Na moje auto nejde sehnat čirá optika.
Slyšel jsem že někde v Kladně brousí optiku do čira, nebo nevíte o něčem, i jinde?
Budu rád za každou radu, nebo informaci.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry píše:Na moje auto nejde sehnat čirá optika.
Slyšel jsem že někde v Kladně brousí optiku do čira, nebo nevíte o něčem, i jinde?
hm.. tak to zni pekelne dobre !!!
estli nekde sezenes info tak prosim SZ
Jim píše:oni zbrousej jen to ty drážky v tom skle.. neudělaj k tomu optiku aby to neoslňovalo a to je docela nahovno
a jakou optiku bys k tomu chtel davat ?
todle uplne staci kdyz se to poradne zbrousi tak to navic pekne prokoukne jelikoz tim sundaj celou vrtsvu stareho omrdaneho skla
potom by stacilo svetloment rozebrat udelat to z druhe strany, rozlestit ten chrom vevnitr
nasadit 80/100 modre
a tuzning dokoncen
ale mozna by to i vypadalo a svitilo pekne
to Jim
hlavně jde o to že tam půjde bi-xenon. Čočka světelný tok usměrní, takže oslňovat nic nebude. Jde o to že to lépe vypadá a bude to i o něco lépe svítit, takže prosím o ten kontakt!!!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Frajeřinka dobrá, ale funkčnost na ho*** Zaprvé se zlikviduje lom světla tam kam má směřovat takže nic neuvidíš a zadruhý budeš ostatní tak oslňovat, že Tě za to rozhodně nepochválej...
F.N.T (Jergi) píše:Frajeřinka dobrá, ale funkčnost na ho*** Zaprvé se zlikviduje lom světla tam kam má směřovat takže nic neuvidíš a zadruhý budeš ostatní tak oslňovat, že Tě za to rozhodně nepochválej...
PUJDE TAM BI-XENON A JEHO ČOČKA SVĚTELNÝ TOK USMĚRNÍ ! ! !
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
F.N.T (Jergi) píše:Frajeřinka dobrá, ale funkčnost na ho*** Zaprvé se zlikviduje lom světla tam kam má směřovat takže nic neuvidíš a zadruhý budeš ostatní tak oslňovat, že Tě za to rozhodně nepochválej...
bixenon ? a jak to budes delat ? nejakej paticovej misto zarofky
a nebo primo nejakej kit na celou prestavku
co za to chtej ?
kolem 4000, vyřeže se v parabole větší díra, aby tam vešla čočka, sada se skládá:
ridici jednotka ma napis made in france a trafo made in germany a pak hromadu nejakych technickych hodnot, ale na 99 procent je to od firmy automotive, pac je to urceny do bmw. Vybojky jsou Philips Germany-D2S 35W.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
bixenon ? a jak to budes delat ? nejakej paticovej misto zarofky
a nebo primo nejakej kit na celou prestavku
co za to chtej ?
Tam chce dat cocku s tym bi-xwnonwm. takze sklo by malo byt hladke.
Inak to znie zaujmavo, do toho by som sa nechal kludne nahovorit. Po dva bi-xenoni v jednom svetle, mňam!
otlcene priblizovadlo Citroen ZX vprisernej zelenej
hlada sa nahrada za xantijku
Skus napsat na autohificlub.cz členovi s jménem xenonman, ten se tim myslim zabejvá tady v Praze. POdle toho co vim, se na klasickym skel vybrousí akorát místo pro tu čočku s tim, že se to musí ptom poštelovat a aaseřídit, ale tot jenom mý poznatky laika.
barry píše:Na moje auto nejde sehnat čirá optika.
p. Slovak 776/667778 je snad z plzne a dela bixenony i s brousenim svetel videl sem od nej svetla na VW Caravelle a supr vysledek
barry píše:víš o tom něco? Povídej přeháněj! Kontakt
nejsem profik ale neco vim, třeba to že to světlo je navrhnutý včetně těch drážek aby svítio optimálně, jakmile ty drážky vybroušíš, úplně změníš charakter toho světla a bude to svítít na hovno a navíc to bude oslňovat ( něco jako fábie ) .. pokud nepřizpůsobíš i optiku tak je to dost nahovno úprava
to JIM
Přečetl sis vůbec že tam půjde bi-xenon?! Jeho čočka usměrňuje světelný tok, takže když se sklo vybrousí bude světlo lépe proniket ven, ale správným směrem!!!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Tady v Praze na čerňáku je člověk co umí buď udělat nebo nechat udělat čirý překrytí předních či zadních lamp podle vašeho návrhu (třeba vypouklinu pro čočku), nebo podle origo světla, akorát čirý. Jsou ze super materiálu, ale cena tak 6tis za pár na auto.......
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Tady v Praze na čerňáku je člověk co umí buď udělat nebo nechat udělat čirý překrytí předních či zadních lamp podle vašeho návrhu (třeba vypouklinu pro čočku), nebo podle origo světla, akorát čirý. Jsou ze super materiálu, ale cena tak 6tis za pár na auto.......
No já vim, taky vám proto ani nedávám kontakt
Možná by to bylo míň, já teď nevim jestli tahle cena neni za zadní skla, přední nějaký obyčejný by mohli být levnější. Zeptám se, zítra si tam jedu pro auto........
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form