Kazaa atd.
Moderátor: Rudi
Kazaa atd.
Pořídil jsem si lepší comp, konkrétně Laconiho excomp a tak ho můžu alespoň konečně víc využít, chtěl se poptat na programy na stahování všeho možnýho typu Kazaa, DC ++ atd. co by jste mi doporučili jako běžnýmu uživateli, s čim jsou nejmenší potíže atd.?
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Re: Kazaa atd.
máš radši SZ nevim jesli by nás mohl milda nařknout z warezzactvi.. 

štyrykrátštyry tédéí
No nevim například na Kazaa píšou že je to právně upravený, z werezzactví tady někdo může někoho nařknout, až to někomu budu prodávat nějakej produkt....ale nalijme si čistýho vína, vsadil bych se že i milda tyhle programy hojně využívá a každej z těch milionů uživatelů....já se jenom tak ptám, nic stahovat nebudu samozřejmě, jak psal Rudi, je to jenom program 

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Mě stačí něco jednoduchýho, funkčního a aby mi to nezasekalo comp nějakym marastem....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Jergi: DC++ je moc dobrý, ale seš tam vázanej na upload_speed jednotlivýho uživatele, od kterýho sosáš. Kdežto Azureus to sosá od několika userů najednou, ale to je zase stahování přes torrenty. To spočívá v tom že si z internetu sosneš malej soubor (cca pár kB), ten pak otevřeš v Azureu a on si začně hledat zdroje toho, co chceš sosat. Zkus oboje, uvidíš
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
tak to se na kazzu vykasliF.N.T (Jergi) píše:Mě stačí něco jednoduchýho, funkčního a aby mi to nezasekalo comp nějakym marastem....
Diesel power 

kazaa a podobny fujtajxly sux
DC++ pouzivej
DC++ pouzivej
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Jergi, ja nic takovyho nepotrebuju, kdyz uz neco stahuju tak k tomu nenabizim obsah celyho svyho disku, coz musis udelat pri pouzivani techto softu.
Takze moje rada - Kazaa, DC a podobny srac*y nepouzivat, ale kdyz o tom uz pisou i v prestiznim casaku CHIP, tak to asi je ok
Takze moje rada - Kazaa, DC a podobny srac*y nepouzivat, ale kdyz o tom uz pisou i v prestiznim casaku CHIP, tak to asi je ok

nemas pravdu u DC++ nemusis sdilet celej disk!milosh píše:Jergi, ja nic takovyho nepotrebuju, kdyz uz neco stahuju tak k tomu nenabizim obsah celyho svyho disku, coz musis udelat pri pouzivani techto softu.

štyrykrátštyry tédéí
hmmm...to zní dobře...očekávej v blízký době SZkujon píše:Kdežto Azureus to sosá od několika userů najednou, ale to je zase stahování přes torrenty. To spočívá v tom že si z internetu sosneš malej soubor (cca pár kB), ten pak otevřeš v Azureu a on si začně hledat zdroje toho, co chceš sosat. Zkus oboje, uvidíš

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
taktak, u DC sdilis jen to co chces
jednotlivy huby maj svy pravidla kolik musis sdilet aby jsi se tam dostal...
jednotlivy huby maj svy pravidla kolik musis sdilet aby jsi se tam dostal...
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
Brock B1 17" 5x100
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
tak to snad nemusíš v žádnym p2p nééFOG píše:nemas pravdu u DC++ nemusis sdilet celej disk!milosh píše:Jergi, ja nic takovyho nepotrebuju, kdyz uz neco stahuju tak k tomu nenabizim obsah celyho svyho disku, coz musis udelat pri pouzivani techto softu.

