mc-otka píše:hm nevím já mám z lad vejfukama blbé zkušenosti, vždycky to nakonec skončilo u trubky" :/
Také jsem dlouho vymýšlel jak udělat výfuk aby to mělo zvuk, ale nakonec jsem stejne jako ty dospěl k názoru že kupovat výfuky za veliky penize je podle me blsot.Stačí se podívat na většinu zavodních aut, tam je jen nerez trubka z KAT který stejne nic nedela a je téměř neůčinný.Udělal jsem to stejně jen tam mam místo KATu rezonátor jinak celý výfuk z nerezu bez tlumičů, auto má ted podle mého názoru moc hezkej zvuk resp. řev, ale má to i svá mínus.Nedá se s tím jet někam dál, takže jsme ted koupil seriový tlumič (nový) a ted vymýšlim nějaký jakoby rychlopínak aby to šlo vyměnit, protože jet s mým autem 400km je o mozek, nedávno sjem jel 60 km daleko a jel jsem s peltorama (sluchátka) na uších.
Ale k tomu C3, myslím že bohatě by stacil nějakej celonerez ne moc velkého průměru aby to mělo spíše v nižších otáčkách lehce hlubší zvuk (na delších cestách by to mamce mohlo vadit pri vyšších otáčkách)Ale ne nějaký dvojtyý "DTM" o průměru 90, to by bylo celkem hodne nevkusné.já osobně bych měl spíše jen jednu koncovku o průměru max. 80mm, rovnou.Ale záleží na tom co chceš ty resp. mamka, teda zda vůbec tuší co jí chceš na autíčku na nákupy udělat.