Sehnal jsem si na dlouhý zimní večery náhradní vnitřní kryty zrcátek a chci zkusit udělat domečky pro vejškáče. Jakou laminovací sadu doporučíte.
Jelikož mám odhlášený auto a jsem momentálně nemobilní tak i nějak e-shop by se hodil
Díky předem
Bylo by fajn už konečně napsat, jakou hustotu tkaniny na jaký věci používat + kolik vrstev (u domečků na výškový repro to bude odličný než u nárazníků) a přesný pracovní postupy a značky pryskyřic a udělat z toho téma jako jsou "NEONY A VŠE KOLEM NICH", tj. asi "Laminování a vše kolem něho"
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:Bylo by fajn už konečně napsat, jakou hustotu tkaniny na jaký věci používat + kolik vrstev (u domečků na výškový repro to bude odličný než u nárazníků) a přesný pracovní postupy a značky pryskyřic a udělat z toho téma jako jsou "NEONY A VŠE KOLEM NICH", tj. asi "Laminování a vše kolem něho"
Beaver píše:Bylo by fajn už konečně napsat, jakou hustotu tkaniny na jaký věci používat + kolik vrstev (u domečků na výškový repro to bude odličný než u nárazníků) a přesný pracovní postupy a značky pryskyřic a udělat z toho téma jako jsou "NEONY A VŠE KOLEM NICH", tj. asi "Laminování a vše kolem něho"
Jenže kdo to sepíše?
Začít by mohl instalater, ten s tím má praktický zkušenosti. Rozhodně by bylo dobrý popsat obě varianty výroby, tj. s kopytem a bez něj. Instalater to dělá bez kopyta, přímo na auto s využitím montážní pěny, takže ještě najít někoho, kdo by popsal varinatu s ním.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"