Máte nějaké zkušenosti s Audi80?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
gloom
Kontaktovat uživatele:

Máte nějaké zkušenosti s Audi80?

Příspěvek od gloom »

Zdravím,
známý prodává svou audinu a tak uvažuju, že bych ji vzal a tak bych se rád zeptal, jak na tom jsou 80tky z roku 90 s motorem 2.0E.
Na co se dívat, čeho se vyvarovat a jestli ji mám vůbec vzít.
Chce za ni 25tis a je třeba koupit př. nárazník a LP blatník, pač byl trochu bouchlý.
Prodává to prý z důvodů, že to nemůže uživit a shání nějaké auto s malou pojistkou a spotřebou.
Děkuji za rady.
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Re: Máte nějaké zkušenosti s Audi80?

Příspěvek od Fazeey »

smile4me píše:Zdravím,
známý prodává svou audinu a tak uvažuju, že bych ji vzal a tak bych se rád zeptal, jak na tom jsou 80tky z roku 90 s motorem 2.0E.
Na co se dívat, čeho se vyvarovat a jestli ji mám vůbec vzít.
Chce za ni 25tis a je třeba koupit př. nárazník a LP blatník, pač byl trochu bouchlý.
Prodává to prý z důvodů, že to nemůže uživit a shání nějaké auto s malou pojistkou a spotřebou.
Děkuji za rady.
no my měli 90tku, je to to samy akorat jinej motor, a nebyli s ní žádný problémy, ale zas už je to kolem 10ti let.. nemyslim že maj nějakou často se vyskytující závadu.. ten 2.0 motor je takovej průměr, na normál ježdění
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

Mno, motor by měl mít najeto prý jen 120tis, ale moc tomu nevěřím a spotřeba ve městě cca 10litrů/100km.
Ještě nevím, jestli do toho půjdu, ale nějaký dvoulitr by se mi líbil. 8)

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

no jasny ale tohle je dvoulitr ekonom, nejede to..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

jj kamosuv fotrik s tim jezdilocas i na zavody a je to strasna mrvola....na bezny jedzeni to staci....lepsi ej 2.3...

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

Tak díky za rady. No, myslel jsem, že 2.0 pojede jak drak, ale když píšete, že to nejede, tak to si raději nechám zajít chuť, pač 8tis pojistka a se spotřebou 10/100 jsem čekal daleko víc.

Ještě jednou díky.

M@C

Příspěvek od M@C »

http://www.autohit.cz/test/testy.php3?id=546
No myslim ze 116 koni bude na to auto dostacujicich, urcite to bude lepsi nez HTP nebude to aspon tak zoufale line, jako 2.0 66kW, co se do 80 taky daval.

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

měl jsem ji.Opravdu krásnou,vyšlechtěnou.Co jsem musel udělat byla komplet GO přední osy- všechny silembloky.Potom palivové čerpadlo-bylo hlučné a potom rozdělovač paliva či jak se tomu mluví.Jinak super vagen

rufe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rufe »

ja bych to nekoupil. Bude to mit hodne najeto a ten motor je technicky dost zastaralej...Kup si radsi za 90tis. primeru GT(160hp) ta na dvoulitr jezdi docela pekne :-) ...

M@C

Příspěvek od M@C »

rufe tys to vyresil dokonale. rozdil v cene bude jen 65 tisic, a to se urcite vyplati :D
ja bych se zase te audiny moc nebal, jestli to mas od znameho, tak bys mohl +- vedet, co s tim bude. a porad lepsi, nez nejaka vylitana primera ;) myslis, ze 160-ti konove auto si kupujou panicky na jezdeni do obchodu? :)

rufe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rufe »

Jojo mas pravdu ze primera GT, kterou kdyz beru tu starou (p10), tak si nekdo nekoupi na to aby s tim najezdil 8tis. km rocne, ale stejne si myslim ze stara audina ktera je tezka,zastarala, a muze bejt jeste starsi nez nejstarsi primera, by nebyl dobrej kup.Obzvlast jestli je kolega zvyklej na (asi) (novejsi) fóbii HTP, do ktery zatim moc investovat nemusel.... +samozrejme to vys. pojisteni...

M@C

Příspěvek od M@C »

to je pravda. ale jestli to ma od znameho, tak to asi nebude ve spatnem stavu, resp. bude vedet, co s tim je.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Je to dobra volba.....pozink karoserie, super prevodovka, motor neni zadnej silak ale urcite nesklame a o pohodli ani nemluvne.
Casto se vyskytuje problem se zamkama, mozna je i zavada na dobijeni, a jak uz tu bylo psano pal. cerpadlo. Toto auto ma pal. nadrz pod sedackami cili rochu divnej pcit. Jinak je to super kara hlavne v pomeru KVALITA x CENA....ale nezapomen ze to neni jedina AUDI v republice a ta cena je prumer...
VW PASSAT B5

rufe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rufe »

jojo ja bych to jeste predtim jestli to (nakonec) koupis konzultoval s tipcars.cz ...
Jo a taky tam jsou recenze ojetin a mozna tam je i o Audine tak na to mrkni ...

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Ja ji mel pred nekolika lety.Jizdni vlastnosti dobre,akorat mi zrala hodne oleje,ale to mohl jen muj kus.Mela najeto 70000km :shock:
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“