámu to už zase nebude tak šílenej rozdíl
Function > Form

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

myslis ze neni rozdil narazit pri pretizeny hlavou do plastovy kastle, ktera prosla nejakejma testama aby cloveku co nejmin ublizila a oproti tomu do kovovy trubky? no potespanbuh

:D jediny rozumny mi prijde helma :smich2: myslim ze pak se stanes vzorem duchodcu a do mesice to maj vsichni duchodci z ulice :smich:

BlackHole

Příspěvek od BlackHole »

Ritchma píše:
in0 píše:ritchmo, premejslej a nekoukej na to jak to bude krasny ze tam budes mit ram. rekl bych ze nejvetsi obornici z fora jednohlasne rikaji ze to je hovadina :) tak premyslej. pokud to das do auta macovi, tak to naprosto chapu, je to nas specialek :D a vetsinu cest odjezdi na privesu, ale do normalniho provozu.... :D
Na to jak to bude krásný sem koukal u toho co mam v autě, tohle už neni otázka krásy, ale doufám i pevnosti. A stále mi nikdo nějak nevysvětlil čim je ten rám bez helmy nebezpečnej. Když už dám hlavou někam do kastle nebo do rámu to už zase nebude tak šílenej rozdíl
4 in0: Podívej se na to takhle: Kolik lidí tady z fóra má skořepiny? A kolik z nich má k těm skořepinám i bezpečnostní rám? Bo ke skořepinám je rám nutný, pokud to otočíš přes boudu, tak je to se skořápkama horší než s N/A sedačkama. A názory typu "To se mě stát nemůže..." neberu.
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

in0 píše:myslis ze neni rozdil narazit pri pretizeny hlavou do plastovy kastle, ktera prosla nejakejma testama aby cloveku co nejmin ublizila a oproti tomu do kovovy trubky? no potespanbuh

:D jediny rozumny mi prijde helma :smich2: myslim ze pak se stanes vzorem duchodcu a do mesice to maj vsichni duchodci z ulice :smich:
Tak sem to nemyslel jak to vypadá. Prostě musela by to bej šílená morda abych dal hlavou o rám
Function > Form

martin

Příspěvek od martin »

VTSo má dost slabou kastli a v zatáčkách se hodně kroutí takže rám se tam hodí. Ale chce to plnohodnotnej navařenej na uložení tlumičů, dál do držáků ramen a příčkou pod palubkou jinak to tomu moc nepomůže.
Ještě bych si k tomu koupil skořepinu, 4 bod pásy a pak se do hlavy nemajzneš protože sedíš o hodně níž.
Naposledy upravil(a) martin dne 07 lis 2005 14:52, celkem upraveno 1 x.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

martin píše:ještě bych si k tomu koupil skořepinu, 4 bod pásy a pak se do hlavy nemajzneš protože sedíš o hodně níž.
No mam tam schrorhy zatim a skořepina příjde hned potom, takže já se taky toho že bych se majznul hlavnou moc nebojim
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“