tak premejslim co udelam s autickem pres zimu mam tady par navrhu od jorda ale furt se nemuzu rozhodnout, mam uz sice "favorita" ale nevim no radte, diskutujte, kritizujte privitam kazdej nazor de tak nak jen o barvu kol a zpusobu provedeni a ty paty dvere... kdo by si chtel pohrat muzu mu poslat original fotku a muze udelat svuj navrh...
treti kombinovanej s druhym...ten zadni naraznik by nebyl spatnej takhle (vcetne ty spz dole - ale nejak lip zakomponovat) - cerny kola a hladkej zadek a dve koncovky
ale ja oobne bych ten zadek nechal v barve auta...
Kdyz uz cerne pate dvere, tak bych to nejak doladila - takhle to na me pusobi, jako ze jsou z jineho auta. Mozna je to jen uhlem pohledu.. mozna kdyz to clovek uvidi i s cernou strechou a kapotou, tak to tak pusobit nebude... nevim.... to je jen prvotni pocit z tech fotek.
mně tam něco chybí musí to být pecka která upoutá pozornost já to dám bráchovi ten na tom zapracuje pošli mi origo fotku. brácha dělal už hodně lidem návrhy na komplet vzhled
no kdyz to chces mit s tou cernou,tak bych ty paty dvere zavaril a spz hodil na naraznik jako to mas na tom druhym pic.,kola bych budto nechal a nebo udelal jen cerny paprsky viz pic. tri a koncovka vyfuku se mi osobne libi ta jednoroura
TUNER Lukas P píše:mně tam něco chybí musí to být pecka která upoutá pozornost já to dám bráchovi ten na tom zapracuje pošli mi origo fotku. brácha dělal už hodně lidem návrhy na komplet vzhled
zabicka.alenka píše:Kdyz uz cerne pate dvere, tak bych to nejak doladila - takhle to na me pusobi, jako ze jsou z jineho auta. Mozna je to jen uhlem pohledu.. mozna kdyz to clovek uvidi i s cernou strechou a kapotou, tak to tak pusobit nebude... nevim.... to je jen prvotni pocit z tech fotek.
zkus se prosim trosku lip vyjadrit k tomu "doladila"