jojo, i mne se to stalo. vlitla jsem do prikopu a zkrivila se mi poloosa.
koukni na vyvazenost kol a zkontroluj poloosu, popr. jestli nemas natrhle manzety.
Vibrace volantu při jízdě!!!
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Re: Vibrace volantu při jízdě!!!
Mám jinej problém, taky mi háže, ale čím jedu rychleji tím to ustáva, nejvíc je to poznat při jízdě krokem, kdy to hejbe celým čumákem.. podle oka není nic poznat, kola jsme obě přední vyměnil, vydrželo to cca 100 km a začalo znovu a sílilo to až na
původní hoodnoty....
kola jsou vyvážená, a mín to kope při levotočivé zatíčce ( váha na pravém, odlehčeno levé kolo), takže tipuji že je chyba někde v levém kole..
asi to rozeberu a kouknu na ložisko, jenže potřebuju jezdit..kua
původní hoodnoty....
kola jsou vyvážená, a mín to kope při levotočivé zatíčce ( váha na pravém, odlehčeno levé kolo), takže tipuji že je chyba někde v levém kole..
asi to rozeberu a kouknu na ložisko, jenže potřebuju jezdit..kua
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja bych rekla ze to muzou byt silenbloky na zadnich pricnych ramenach...teda nevim jaky presne typ zadni napravy mas...ja ji mam zpevnenou 2 ramena pricna a jedno podelne...kdyz jde silenblok do haje tak to udela s autem pekny curbes...pripada ti jako by to auto plavalo treba kdyz jedes v koleji a pri vyssi rychlosti to vibruje (ja vim mekke i...pouzivam vibrator
).
Pak to muze byt geometrie...spatne sjete gumy...spatne vyvazene kola...treba je mozne ze sou ty kola spravovane...to taky udela svoje...mozna bych zkontrolovala manzety ve predku u homokinetaku...(ted nevim jestli je to predokolka nebo zadokolka
) homokinetaky...cele poloosy...mozna i rizeni....heh....radsi uz koncim...to muze byt uplne nejaka mala blbustka...ale muzes na ni dojit az zkontrolujes vsechny varianty 

Pak to muze byt geometrie...spatne sjete gumy...spatne vyvazene kola...treba je mozne ze sou ty kola spravovane...to taky udela svoje...mozna bych zkontrolovala manzety ve predku u homokinetaku...(ted nevim jestli je to predokolka nebo zadokolka

...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
Aerodeck používá z té doby revoluční zavěšení kol - 4bodová kyvná náprava - je shodná s ředním zavěšením , jen není otočná a kola se mohou naklánět do určitého uhlu podel náklonu vozidla, aby zachovala kolmici k vozovce.
Muj problém jsme ale již odhalil. Včera jsme jel domu z práce, cestu znám byla čistá tak sjem si to trošku šupal a najednou v zatáčcně slyším plonk a autí se mi roztočilo do portisměru. naštestí silnice prázdná, a blízká prasná odbočka, takže jsme se trefil na aní a zjistil jsme že mám prázdné přední kolo. když jsme ho měnil, přišel jsme na to e na vnitřní straně se utrhnul pruh běhounu až na dráty a jízdou do práce a z práce jsme projel durch zbytek pneu..
kolo jsem vyměnil a je to OK ..
Muj problém jsme ale již odhalil. Včera jsme jel domu z práce, cestu znám byla čistá tak sjem si to trošku šupal a najednou v zatáčcně slyším plonk a autí se mi roztočilo do portisměru. naštestí silnice prázdná, a blízká prasná odbočka, takže jsme se trefil na aní a zjistil jsme že mám prázdné přední kolo. když jsme ho měnil, přišel jsme na to e na vnitřní straně se utrhnul pruh běhounu až na dráty a jízdou do práce a z práce jsme projel durch zbytek pneu..

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
teda Lenulko, tady se rozkecala, ale na ICQ nereaguješ, ty ty, ty 

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
100% pricina ........ stejne priznaky jsem mel na R Clio od manzelky (kokoti v renaultu ty krouzky nekde stratili)Fazeey píše:hehe... na ty vymezovací kroužky sem zapoměl.. velmi pravděpodobná příčina
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem