Ahoj prosím vás mám dotaz,přes den jsem se byl projet bávem a představte si,že když jedu do 70 km/hod. tak je volant v pohodě a když jedu rychleji,tak mě strašně začne vibrovat volant,nevíte čím to může být? Mám na tom nový kola,jsou vyvážená,takže těma to není!!
Naposledy upravil(a) Smiegel dne 19 lis 2005 23:45, celkem upraveno 1 x.
leggatstreetcars píše:Jak je na tom stredova dira? Sedi? Jestli ne je to tim, ze dotahnes kola, ale ty nesedi v ose naboje. pak si kup jeste vymezovaci krouzky...
typoval bych to na nevyvazeny kola a kdy se to uklidni kolme 110km/hod tak je to nevyvazenost jinak sou to kola dej je na nejakou vyvazovacku a uvidis jestli hazou nebo ne jak koĺa tak i pneu
Bulda píše:typoval bych to na nevyvazeny kola a kdy se to uklidni kolme 110km/hod tak je to nevyvazenost jinak sou to kola dej je na nejakou vyvazovacku a uvidis jestli hazou nebo ne jak koĺa tak i pneu
Na ty stredovy krouzky pozor, pokud to nejsou origo kola od BMW tak tam musej bejt, protoze posledni auto ktery melo vystredeny kola sroubama byla skodarna,takze pokud tam nejsou tak to bude delat hrozny veci! By clovek nerekl trochu plastu a co to neudela Jo a pokud ti to bude delat i stema krouzkama tak at ti je v servisu vyvazej i s krouzkem a uchytej to na konus zevnitr.U nas to tak delame bezne.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
bohhy píše:Na ty stredovy krouzky pozor, pokud to nejsou origo kola od BMW tak tam musej bejt, protoze posledni auto ktery melo vystredeny kola sroubama byla skodarna,takze pokud tam nejsou tak to bude delat hrozny veci! By clovek nerekl trochu plastu a co to neudela Jo a pokud ti to bude delat i stema krouzkama tak at ti je v servisu vyvazej i s krouzkem a uchytej to na konus zevnitr.U nas to tak delame bezne.
No, další možná příčina jsou vymlácený kulový čepy Buď v ramenech, nebo kul. čepy řízení ! Rozhodně bych to prohlídl, když to nebude kolama Když jsem měl Sierru, tak mi to dělalo nad 80km/h, to jsem myslel, že mi vylítne volant z ruky, když už to bylo nad 130 km/h a byly to ty čepy
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
bohhy píše:A nebo jeste jestli na tom nejsou nejaky probrzdeny gumy to je taky moznost pak uz me nic jinyho nenapada
taky bych se přikláněl k probržděnejm gumám. stačí malá ploška a háže to jak sviňa. a to nepoznáš na vyvažovačce.
No to ano,ale když jsem tam měl starý elektrony,tak to neházelo vůbec,a když jsem tam dal tyhle tak je to děs,tak to asi neni gumama!!!
Zkus to nechat vyvážit v jiným pneuservisu, dneska jsou moderní vyvažovačky, který určí rozmístění nalepovacích závaží zevnitř disku, což některý starý potvory nemusí umět. Takže ti to sice vyváží, ale furt je to blbě. Pokud ty kola cos koupil jsou nějaký z druhé ruky a pokřivený, tak pak už ti zbývá jedině nechat je zkusit srovnat.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"