neznate tohoto Rapida?
-
- Kontaktovat uživatele:
debilni hovado*tom2racekiller* píše:Neprůhledný pruh na čelním skle.
Chybí jeden stěrač.
Chybí přední nárazník.
SPZ je jen nalepená na plech, tedy neplatná.
Nepovolené úpravy, tuzing.
Tahle kára nemá na silnici co dělat.
problemy se stylingem
otrava
nemas na tomhle foru co delat, tak uz zavri prdel a drz hubu

Diesel power 

Klapačku drž ty, primitive.Slavisimo píše:debilni hovado*tom2racekiller* píše:Neprůhledný pruh na čelním skle.
Chybí jeden stěrač.
Chybí přední nárazník.
SPZ je jen nalepená na plech, tedy neplatná.
Nepovolené úpravy, tuzing.
Tahle kára nemá na silnici co dělat.
problemy se stylingem
otrava
nemas na tomhle foru co delat, tak uz zavri prdel a drz hubu
Sám umíš leda hovno, do všeho kecáš a děláš chytrýho.
A celej tuzing je stejně nanic, na to každej časem přijde.
I ty, chytráku ze základky.
A zrovna dneska je hezky, hlídek všude dost.
Dopoledne jsem zrovna koukal, jak jedna z nich dusí tuzéra s rapidem, co měl vpředu něco jako radlici a vzadu SPZ nalepenou na nárazníku.
Dobře mu tak, nemá tuzit.
*tom2racekiller* - Ty seš vážně dement
Chápu tuzingový škodovky a vytuzený auta co ohrožujou bezpečnost jinejch nemaj na silnici co dělat v tom máš naprostou pravdu, ale nemyslim že zrovna tahle škodovka by byla jednou znich,vypadá že je v pěknym stavu a majitel se o ní dobře stará 
Jo a třeba zrovna tenhle sterač i když je na tom skle jedinej, tak setře větší plochu, než kdyby tam byly 2 sériový

Jo a třeba zrovna tenhle sterač i když je na tom skle jedinej, tak setře větší plochu, než kdyby tam byly 2 sériový

Naposledy upravil(a) Trhyy dne 22 říj 2005 13:03, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
tebe chci poznat osobně ty voe...co máš za brko antituzere jo a nepatří ti nahodou www.tuzing.cz? tipuju tě že jsi jejich prezident ne?máš fakt zajímavý pohled na svět vážně...dík tobě jsem si uvědomil že tuzink je na hovno chci sériofku a všechny tady nabádám hoši vyhoďte svoje káry a kupte si sériofky vytuňte je zástěrkama a bude tu veselo......tome seš vážně tak blby?!!!nebo to na nás hraješ a sám tuzinguješ jak o dušu?Anonymous píše:Výjimek z vyhlášky se smí používat jen v nezbytně nutných případech.Slavisimo píše:a propo SPZ muze byt klidne nalepena kdyz mas vyjimku!
Určitě není důvod dávat výjimku nějakému tuzérovi proto, že si z frajeřiny sundá nárazník nebo zapatlá prolis pro značku.
Mám zachovalou starší káru bez tuzingu, vím dobře, že tuzing není na nic.Amanzes píše:tebe chci poznat osobně ty voe...co máš za brko antituzere jo a nepatří ti nahodou www.tuzing.cz? tipuju tě že jsi jejich prezident ne?máš fakt zajímavý pohled na svět vážně...dík tobě jsem si uvědomil že tuzink je na hovno chci sériofku a všechny tady nabádám hoši vyhoďte svoje káry a kupte si sériofky vytuňte je zástěrkama a bude tu veselo......tome seš vážně tak blby?!!!nebo to na nás hraješ a sám tuzinguješ jak o dušu?
Leda na problémy.
Co je tuning (ladění), to asi už ví málokdo.
Jinak by na auto nikdo nepatlal nesmyslná křídla, neřezal díry do kapot a nezavařoval kliky.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj me spis zajima ta teakce tech lidi, pac ta je vzdycky nej, jak kazdej obhajuje svoje plasty jako tuningSlavisimo píše:tak primitiv ses spis ty kdyz nedokazes pochopit ze tvoje prispevky nikoho nezajimaji!

ad Rapid: nedavno sem na nej myslim narazil na netu (jestli to byl on, ale asi jo), pokusim se ho jeste najit, ale nic neslibuju

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
U tohodle Rapida bych se neodvážil to nijak napadat! Čistě tvoje věc. Čistě tvůj názor chápu. Jen opravdu přemýšlej.....Odvedls na svém autě větší kus práce? Nemusí to být zrovna úprava. Klidně i oprava, údržba nežli tento mě naprosto neznámí chlapík?*tom2racekiller* píše:Mám zachovalou starší káru bez tuzingu, vím dobře, že tuzing není na nic.Amanzes píše:tebe chci poznat osobně ty voe...co máš za brko antituzere jo a nepatří ti nahodou www.tuzing.cz? tipuju tě že jsi jejich prezident ne?máš fakt zajímavý pohled na svět vážně...dík tobě jsem si uvědomil že tuzink je na hovno chci sériofku a všechny tady nabádám hoši vyhoďte svoje káry a kupte si sériofky vytuňte je zástěrkama a bude tu veselo......tome seš vážně tak blby?!!!nebo to na nás hraješ a sám tuzinguješ jak o dušu?
Leda na problémy.
Co je tuning (ladění), to asi už ví málokdo.
Jinak by na auto nikdo nepatlal nesmyslná křídla, neřezal díry do kapot a nezavařoval kliky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná barva.nevypadá špatně,ale snad jen na začátek.Ještě chce dotvořit.Ty díry po náraznících bych zacelil.zrcátka by to chtělo trošku míň"odstávající".A hlavně ten stěrač mě dostal-mrsknul bych ho na druhou stranu,dyť přes něj řidič prd uvidí.A asi poslední věc:šoupnuk bych mu nějaká čirá světla a vykutil nějakou zajímavou masku.Ale dost kritiky,všechno je o financích-pro začátek pěkný
.Určitš se pomalinku polehounku vybarví

Jistě. Opravy běžně.UDO BIERHANZEL von RS píše: .....Odvedls na svém autě větší kus práce? Nemusí to být zrovna úprava. Klidně i oprava, údržba nežli tento mě naprosto neznámí chlapík?
I třeba GO.
Akorát to samotný vybroušení bloku si sám nedělám, nemám na to stroj, takže jsem to dal do brusírny válců.
Kroužky si napasuju. Ložiska vyměním.
U motorky taktéž, akorát kliku mi musí někdo vycentrovat.
odkdy se centruje klika? lol... jooo tak GO ... 

wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
taky mi to tak propada no nic .. no az mi nekdo vysvetli jak se cenntruje klika... a GO..by me zajimalo jestli nahodou nema jeho auto litinovej blok...... valce do brusirny
) a valce se brousej urcite na brousicce valcu
no nic good joke pred spanim

wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
U motorky se klika samozřejmě centruje.Fiesta píše:Ty a vis ze sem o tom pred spanim premyslelWRCteam píše:odkdy se centruje klika? lol... jooo tak GO ......ale nejak sem nedosel k myslence co to vubec centrovani kliky je
....ale to bude asi tim , ze toho nezname tolik jako T2RC
....snad priste Tome
Je vidět, že o motorech nevíš skoro nic.
To je ale u tuzérů normální, uměj leda kecat nesmysly, patlat na auto plasty a podobně.