Znate tuto Fabku???

Moderátor: Fazeey

Odpovědět
Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave-TuningClubOstrava »

Taky bychom se rádi povozili my po Tobě.zajímalo by mě jak bys pak reagoval :fuck:

*tom2racekiller*

Příspěvek od *tom2racekiller* »

Dave-TuningClubOstrava píše:Taky bychom se rádi povozili my po Tobě.zajímalo by mě jak bys pak reagoval :fuck:
Hele, co je to tvý "překopané zapalování,"?
To se do něj kope?

A ten váš klub, jak tak vidím, většina členů taky tuzí.

Neony, zavařené kliky,... :lol:

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Ty woe tobě něco vysvětlovat???To by spíš pochopila babka od vedle než takový zabedněnec.Jestli sis nevšim je tohle TUNING forum a ne Besip forum.Vidím, že jsi na tolik zabedněný, že se stydíš ukázat tu tvoji rezavou kraksničku co ti hnije někde před barákem.Až pak se s tebou budu bavit

*tom2racekiller*

Dave-TuningClubOstrava píše:Ty woe tobě něco vysvětlovat???To by spíš pochopila babka od vedle než takový zabedněnec.Jestli sis nevšim je tohle TUNING forum a ne Besip forum.Vidím, že jsi na tolik zabedněný, že se stydíš ukázat tu tvoji rezavou kraksničku co ti hnije někde před barákem.Až pak se s tebou budu bavit
Ty víš o zapalování v autě asi tolik, že to je něco jako zapalovač, třeba ten na cigára, že?

Načpak máš na tý tvý R5 tu příšernou hranatou škatulku na kapotě?

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

To asi vítr Máchale.S tebou se už nehodlám bavit.Kdybys byl znalej nemusel by ses ptát jako malý školáček

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

To asi vítr Máchale.S tebou se už nehodlám bavit.Kdybys byl znalej nemusel by ses ptát jako malý školáček.Tipuju, že ta tvá kára bude jedna veliká škatulka

*tom2racekiller*

Dave-TuningClubOstrava píše:To asi vítr Máchale.S tebou se už nehodlám bavit.Kdybys byl znalej nemusel by ses ptát jako malý školáček
Kdybys něco o autě věděl, nikdy takovou obludu na kapotu neuděláš.

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

to víš spapá hodně vzduchu,má to svůj účel.vsadím se ,že to tvé odrážedlo ala Flinstone určitě nic takového nepotřebuje.Vlastně ono by to bylo proti předpisům,samozřejmě.Hlavně, že tě aspoň přemístí z bodu A do bodu B.Sice to asi chvíli trvá...

*tom2racekiller*

Dave-TuningClubOstrava píše:to víš spapá hodně vzduchu,má to svůj účel.vsadím se ,že to tvé odrážedlo ala Flinstone určitě nic takového nepotřebuje.Vlastně ono by to bylo proti předpisům,samozřejmě.Hlavně, že tě aspoň přemístí z bodu A do bodu B.Sice to asi chvíli trvá...
Ta tvá škatulka je tam proto, aby to vypadalo jako děsně nadupanej stroj.

Mimochodem, PowerBooster má el. příkon asi tak 60 - 70 W.
Když už tě to zajímalo...

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

takže hovno výkon.takové věci tě zajímají.hmm hoď si to do svého auta je to fakt dobrá investice. :lol: Zjistil bys na co tam je kdybych ti ukázal motorový prostor.Ale jelikož ty si to nezasloužíš tak si třeba mysli že je to tiskárna :?: spek zadek

*tom2racekiller*

Dave-TuningClubOstrava píše:takže hovno výkon.takové věci tě zajímají.hmm hoď si to do svého auta je to fakt dobrá investice. :lol: Zjistil bys na co tam je kdybych ti ukázal motorový prostor.Ale jelikož ty si to nezasloužíš tak si třeba mysli že je to tiskárna :?: spek zadek
Jasně, je to tuzing.
Je to v ČR na trhu několik let, jsem antituzér a proto mi to zajímalo.

A ten tvůj budník na kapotě, pod kterým je filtr bez tlumiče sání, je taky opičárnička, stejně jako to "překopané zapalování".

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

*tom2racekiller* píše:
zvooky píše: Uved příklad ktery auto u nas na scene ktery je pekne udelany ma vše dle platných předpisu to mě zajíma.
"...u nas na scene ..."
- to jako mezi těma otuzeninama, co lítaj po večerech kolem supermarketů, tůrujou, blikaj strobáčema a pouštěj duc-duc bedny na plno?

Pěkně udělaný auto je to, který je v pěkným stavu a není zmrvený tuzingem.

