Sly...Dnes jsem mluvil s tím, co nám bude dělat výfuk. Říkal, že už vyzkoušeli svody na tom seatu a nárust výkony byl velký, auto se chovalo uplně jinak. Ptal jsem se ho na tvoji hondu a říkal, že tak v polovině prosince.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Dolph> Parada. To rad slysim. Ja porad premyslim, jestli necham netami nebo ne. Jedina vytka (krome tvaru) byla dost siroka koncovka vyfuku, oproti vnitrnimu prumeru 51mm. Ale kdyz nad tim tak uvazuju, tak to ma skoro kazdy vyfuk. A u ostatnich vyfuku jsou ty koncovky daleko sirsi (90mm, 112mm atd). Navic byl odladeny primo na civica. Jasne, oni si muzou vzdy napsat, co chteji, ale prijde mi to sikovnejsi, nez to menit za nejaky univerzal. No, uvidime, jestli se mi u Dynomaxe neco zalibi. Ale jsem skepticky. Uz jsem u neho byl a libily se mi jen 3. Tenhle (svou konstrukci, nikoliv vzhledem), RS-Stype titan a Netami karbon (ale ten ma tech 60mm, coz je moc).
Okay, 9:15 u alberta. Dojdu tam. Pravdepodobne se s nekym svezu, abych nemusel pro auto do garaze. Snad vam to nebude vadit.
barry píše:To Sly............
Vectru mám a dorazím, dnes jsem ji zapřáhl, vezla z Ikei 280kg dřeva, je to tahoun, v 6 jsem tam, ale nevím kde?! Kde je Albert?
Jo, jo. Taky mam radost z dnesniho sraziku. Dalo mi to sice praci, vyhnat vsechny ty lenochody do takove zimy, ale zdarilo se. Byli jsme dnes vsichni. Samozrejme krome swiste a Davidova druheho Kadeta, ktery snad uz napresrok vyjede.
tomoking...mrkni prosím na odkaz co jsem ti poslal v SZ, docela by se mi ta věcička na autě líbila. Jak to je s tou cenou nebo jestli by se to dalo nějak vydražit.
sly...Vyřídili jste něco v te OV? Já ráno nebyl schopen někam jet. Byl jsem rád, že jsem neusnul po cestě do KA!
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Dolph> V klidu. No celkem i jo. Jel s nama jeste David - kadett. Shani skorepiny. Myslim, ze byl nadseny. Byl rad, ze jsem ho seznamil. Snad i Tomasovi se libilo. Koupil koncak na swifta a termoizolacku. A ja se utvrdil v tom, ze Netami bude asi nejlepsi volba a nevymenim ho.