Zdar, neměl jste někdo nějaký problém s cizí policií nebo na hranicích ohledně oplastování na autě? Zajímá mě zda dělaj nějaký problémy-jedná se konkrétně o Rakousko. Ještě mám malej dotaz zda jsou na celnici potřeba nějaký papiry, když si chci dovest použité díly. Diky
Kámoš jel do polska a na celnici ho odstavili , celý auto nafotili a poslali na dopravku. Měl tam nějaký spoilery, zavařený kliky, clonítko přes okno a nehomologovaný folie. Tak auto raděj prodal pod cenou aby z toho nebyl ještě větší průser.
Renault-welt: máš pruh??? kolik??? Já mám přední sklo 75 cm a pruh 25 cm... ale černé auto, černý pruh, takže to tolik nebije do očí... jednou mi ho švestky dokonce pochválili, ale asi byli zhulení
v dobe kdy CR vzoupila do EU byl velky boom s nalepkou EU na SPZ.Otec si to koupil a potom jsme jeli do Polska a cesti celnici meli husty kecy.At si to sunda nebo ho nepusti pres hranice nebo to bude za 5-kilo a takove hlasky.
Proste si hraji na dulezity.
4SkejT : jsou to magoři , kteří nemaji co dělat. Mně prohledaji vždycky kufr , kastlík před spolujezdcem a když jel kámoš , tak mu otevřeli i krabičku od cigar ...
Nick píše:4SkejT : jsou to magoři , kteří nemaji co dělat. Mně prohledaji vždycky kufr , kastlík před spolujezdcem a když jel kámoš , tak mu otevřeli i krabičku od cigar ...
Projel jsem skoro půl evropy s prasklou žárovkou v pravým světle, až když jsem se vracel tak na Dvořišti mě ji jeden mladej blb nechal je tři hodina ráno vyměnit
Nick píše:4SkejT : jsou to magoři , kteří nemaji co dělat. Mně prohledaji vždycky kufr , kastlík před spolujezdcem a když jel kámoš , tak mu otevřeli i krabičku od cigar ...
Projel jsem skoro půl evropy s prasklou žárovkou v pravým světle, až když jsem se vracel tak na Dvořišti mě ji jeden mladej blb nechal je tři hodina ráno vyměnit
to byl hodnej clovek,mel o tebe takovou starost,aby se ti nic nestalo.
Hlavne,ze oni muzou jezdit bez roznutych svetel,nepripoutani,upustene kola atd..
Skejt: měl je hodně tmavý a nechali mu sundat i clonítko a folii ze zadních skel i z kufru. Dělali mu to v Horních Měcholupech a říkali že by s tím nikdy neměl být problém a ejhle, Rakušani jsou kur*y
není to divný?? může jim bejt kulový do toho jak vypadá auto z jiný země. nemůžou kecat do našich technickejch předpisů. to je jako kdyby jim naši dávali pokuty za zástěrky. musíš splňovat podle mě jen vzorek pneu a repektovat jejich značky a úpravy předpisů /svícení apod/
autickovalady píše:Skejt: měl je hodně tmavý a nechali mu sundat i clonítko a folii ze zadních skel i z kufru. Dělali mu to v Horních Měcholupech a říkali že by s tím nikdy neměl být problém a ejhle, Rakušani jsou kur*y
No on je ten problem , ze rakusaci si az moc hrajou na nemce...a snazi se byt hodne in. Kdyz se bavim s ceskim policajtem v pohranici , tak kdyz padne slovo na rakusaky tak to padaj slova ktery ani neznam.