Nějaký mračítka, stroboskopy, zavařený kliky, obludný spoilery jako na té zelené Fabii, neúčinné spoilery, roury od kamen na výfuku, překrytá světla, někdy zapatlaná barvou, vykuchaný katalyzátor, uřezaný stěrač.
To vše = tuzing!
Tak se dodej fotku auta o kterym si mysliš že je podle tebe pěkně udělany, nemá na sobě žádnej tuzing a ma vše podle predpisů
BBS Motorsport

*tom2racekiller*

zvooky píše: Tak se dodej fotku auta o kterym si mysliš že je podle tebe pěkně udělany, nemá na sobě žádnej tuzing a ma vše podle predpisů
Těch je všude dost.
Jak když sjedou z pásu před třeba 10 nebo i víc lety.

http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... 319/09.jpg

Sériovka.

Mám třeba teď na dvoře totéž, akorát nemá elektrony.

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

*tom2racekiller* píše:
zvooky píše: Tak se dodej fotku auta o kterym si mysliš že je podle tebe pěkně udělany, nemá na sobě žádnej tuzing a ma vše podle predpisů
Těch je všude dost.

Sériovka.

Mám třeba teď na dvoře totéž, akorát nemá elektrony.
:P aha takže debata o ničem.....nevim proč sem lezeš když uznavaš pouze seriovej stav auta.....
BBS Motorsport

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

tohle není tuning kamaráde jsi ve špatném foru
Jinak ta moje"opičárna"aspoň funguje a kdybych tě svezl a předved ti k čemu to je tak se mi v autě pochčiješ strachy,Ale myslím že se počúráváš i tak.Protože jestli tak rýpeš do každého tak musíš chodit kanálama aby ti někdo nenatáh :wc:

*tom2racekiller*

Dave-TuningClubOstrava píše:tohle není tuning kamaráde jsi ve špatném foru
Jinak ta moje"opičárna"aspoň funguje a kdybych tě svezl a předved ti k čemu to je tak se mi v autě pochčiješ strachy,Ale myslím že se počúráváš i tak.Protože jestli tak rýpeš do každého tak musíš chodit kanálama aby ti někdo nenatáh :wc:
Nevím, z čeho bych se měl pochcat.

Nějaká otuzená R5 mi nemůže rozházet, je to kategorie malých osobních vozů.

Pokud chci výkonnou káru, sháním rovnou něco s třeba 150k, s kvalitním podvozkem, atd.
Budu vědět, že to přes 200 km/h pojede.

Určitě nebudu honit nějaký tratárek, stavěný pro jiný účel a pak na něj bastlit různý škatule, aby to vypadalo jako "závodně".

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Akorát že R5 1.4turbo nakopala prdýlku na 400metrech RX7mičce,Civic typeR apod.
To bys tomu musel rozumět abys pak moh mluvit. :nono:

Mimochodem R5turbo se vyráběly i se 160koňmi a 120koňová 1.4byla naprosto sériové auto.Má vynikající brzdy a podle toho přispůsobený podvozek.
Kategorii malých osobních vozů mám proto,protože je mnohem hbitější.Kdybych jezdil pořád po dálnicích jezdil bych Omegou MV6 nebo Acordem2.2vtech.
Samozřejmě, že až budou prostředky koupím si jiné auto např Prelude, Calibru Turbo,Nismo240sx nebo např Fiat coupé

Opravdu bys to všechno pochopil, kdybys sem patřil a měl k tomu všemu nějaký vztah, je neuvěřitelné jak takový zamindrákovaný srábek jako ty dokáže být šťouravý.Najdi si nějakého koníčka a nebudeš mít čas ani náladu se po někom vozit, ale jestliže to už máš v povaze tak si to raději běž hodit než ti to udělá někdo za tebe.

Všechno má svůj důvod.

Znám lidi co maj škodovky,ale o autech ví mnohem víc než kdejaký mechanik např.od hondy.Jediné co je brzdí jsou prostředky.Nauč se hodnotit lidi a ne jejich majetek.

NEROZUMÍŠ TOMU TAK SE RADĚJI ZTRAŤ.
Běž si opruzovat jinam: http://www.ibesip.cz/cs/

*tom2racekiller*

Dave-TuningClubOstrava píše:Akorát že R5 1.4turbo nakopala prdýlku na 400metrech RX7mičce,Civic typeR apod.

Mimochodem R5turbo se vyráběly i se 160koňmi a 120koňová 1.4byla naprosto sériové auto.Má vynikající brzdy a podle toho přispůsobený podvozek.
Kategorii malých osobních vozů mám proto,protože je mnohem hbitější.Kdybych jezdil pořád po dálnicích jezdil bych Omegou MV6 nebo Acordem2.2vtech.
Samozřejmě, že až budou prostředky koupím si jiné auto např Prelude, Calibru Turbo,Nismo240sx nebo např Fiat coupé

Opravdu bys to všechno pochopil, kdybys sem patřil a měl k tomu všemu nějaký vztah, je neuvěřitelné jak takový zamindrákovaný srábek jako ty dokáže být šťouravý.Najdi si nějakého koníčka a nebudeš mít čas ani náladu se po někom vozit, ale jestliže to už máš v povaze tak si to raději běž hodit než ti to udělá někdo za tebe.

Všechno má svůj důvod.

