Service pack2
Moderátor: Rudi
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Service pack2
Mám takový dotaz, mám si nainstalovat Servis Pack 2 nebo ne?
Naposledy upravil(a) Šigy dne 08 lis 2005 23:39, celkem upraveno 1 x.
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ale nezapomen ze pak musis preinstalovat vsehchny programy co mas dosud takze te to vyjde jako kdyz preinstalovavas komp, takze bejt tebou pro cistotu bych to cely zformatoval hodil woknousy a hned pak SP2 apak pokracoval dalsima programama
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Díky, tohle jsem nevěděljarda píše:ale nezapomen ze pak musis preinstalovat vsehchny programy co mas dosud takze te to vyjde jako kdyz preinstalovavas komp, takze bejt tebou pro cistotu bych to cely zformatoval hodil woknousy a hned pak SP2 apak pokracoval dalsima programama

Subaru Impreza GT
proč Jardo? mě je tp akorát "zálohuje", sice to trvá ceůlpvě zhruba hoˇku, ale nikdy jsem nic nepreinstalovával!Šigy píše:Díky, tohle jsem nevěděljarda píše:ale nezapomen ze pak musis preinstalovat vsehchny programy co mas dosud takze te to vyjde jako kdyz preinstalovavas komp, takze bejt tebou pro cistotu bych to cely zformatoval hodil woknousy a hned pak SP2 apak pokracoval dalsima programama
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Jako for dobryjarda píše:ale nezapomen ze pak musis preinstalovat vsehchny programy co mas dosud takze te to vyjde jako kdyz preinstalovavas komp, takze bejt tebou pro cistotu bych to cely zformatoval hodil woknousy a hned pak SP2 apak pokracoval dalsima programama

Zalezi jetli mas PC na netu. Pokud mas net, dej to tam. Kdyz ne, neni SP2 potreba.
Pokud mas nejakou starou sunku, tak tam SP2 ani necpi, pojede to jako s hnojem. Chce to aspon 256 MB pameti a procak okolo 1 GHz.
Lancia Kappa 2.0T V5 20V 220 koniku
www.lanciaklub.cz
www.lanciaklub.cz
- Ghostrider