Styling nebo úchylka ? :o)))
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Styling nebo úchylka ? :o)))
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
časákem demonstruju oddanost k Robertovi neb jeho časák čtu v ložnici, zato tenhle na hajzlu a taky to, že ta fotka není podvrh 
for Zemi - jasně a zespod prkýnka jsou diody ...

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
No já nevim, ale já čtu TM, carauto a všechno co se mi dostane do ruky nejradši na hajzluMarauderZ28 píše:časákem demonstruju oddanost k Robertovi neb jeho časák čtu v ložnici, zato tenhle na hajzlu a taky to, že ta fotka není podvrh

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- F.l.a.n.e.l.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
sem si rikal ze ten dopis ted v tom poseldnim cisle je urcite od tebeRitchma píše:No já nevim, ale já čtu TM, carauto a všechno co se mi dostane do ruky nejradši na hajzluMarauderZ28 píše:časákem demonstruju oddanost k Robertovi neb jeho časák čtu v ložnici, zato tenhle na hajzlu a taky to, že ta fotka není podvrh
for Zemi - jasně a zespod prkýnka jsou diody ...A asi máme modrý diody, páč tu vodu máme modrou.......
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
Re: Styling nebo úchylka ? :o)))
úchylka? proč?MarauderZ28 píše:[img]htt/p://i11.ebayimg.com/04/i/05/43/38/54_1.JPG[/img]

mám nafotit co mám všechno s logem Ferrari?

>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
no to jo tam asi musi jenom chcat pac hodit tam poradny repeto tak je ten znacek v prdeli ne?SPEEDY píše:Stalo se Ti někdy, že by se ten znáček ulomil?![]()
![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
taky jsem koukal na tu pranici a RITCHMA tamjarda píše:sem si rikal ze ten dopis ted v tom poseldnim cisle je urcite od tebeRitchma píše:No já nevim, ale já čtu TM, carauto a všechno co se mi dostane do ruky nejradši na hajzluMarauderZ28 píše:časákem demonstruju oddanost k Robertovi neb jeho časák čtu v ložnici, zato tenhle na hajzlu a taky to, že ta fotka není podvrh
for Zemi - jasně a zespod prkýnka jsou diody ...A asi máme modrý diody, páč tu vodu máme modrou.......

já převážně čtu časáky na hajzlu...takový klidný místo

ovšem takovej hajzlík jako má mára, to jsem ještě neviděl

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK