Sly píše:Tak co to bude, Rudo? Muzu rict, ze o Integre uz jsem nekolikrat uvazoval. Jednou bude moje.
bude to Lambo

Moderátor: Dave0401
Dolph píše:No tak už konec debaty o mě! Golfa si nechám, teda alesoň ještě rok! Na golfa chci lambo doors, ale ještě nic není zařízeno. Nejprve budu dělat motor a pak se uvidí, kolik bude peněz. Auto bude hlavně na sprinty, tak nevím, jestli strkat peníze do takových věcí.
Dolph píše:No tak už konec debaty o mě! Golfa si nechám, teda alesoň ještě rok! Na golfa chci lambo doors, ale ještě nic není zařízeno. Nejprve budu dělat motor a pak se uvidí, kolik bude peněz. Auto bude hlavně na sprinty, tak nevím, jestli strkat peníze do takových věcí.
Néééé!Sly píše:Jsi opravdu myslel, ze jsem ho dal ja?barry píše:to je vůl! Tys ho fakt dal?
No právě že ten tvuj motor je best od vw na 2.0 velkej výkon taky ho sháním kde se dá ale marněDolph píše:Na sprintech jich moc není, ale ještě žádne nebylo rychlejší ani seat Cupra se stejným motorem. Jedu na stejno se serii VR6. Na slickach už jsem rychlejší než VR6. Uvidíme na jaře, jak to bude se svodama a chipem
..remix píše:Dolph >> kdyz uz chces auto na sprinty, tak proc vsechno co neco vazi a je nepotrebne nevyhazes ven...kdyz se rozhodnes jit po vykonu a mit auto na sprinty, tak bych vubec necpal prachy do stylingu. Takze prodej predni, zadni svetla, spoilery, neony....atd atd...a budou prachy na motora jeste budes lehci a tak i rychlejsi
barry píše:to Remix.........
tak ty laminátové kousky jsou určitě lehčí než origo ABS, světla vyjdou na stejno a neony, to tež není váha. Ale tak to být, když to jede, mělo by to i trochu vypadat!