Bezpečnostní rám vs policiajti??
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Bezpečnostní rám vs policiajti??
Nemáte ho někdo v autě? Já plánuju rollcage od racelandu co mam v autě vyměnit za něco většího a plnohodnotnějšího a tak nevim co na to budou říkat fízlové. Na to co mam v autě teď nic neříkaj max. se zeptaj jestli to má homologaci a i když řeknu že ne tak to pochváli a pustí mě, ale bojim se že když tam bude potovora odpředu dozadu že mě budou ničit zvlášť s příchodem bodovýho systému. Homologace tam je ale ne na silnici a na závody je mi k ničemu 

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Tak jim řekni, že když je to dobrý pro závody, musí to být dobrý i na silnici
Snad je jim jasný, že vybavení pro zvýšení bezpečnosti není nikdy na škodu.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ako v CZ,ale na SK som sa informoval na DI a bolo povedane,pokial ma ochranny ram homologaciu/TUV/ pre cestnu premavku,tak ho musia zapisat do TP a tym padom je tam legalne
Ritchma,skus napisat na DI v mieste bydliska,podla zakona o oslobodnom pristupe k informaciam,aj u Vas Ti musia odpevedat do 21 dni
Ritchma,skus napisat na DI v mieste bydliska,podla zakona o oslobodnom pristupe k informaciam,aj u Vas Ti musia odpevedat do 21 dni
No určitě mi to do TP nezapíšou, to sem si skoro jistej. Spíš jak se na to budou tvářit. Často ale řekli - no možná to máte zapsaný ve velkym, oni to často zapomenou napsat do malýhoMaco píše:Neviem ako v CZ,ale na SK som sa informoval na DI a bolo povedane,pokial ma ochranny ram homologaciu/TUV/ pre cestnu premavku,tak ho musia zapisat do TP a tym padom je tam legalne

Jinak co že stojí nějaká normální helma

Function > Form
Function > Form
- F.l.a.n.e.l.
Přemýšlím odkud to budu muset schytat aby mi ten rám uškodil a nic moc mě nenapadá. S helmou nevim, ale jestli zjistim že je to nutné, tak o tom budu uvažovat. V tomhle stádiu už je rám zamluvenej a snad už příští týden bude doma, tak snad to tak hrozný nebude
Function > Form
Function > Form
Ritchmo jestli te nekde uvidim s ramem a prilbou pocuram se smichyRitchma píše:Přemýšlím odkud to budu muset schytat aby mi ten rám uškodil a nic moc mě nenapadá. S helmou nevim, ale jestli zjistim že je to nutné, tak o tom budu uvažovat. V tomhle stádiu už je rám zamluvenej a snad už příští týden bude doma, tak snad to tak hrozný nebude

dej sem pak fotky az ho budes mit doma a jak si ho zandal, chci ho taky ale bez prilby

Taky sem si to představilPlacenta píše:Ritchmo jestli te nekde uvidim s ramem a prilbou pocuram se smichyRitchma píše:Přemýšlím odkud to budu muset schytat aby mi ten rám uškodil a nic moc mě nenapadá. S helmou nevim, ale jestli zjistim že je to nutné, tak o tom budu uvažovat. V tomhle stádiu už je rám zamluvenej a snad už příští týden bude doma, tak snad to tak hrozný nebude![]()
![]()
![]()
![]()
dej sem pak fotky az ho budes mit doma a jak si ho zandal, chci ho taky ale bez prilby

Fotku mam jenom jak je sestavenej a neni v autě. Momentálně se připravuje na lak, protože na něm byla hodně ošklivá barva a tak bude černej aby nebyl moc výraznej. Příští týden bych ho měl mít doma a snad do konce měsíce bude v autě, pokusim se to nějak nafotit až se to tam bude dávat

