1.8T K04 - problem ???

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

1.8T K04 - problem ???

Příspěvek od Rajdlos »

Potreboval bych vedet k cemu je tento vyvod na koncernovem turbu K04 (Audi TT 225 PS), diky
Přílohy
PB060009_resize.JPG
PB060009_resize.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 866 x
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4

www.highperformanceparts.cz

Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

to je oil line ne ?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

ne, mazani je nekde jinde, K03S ma 4 vystupy (klasika dve voda, dve olej), K04 ma tohle navic

Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

proměnnou geometrii to asi nemá co ?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

co je divny, ze tenhle vystup usti tesne za mistem, kde se spojuje turbo se svody od motoru

mozna je to vystup na EGR ventil, fakt nevim :-( tohle me jedinny brzdi

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UDO BIERHANZEL von RS »

Zdravim Rajdlos, tak už mi to taky jezdí (psal sem ti v létě mejla)... Zde se nejspíš odpověď nedozvíš. Zkus elbcoast-turbos.de je to seskupení opravdu milých magorů. Rádi ti odpovědí na dotazy. Jejich něco jako šéfik má GI se stejným základem jak já (150PS) s K04-kou a údajným výkonem 290PS. Proto se chystám pomalu také na K04. Na AHC sem četl tvé témata a myslil sem si, že se chystáš na K04 :-) Já bych teda raději GT28RS.... Písni mi pak na mejl esli ti poradily. A já se tě optam na pár otázeček s K04-kou ju? Čus měj sa

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

ja uz tam v aute K04 mam, prestavuju na cca 280-300 koni, ale co jsem zjistil, tak to bude aktivni uhli, jinak kouknu diky :-) a jsem rad, ze uz jsi taky pojizdnej :-)

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Pokud myslíš ten otvor v tom housingu (výfuková část) tak to nemůže být nic jiného než flange pro EGT probe na EGT budík. viz můj inzerát :wink:
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

viewtopic.php?t=22706
kdyby náhodou někdo nevěděl o co jde tak je to budík pro kontrolu teploty výfukových plynů, ale to si každý pořídí teprve potom co propálí nějaký ten píst při neodborných úpravách motoru :lol:
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

UDO BIERHANZEL von RS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UDO BIERHANZEL von RS »

CCCO 1.8T píše:Pokud myslíš ten otvor v tom housingu (výfuková část) tak to nemůže být nic jiného než flange pro EGT probe na EGT budík. viz můj inzerát :wink:
Chvála patří tobě... :P

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“