zvuk vejfuku:)

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
mc-otka

zvuk vejfuku:)

Příspěvek od mc-otka »

dobrej den 8)
neptám se na moje auti tam mám kat a jen trubku a zvuk je nádhernej + pop of ventil

ale mamka si bude kupovat citrona C3 z brutálním motorem 1,1 :wink: :?: :idea:
prostě auto na mněsto a chci jí koupit nějakej vejfuk nebo tak něco ale když tam dám tlumič tak to bude potichý a tak že bych to vyřešil jak v mojím autě místo zadního tlumiče dát trubku a na to navařit koncovku.
ale nejak nevím v mím 2,0 turbo to má dobrej zvuk ale nevím co to bude dělat z motorem 1,1 :twisted:

Indigo

Příspěvek od Indigo »

Nechci rejpat, ale tohle je podlě mě hnus velebnosti, když auto s výkonem zahradní sekačky, řve jak supr sporťák.Ale každému dle jeho vkusu.Jediníé co by stálo za to je pořádný laděný výfuk.V nízkých otáčkách tichý a od 4 000 ot./min. středně hluboký zvuk :P
OPEL TIGRA 1.6 16V SPORT :twisted:

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

hm nevím já mám z lad vejfukama blbé zkušenosti, vždycky to nakonec skončilo u trubky" :/

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

mc-otka: kámoš měl Uno 1,0 a měl tam to jak říkáš. Origoš + místo zadního tlumiče ->koncovku a mělo to zvuk jako kdyby to bylo turbo... Ale ten výkon tam nebyl... Radši ať se auto tváří, že hovno jede, a pak každému natrhnu dupku, než abych měl zvuk jako od Ferrari a jelo to max 140 km/h (jako to kámošové uno ;-) )
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Indigo

Příspěvek od Indigo »

F.l.a.n.e.l. píše:mc-otka: kámoš měl Uno 1,0 a měl tam to jak říkáš. Origoš + místo zadního tlumiče ->koncovku a mělo to zvuk jako kdyby to bylo turbo... Ale ten výkon tam nebyl... Radši ať se auto tváří, že hovno jede, a pak každému natrhnu dupku, než abych měl zvuk jako od Ferrari a jelo to max 140 km/h (jako to kámošové uno ;-) )
:lol:
OPEL TIGRA 1.6 16V SPORT :twisted:

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

Lidicky mam taky ladak,kat a trubku misto stredaku. Zvuk je ohromnej ale zacina mi lezt krkem to že zvuk hodně pronika do interieru pri rychlostech nad 80km/h. Neslo by auto necim izolovat aby zvuk tolik nepronikal do auta??

PS: Neodpovidejte stylem tak jezdi pod 80 a nebo sis to tam nemel davat, na tydle odpovedi nejsem zvedavej

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Lu82: mám dvoulitřoka a měl jsem svod od motoru až dozadu... Holá trubka, nic víc... Dělalo to kravál přes celé město ( + v noci i do okolních vesnic), ale v autě bylo ticho... takže asi záleží na trubce a zpracování. Kámoš má origoš Layiting a děla mu to větší kravál než mě ... bavíme se tady o rámusu v autě.... !!! ne venku
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

jasně že se bavime o ramusu v autě, venku je fakt šilenej ale začina mi to vadit uvnitř auta

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

hm stejnak asi koupim trubku :driver:

jinal LU82:pěkná mazda u nás v clubu ( www.experttuning.cz )
máme 2x oboje 1,8 turbo 4x4 a super :) aji ta tvoja je pěkná co tam máš za motor?:)

jinak já bych ti doporučil koupit rezonátor a narvat ho pod místo kde sedíš,jde o to že přes trubku ten hluk proniká lehčejš než přes rezonátor"a ještě ti to pojede rychljejš

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

mc-otka píše:hm stejnak asi koupim trubku :driver:

jinal LU82:pěkná mazda u nás v clubu ( www.experttuning.cz )
máme 2x oboje 1,8 turbo 4x4 a super :) aji ta tvoja je pěkná co tam máš za motor?:)
jinak já bych ti doporučil koupit rezonátor a narvat ho pod místo kde sedíš,jde o to že přes trubku ten hluk proniká lehčejš než přes rezonátor"a ještě ti to pojede rychljejš
1.8 GT, bohuzel non turbo :wink:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

to Lu82: na tohle téma si založ nový příspěvek a nepiš to někomu jinému do jeho příspěvku. Díky.

to mc-otka: opravdu si myslíš, že mamka v nákupním Citroenu ocení laděný výfuk?????

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

to Mc-Otka o vašem klubu vím fajn auta i ty 2 Mazdíčky jsem viděl moc pěkne, motor nejsilnějši verze ale bohužel bez turba auti je ted ve značnem stadiu uprav

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

Ivan píše:to Lu82: na tohle téma si založ nový příspěvek a nepiš to někomu jinému do jeho příspěvku. Díky.

to mc-otka: opravdu si myslíš, že mamka v nákupním Citroenu ocení laděný výfuk?????

no abych byl upřímnej její polo jsem nabořil tak tětky jedzí občas z mím brumlou a vubec jí to nevadí právě naopak a já zas když mám třebas doma ženskou návštěvu tak vím dopředu kdy toho mám nechat když jede domu":) :?:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

:lol:

Čejda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Čejda »

mc-otka píše:hm nevím já mám z lad vejfukama blbé zkušenosti, vždycky to nakonec skončilo u trubky" :/
Také jsem dlouho vymýšlel jak udělat výfuk aby to mělo zvuk, ale nakonec jsem stejne jako ty dospěl k názoru že kupovat výfuky za veliky penize je podle me blsot.Stačí se podívat na většinu zavodních aut, tam je jen nerez trubka z KAT který stejne nic nedela a je téměř neůčinný.Udělal jsem to stejně jen tam mam místo KATu rezonátor jinak celý výfuk z nerezu bez tlumičů, auto má ted podle mého názoru moc hezkej zvuk resp. řev, ale má to i svá mínus.Nedá se s tím jet někam dál, takže jsme ted koupil seriový tlumič (nový) a ted vymýšlim nějaký jakoby rychlopínak aby to šlo vyměnit, protože jet s mým autem 400km je o mozek, nedávno sjem jel 60 km daleko a jel jsem s peltorama (sluchátka) na uších.

Ale k tomu C3, myslím že bohatě by stacil nějakej celonerez ne moc velkého průměru aby to mělo spíše v nižších otáčkách lehce hlubší zvuk (na delších cestách by to mamce mohlo vadit pri vyšších otáčkách)Ale ne nějaký dvojtyý "DTM" o průměru 90, to by bylo celkem hodne nevkusné.já osobně bych měl spíše jen jednu koncovku o průměru max. 80mm, rovnou.Ale záleží na tom co chceš ty resp. mamka, teda zda vůbec tuší co jí chceš na autíčku na nákupy udělat.

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

v uterý pošlu fotečku:) už se teším až vyrazím na nákup do obchodu vzdáleneho 500metru :)

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“