to sly: máš pravdu. jak jsem to četl, tak například v Kurviné kolem kulturního domu a mototechny můžeš klidně přijít o řidičák. Je tam šest přechodů pro chodce a když jim neumožníš přejít a bude tam nějaký benga s lízátkem, tak to máš 3*6 = 18 trestných bodů. Já si myslím, že je to úplně super. Jak já kurva poznám, že chce chodec přejít cestu? Už hodně krát se mi stalo, že dvě důchodkyně čekají u krajnice a klábosí kde je levnější chleba a přecházet vůbec nechtějí. Je to prostě bordel. Další věc je tuning. Pokuď narazíš při kontrole na nějakýho debila, co právě vyšel z policejní školy, tak Ti veme 12 bodů a ani nestačíš říct dobrý den Začnou nám kruté chvilky pánové....
zaklad vseho : vsechno zaprit, vyhybat se policajtum, zakoupit kvalitni detektor, pokud mozno mit zaprasenou SPZku a jezdit v cerne kukle - pokud na snimku neni tvuj xicht tak se s toho vzdy vyvliknes
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:zaklad vseho : vsechno zaprit, vyhybat se policajtum, zakoupit kvalitni detektor, pokud mozno mit zaprasenou SPZku a jezdit v cerne kukle - pokud na snimku neni tvuj xicht tak se s toho vzdy vyvliknes
tomoking píše:zaklad vseho : vsechno zaprit, vyhybat se policajtum, zakoupit kvalitni detektor, pokud mozno mit zaprasenou SPZku a jezdit v cerne kukle - pokud na snimku neni tvuj xicht tak se s toho vzdy vyvliknes
Tome mas antiradar?na kolik to ted vyjde?
Si nevidel ve zpravach, ze oni chcou vymyslet radary, kde antiradar vubec nepomuze...
Tedka nereknu jestli jo nebo ne,mlada chce na hory tak asi se pojede na hory.
Remix:ja vím,ale znám kámoše co ho má a fakt to funguje a je to dobrá věc,jenže on za něho dal 12 tis. takže to mě odrazuje,jelikož ale bude ten bodový systém a na pracovní schůzky někdy spěcháš a za rok nějaké ty body ti můžou ublížit,vetšinou za nepovolenou jízdu tak uvažuji o vánočním dárku.
Škoda peněz,ja spoléhám na kolegy v protisměru,vždycky někdo zabliká Za rychlost jsem zaplatil jednou v životě ....asi to bude tím že malo jezdím,a hlavně pomalu
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Tome mas antiradar?na kolik to ted vyjde?
je to drahe jak kurva (spise tak 7x drazsi)
jedine co u nas spolehlive funguje (mam uz 6let) je Beltronics
Antiradar není detektor? (23.9.2005)
Dne 22. září 2005 byla poslaneckou sněmovnou schválena novela zákona o provozu na pozemních komunikacích. Součástí novely je i drobná úprava paragrafu, který se týká antiradarů. Tato úprava plně zachovává původní stav, to znamená že lze i nadále používat pasivní radarové detektory (antiradary).
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:Antiradar není detektor? (23.9.2005)
Dne 22. září 2005 byla poslaneckou sněmovnou schválena novela zákona o provozu na pozemních komunikacích. Součástí novely je i drobná úprava paragrafu, který se týká antiradarů. Tato úprava plně zachovává původní stav, to znamená že lze i nadále používat pasivní radarové detektory (antiradary).
No kuwa, ja v tom zakone cetl pravy opak. Hned v pondeli tady fouknu plne zneni. Ale jestli je to nejaka jeho novela, pak beru zpet.
tomoking píše:Antiradar není detektor? (23.9.2005)
Dne 22. září 2005 byla poslaneckou sněmovnou schválena novela zákona o provozu na pozemních komunikacích. .
Myslím...že bude i zákon, kde bude za svůj automobil odpovědný vlastník,takže ti už nepomůže ani to, že jsi to neřídil ty a že jsi auto půjčil někomu z rodiny atd....
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
Dolph píše:Myslím...že bude i zákon, kde bude za svůj automobil odpovědný vlastník,takže ti už nepomůže ani to, že jsi to neřídil ty a že jsi auto půjčil někomu z rodiny atd....
taky jsem o tom cetl ..... a co kdyz ti pujcim auto a ty nekoho prejedes na smrt (jako ten belgican z tim Bavem predvcera) .... a ja pujdu sedet jo ..... asi ne.
Takze nekdy budes odpovidat, nekdy nebudes ........... kuva to je jako kdyz by zenska byla jen tak trochu tehotna