G60 do Golfa II......G60 je venku putuje tam VR6
Moderátor: Fazeey
jo a ještě něco lidi...já toho o G60 nějak moc nevím...ale co máme známýho co má prodejnu Vwček...tak ten mi říkal že G60 měli velký problémy z kompresema....hmm co je na tom pravdy....a teda jestli je to motor v pohodě co by bylo lepší G60 bo Vr6...je mi jasný že na přestavbu určitě G60 ale zas ten výkon Verunky
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
no problémy, spíš je to asi tak že každej G-Lader se vysype, někde jsem čet že vydrží až 100tis km což znamená že většina z nich už bude po repasi.. koukni do annonce, skoro u každýho auta s G60 je tam napsano "repase G" ... výhoda je že se dá celkem lehce a levně zvýšit výkon až nad 200k, ale pak už je to o výměně motorovejch dílů.. narozdíl od toho VR6 vydrží hodně se seriovejma komponentamaShaity píše:jo a ještě něco lidi...já toho o G60 nějak moc nevím...ale co máme známýho co má prodejnu Vwček...tak ten mi říkal že G60 měli velký problémy z kompresema....hmm co je na tom pravdy....a teda jestli je to motor v pohodě co by bylo lepší G60 bo Vr6...je mi jasný že na přestavbu určitě G60 ale zas ten výkon Verunky
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vsak ten motor je 1.8 8V ne? Ja se ani nedivim ze odchazi kdyz to Gecko musi dodavat 80% vykonu motoru.Fazeey píše:no problémy, spíš je to asi tak že každej G-Lader se vysype, někde jsem čet že vydrží až 100tis km což znamená že většina z nich už bude po repasi.. koukni do annonce, skoro u každýho auta s G60 je tam napsano "repase G" ... výhoda je že se dá celkem lehce a levně zvýšit výkon až nad 200k, ale pak už je to o výměně motorovejch dílů.. narozdíl od toho VR6 vydrží hodně se seriovejma komponentamaShaity píše:jo a ještě něco lidi...já toho o G60 nějak moc nevím...ale co máme známýho co má prodejnu Vwček...tak ten mi říkal že G60 měli velký problémy z kompresema....hmm co je na tom pravdy....a teda jestli je to motor v pohodě co by bylo lepší G60 bo Vr6...je mi jasný že na přestavbu určitě G60 ale zas ten výkon Verunky
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Mě si za poslední 2 roky s autem nemohl nikde vidět jelikož ho ještě nemám postavené a co je potřeba k přestavbě ,,kolik si ochoten investovat do přestavby vr6 do GII"Shaity píše:to robertvr6:hmm já su z jihlavy....což určitě víš kde je když tu vwclub mělů sraz na pávově a tebe jsem tam myslím taky viděl...teda tvýho mazla...:c))co všechno teda musím sehnat abych mohl zažít měnit...????bude to asi malej oprc co???
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Eaton64 prej good... Mel ho na aute chvili clen "Tailer" v Corradu...zvooky píše:Jinak co se tyka kompresorů tak opravdu nemaji nijak extra dlouhou životnost, až mi odejde dam tam z MB
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848