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
milosh ale rikal neco jinyhoFazeey píše:tak to snad nemusíš v žádnym p2p nééFOG píše:nemas pravdu u DC++ nemusis sdilet celej disk!milosh píše:Jergi, ja nic takovyho nepotrebuju, kdyz uz neco stahuju tak k tomu nenabizim obsah celyho svyho disku, coz musis udelat pri pouzivani techto softu.
štyrykrátštyry tédéí
-
- Kontaktovat uživatele:
*Bear Share
:
http://www.slunecnice.cz/product/BearShare/ (po instalaci si ho aktualizuj-je to stará verze)
Nemusíš sdílet nic když nechceš a většinou stáhneš vše co potřebuješ.Jednoduchá obsluha a spousta možností.
*Přes Kazu ti do kompu vleze obrovské množství spyware apod.
*DC je ok akorát trošku složitější na obsluhu s tím,že musíš sdílet(a někdy celkem hodně)
*Pokud máš běžnou telefonní linku, pomalé připojení a nepoužíváš jiný firewall než od windows doporučuji "WinMX"

http://www.slunecnice.cz/product/BearShare/ (po instalaci si ho aktualizuj-je to stará verze)
Nemusíš sdílet nic když nechceš a většinou stáhneš vše co potřebuješ.Jednoduchá obsluha a spousta možností.
*Přes Kazu ti do kompu vleze obrovské množství spyware apod.
*DC je ok akorát trošku složitější na obsluhu s tím,že musíš sdílet(a někdy celkem hodně)
*Pokud máš běžnou telefonní linku, pomalé připojení a nepoužíváš jiný firewall než od windows doporučuji "WinMX"
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
I love ARES... 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Dave-TuningClubOstrava:
Pokud zde budes sirit weby s warezem mohlo by se ti stat ze uz se sem kvuli zablokovanymu uctu nedostanes !!!!!
Pokud zde budes sirit weby s warezem mohlo by se ti stat ze uz se sem kvuli zablokovanymu uctu nedostanes !!!!!
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
slunečnice je teda warez site?milosh píše:Dave-TuningClubOstrava:

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
jeste tam byl jeden odka zpod tim fazi...faziFazeey píše:slunečnice je teda warez site?milosh píše:Dave-TuningClubOstrava:

štyrykrátštyry tédéí
No tak nejsem z toho moudřejší, nakonec se na to asi vyfláknu a budu si všechno poctivě kupovat....kdo mi dá bezůročnou pujčku?

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
nn nainstaluj si DC++ Strong najdeš ho třeba na www.stahuj.cz, pak si ho nastavíš (www.prolamy.com) nasdílíš si potřebnej počet dat aby si se dostal na určitý huby a je to, neni to nic složitýho a najdeš tam vopravdu všechnoF.N.T (Jergi) píše:No tak nejsem z toho moudřejší, nakonec se na to asi vyfláknu a budu si všechno poctivě kupovat....kdo mi dá bezůročnou pujčku?![]()

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Nejsi. Viz. treba strong dc a segmentove stahovani...kujon píše:Jergi: DC++ je moc dobrý, ale seš tam vázanej na upload_speed jednotlivýho uživatele, od kterýho sosáš.
Z vlastní zkušenosti doporučuju Soulseek, sice je vhodný pouze pro hudbu, ale nikdo tě nebuzeruje pokud sdílíš/stahuješ málo dat malou rychlostí.
Hlavně lze vybrat songy s tou nejvyšší kvalitou co chceš a nestalo se mi (jako u Kozyy), že jsem stáhl úplně něco jinýho než bylo popsaný.
Hlavně lze vybrat songy s tou nejvyšší kvalitou co chceš a nestalo se mi (jako u Kozyy), že jsem stáhl úplně něco jinýho než bylo popsaný.
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...
Gathering a car-toy information...
Problém je že na některé huby tě se Strongem nepustí. Taky občas používám DC++ i Strong, WinMX pokud vím je už v podstatě mrtvé. S ním a s Napsterem jsem začínal. kde ty zlaté časy jsouM@C píše:Nejsi. Viz. treba strong dc a segmentove stahovani...kujon píše:Jergi: DC++ je moc dobrý, ale seš tam vázanej na upload_speed jednotlivýho uživatele, od kterýho sosáš.

Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nastahuju nic nelegalniho, a kdyz uz jo, vzdy to po vyzkouseni radne smazu
.... nez si to vypalim 

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Violator
- Kontaktovat uživatele:
a TaK to m8 b7t. Jinak BY kApiTalista zaHznul hLadz
až bude FAJFKA chtít.......tak všem ujedu