Function > Form
Function > Form
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
rám v autě není kvůli bezpečnosti, ale kvůli pevnosti, má zabránit zborcení kastle, když si do něj dáš při normálním ťukanci hlavou může to bejt taky Tvůj poslední ťukanec na tomhle světě, byť autu se nic skoro nestane ..
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- F.l.a.n.e.l.
Kam bych musel dostat ránu abych se do něj majznul hlavou, protože když se majznu do hlavy do místa kde by jinak byl rám, tak myslim to výjde skoro nastejno.MarauderZ28 píše:rám v autě není kvůli bezpečnosti, ale kvůli pevnosti, má zabránit zborcení kastle, když si do něj dáš při normálním ťukanci hlavou může to bejt taky Tvůj poslední ťukanec na tomhle světě, byť autu se nic skoro nestane ..
Function > Form
Function > Form
Na ceny se můžeš podívat třeba tady -F.l.a.n.e.l. píše:Ritchma: na kolik tak vyjde rám... klidně zaokrouhli na tisíce. Díky.
http://www.lugo.pt/rollbarssparco.htm
Function > Form
Function > Form
- in0
- Kontaktovat uživatele:
ritchmo, premejslej a nekoukej na to jak to bude krasny ze tam budes mit ram. rekl bych ze nejvetsi obornici z fora jednohlasne rikaji ze to je hovadina
tak premyslej. pokud to das do auta macovi, tak to naprosto chapu, je to nas specialek
a vetsinu cest odjezdi na privesu, ale do normalniho provozu....

Naposledy upravil(a) in0 dne 07 lis 2005 14:27, celkem upraveno 2 x.
Na to jak to bude krásný sem koukal u toho co mam v autě, tohle už neni otázka krásy, ale doufám i pevnosti. A stále mi nikdo nějak nevysvětlil čim je ten rám bez helmy nebezpečnej. Když už dám hlavou někam do kastle nebo do rámu to už zase nebude tak šílenej rozdílin0 píše:ritchmo, premejslej a nekoukej na to jak to bude krasny ze tam budes mit ram. rekl bych ze nejvetsi obornici z fora jednohlasne rikaji ze to je hovadinatak premyslej. pokud to das do auta macovi, tak to naprosto chapu, je to nas specialek
Function > Form
Function > Form
4 in0: Podívej se na to takhle: Kolik lidí tady z fóra má skořepiny? A kolik z nich má k těm skořepinám i bezpečnostní rám? Bo ke skořepinám je rám nutný, pokud to otočíš přes boudu, tak je to se skořápkama horší než s N/A sedačkama. A názory typu "To se mě stát nemůže..." neberu.Ritchma píše:Na to jak to bude krásný sem koukal u toho co mam v autě, tohle už neni otázka krásy, ale doufám i pevnosti. A stále mi nikdo nějak nevysvětlil čim je ten rám bez helmy nebezpečnej. Když už dám hlavou někam do kastle nebo do rámu to už zase nebude tak šílenej rozdílin0 píše:ritchmo, premejslej a nekoukej na to jak to bude krasny ze tam budes mit ram. rekl bych ze nejvetsi obornici z fora jednohlasne rikaji ze to je hovadinatak premyslej. pokud to das do auta macovi, tak to naprosto chapu, je to nas specialek
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.
Tak sem to nemyslel jak to vypadá. Prostě musela by to bej šílená morda abych dal hlavou o rámin0 píše:myslis ze neni rozdil narazit pri pretizeny hlavou do plastovy kastle, ktera prosla nejakejma testama aby cloveku co nejmin ublizila a oproti tomu do kovovy trubky? no potespanbuh
jediny rozumny mi prijde helma
myslim ze pak se stanes vzorem duchodcu a do mesice to maj vsichni duchodci z ulice
Function > Form
Function > Form
VTSo má dost slabou kastli a v zatáčkách se hodně kroutí takže rám se tam hodí. Ale chce to plnohodnotnej navařenej na uložení tlumičů, dál do držáků ramen a příčkou pod palubkou jinak to tomu moc nepomůže.
Ještě bych si k tomu koupil skořepinu, 4 bod pásy a pak se do hlavy nemajzneš protože sedíš o hodně níž.
Ještě bych si k tomu koupil skořepinu, 4 bod pásy a pak se do hlavy nemajzneš protože sedíš o hodně níž.
Naposledy upravil(a) martin dne 07 lis 2005 14:52, celkem upraveno 1 x.