Znám lidi co maj škodovky,ale o autech ví mnohem víc než kdejaký mechanik např.od hondy.Jediné co je brzdí jsou prostředky.Nauč se hodnotit lidi a ne jejich majetek.

:lol:
Je mi celkem jedno, že nějaký vystřelený projektil jako R5 při sprintu na pitomých 400m předejel...atd.

Ale stále mi zajímá to tvý "překopaný zapalování".

Copak to asi bude za zázrak?

Pokud bys tomu rozuměl, asi bys to tu uvedl.

"Překopat" je dost divný výraz.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Dave-TuningClubOstrava píše:Akorát že R5 1.4turbo nakopala prdýlku na 400metrech RX7mičce,Civic typeR apod.

Všechno má svůj důvod.

muzes mi tenhle model uprestit? o Hondy se zajimam, ale tenhle model vubec neznam, diky
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

S tebou se nehodlám o tom bavit.Řeknu k tomu jen to,že díky tomu"překopání"jsem mohl použít svíčky ,které bych ve Favu použít nemohl.Zajistil jsem tou úpravou silnější jiskru a hlavně jsem vyhodil mechanický rozdělovač,který kapku nestíhal.

Tady je něco k počteníčko o R5tce(dostaneme se až někde k 1200Hp):
http://www.sportcompactcarweb.com/featu ... c_renault/

A o té sériovce něco najdu.z hlavy nevím link.

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ta R5ka docela mazecek...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

*tom2racekiller*

Dave-TuningClubOstrava píše:S tebou se nehodlám o tom bavit.Řeknu k tomu jen to,že díky tomu"překopání"jsem mohl použít svíčky ,které bych ve Favu použít nemohl.Zajistil jsem tou úpravou silnější jiskru a hlavně jsem vyhodil mechanický rozdělovač,který kapku nestíhal.

.
Tak můžeš místo záhadného tuzérského termínu "překop..." použít výraz:
"... úprava zapalování, použít rozdělovač jiného typu... ...nebo kladívka nahrazena hallovou sondou + tranzistorovým zapalováním atd. nebo jak je to tam.

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

NJ ale já nepotřebuju aby mi takový... s takovým...chováním říkal co mám dělat nebo psát.Řekl jsem jasně, že se s Tebou nehodlám bavit.
A nedělej chytrého stejně tomu hov.. rozumíš.Řekl jsem to tak jak jsem chtěl já.Neměl jsem důvod něco rozepisovat.Jednak z důvodu,že to není aktuální a týká se to mého bývalého auta jednak z toho důvodu,že se mi to prostě rozepisovat nechtělo a každý kdo se mnou o tom hovořil ví jak jsem to udělal nebo měl možnost to rovnou vidět,protože neměl takové dětinské chování jako TY a hlavně proto,že ho to opravdu zajímalo a nehledal v tom záminku jak druhé napadat a léčit si tím své komplexy.Uvědom si laskavě, že takhle si nikoho nezískáš.Pokud máš opačný názor na tuning, jdi reagovat na jiná fora tímto směrem zaměřená,kde najdeš určitě i své zpřízněnce.

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

A nauč se neradit ostatním co a jak mají dělat.Pokud to neumíš nebo nechceš respektovat doporučuji TI navštívit k tomu vhodného lékaře.

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

tojebordel píše:

Všechno má svůj důvod.

muzes mi tenhle model uprestit? o Hondy se zajimam, ale tenhle model vubec neznam, diky
Tady máš nějaký ten Accord 2.2Vtec(samozřejmě je to stejný motor co se používá v Prelude):
http://www.mohdfairuz.com/blog/2005/08/ ... d-22-vtec/
http://www.cypherindustries.com.au/gall ... d-h22a.jpg
http://occasions-pro.caradisiac.com/hon ... 749865.htm
http://www.trader.pl/details,131,952063 ... 406361.asp
http://search.meritcars.co.nz/car/car_s ... ler_id=488
http://www.dinside.no/php/art.php?id=4558

*tom2racekiller*

Dave-TuningClubOstrava píše:A nauč se neradit ostatním co a jak mají dělat.Pokud to neumíš nebo nechceš respektovat doporučuji TI navštívit k tomu vhodného lékaře.
:lol:
Zapalování hovno rozumíš.

Jinak bys nepoužíval jen výraz "překopaný".

Taszi

Příspěvek od Taszi »

Videl som tento temu a ze posledny prispevok pridal tom2racebager :smich:
a co sa deje?...zase robi ze vsetko vedel vsetko pocul a hovno tomu rozumie...No tak Tominko...
Ukaz nam svoju antituning Káru. Nech si mozeme poriadne vychutnat aky je naj auto vsetkych dob...Aky by kupil len Don Tom?Urcite z toho budeme hotovy :smich:

Taszi

Příspěvek od Taszi »

Těch je všude dost.

Sériovka.

Mám třeba teď na dvoře totéž, akorát nemá elektrony.[/quote]

Tominko...NESNIVAJ!!!! :smich:

Odpovědět

Zpět na „VW Concern Forum“