no dneska je vsechno moznyRitchma píše:Asi zjistil že se mu to totálně kroutí tak se toho chce honem rychle zbavitChester píše:tedka je v novym TM na prodej Facko 1,8 20V Turbo a ma to 150k myslim ze za nej chce 150 000tkc
Výkonný motor do FAVA
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Výkonný motor do FAVA
moooc velký černý letadlo 
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Ale já ho nekupuju já si chci postavit auto od základu. scháním informace. 
Jsem zvědavý,za jak dlouho tě to přejde.....
...... už jenom z finančních důvodů,zkušeností s tím asi taky moc nemáš,no hodně štěstí.
...... už jenom z finančních důvodů,zkušeností s tím asi taky moc nemáš,no hodně štěstí.
das Auto
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
s favo motorem se daj dělat dobrý kousky, kamarád ti to postaví. Ale počítej, že nebudeš muset měnit olej. Místo toho budeš v pravidelných intervalech měnit motory.
Ale jede to pak jako kráva
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
No ja rozhodne nemam v honde motor z fabie,a le mylsim ze do facka je to nejlepsi zaklad pokud se bavime o vymene motoru.Ritchma píše:Co by to asi bylo jinýho než motor z fábie?TUNER Lukas P píše:To je jasné že si to sám neudělám, uvítám pomoc kámošů a známých. Ta tvoje 1,4 16V je z jakého auta? A do hrobu se zatím nechystám ještě mám čas.![]()

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nejmíň problémů s instalací bude právě s motorem fabie 1.4 16V 75 kW
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
jj, souhlasim s tou fábkou, pojede to asi moc hezky a nebude to takovej masakr, ale i tak bych se na to vys*al, to nechce vystužit, ale vyměnit za kvalitnější matroš, dejme tomu, že bys to celý obvařil, tak to bude mít třeba o 200kg víc a to už sakra poznáš, spíš bych pořídil něco rozumnějšího a hrál si s tim 
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
jo váha to bude velká když se tady bavíme o tom motoru z fabie taky dobrá volba tak kolik koní z toho dostanu při maximalní úpravě motoru, nasávání výfukového potrubí,výfuku + rezonátor... 
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
V-Y-V-I píše:Jsem zvědavý,za jak dlouho tě to přejde.....
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš mi popsat jaké úpravy ti tvoji kámoši dělaji na těch motorech, když tak říkáš že bych musel měnit často motor tak to bude úprava na maximálku trošku mi to popiš blíže.Eiffel píše:s favo motorem se daj dělat dobrý kousky, kamarád ti to postaví. Ale počítej, že nebudeš muset měnit olej. Místo toho budeš v pravidelných intervalech měnit motory.
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
No jestli chceš mít opravdu raritu tak umísti ten motor dozadu 
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
můžu se zeptat co to je? Se moc v autech nevyznám!TUNER Lukas P píše:jo váha to bude velká když se tady bavíme o tom motoru z fabie taky dobrá volba tak kolik koní z toho dostanu při maximalní úpravě motoru, nasávání výfukového potrubí,výfuku + rezonátor...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Při maximálná úpravě se dá z toho motoru dostat 187 koní při 9800 otáčkách bez použití turba kompresoru ci NOS.barry píše:můžu se zeptat co to je? Se moc v autech nevyznám!TUNER Lukas P píše:jo váha to bude velká když se tady bavíme o tom motoru z fabie taky dobrá volba tak kolik koní z toho dostanu při maximalní úpravě motoru, nasávání výfukového potrubí,výfuku + rezonátor...

no,ja jsem si skodovku udelal a uz bych do toho nesel!!!Ty mas teda o generaci "lepsi",ale stejne...To co tady pises,vis na kolik te to vyjde???Reknu ti hoooooodne...
A nevim jestli budes mit raritu...Favoritu jezdi hodne,podle me jich ma i par nejakej ten motor co chces ty a proste se stratis...Ale jestli si stojis za svym,tak preju hodne stesti!!!Budes ho potrebovat!
A nevim jestli budes mit raritu...Favoritu jezdi hodne,podle me jich ma i par nejakej ten motor co chces ty a proste se stratis...Ale jestli si stojis za svym,tak preju hodne stesti!!!Budes ho potrebovat!
VW Passat Variant 1,8 T
Hej chlapy mozna Vam to nedoslo ale me to prijde ze si z Vas dela prdel .... Se podivejte na ty jeho prispevky
Nissan Primera 2.0 140ps & VW Golf IV 1.9TDI match2
- Benelli_2000
- Kontaktovat uživatele:
Ja chci postavit malucha s motorem z "Vette" Callaway, poradíte mi?
Není problémBenelli_2000 píše:Ja chci postavit malucha s motorem z "Vette" Callaway, poradíte mi?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Sagi píše:no,ja jsem si skodovku udelal a uz bych do toho nesel!!!Ty mas teda o generaci "lepsi",ale stejne...To co tady pises,vis na kolik te to vyjde???Reknu ti hoooooodne...![]()
Dík toho štěstí bude potřeba,ale financi ještě víc
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kdo s koho si tu dělá prdel já určitě nerufe píše:Hej chlapy mozna Vam to nedoslo ale me to prijde ze si z Vas dela prdel .... Se podivejte na ty jeho prispevky
...to je investice do hozená do vzduchu,už z toho nikdy neuvidíš ani polovinu!
das Auto
to je bohuzel pravda...V-Y-V-I píše:...to je investice do hozená do vzduchu,už z toho nikdy neuvidíš ani polovinu!
VW Passat Variant 1,8 T
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
se musím zeptat, pak ten motor točí jako kráva, ale nevydrží dlouhoTUNER Lukas P píše:Můžeš mi popsat jaké úpravy ti tvoji kámoši dělaji na těch motorech, když tak říkáš že bych musel měnit často motor tak to bude úprava na maximálku trošku mi to popiš blíže.Eiffel píše:s favo motorem se daj dělat dobrý kousky, kamarád ti to postaví. Ale počítej, že nebudeš muset měnit olej. Místo toho budeš v pravidelných intervalech měnit motory.
Ale jede to pak jako kráva![]()
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Jo motor frčí ale kdo má brád finance na ty motory ale napiš mi něco o tom motoru jak něco zjistíš. 
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Je to super pocit když něco stvoříš vlastníma rukama.Sagi píše:to je bohuzel pravda...V-Y-V-I píše:...to je investice do hozená do vzduchu,už z toho nikdy neuvidíš ani polovinu!Ale zas pak mas dobrej pocit,chvilku
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
motor na fáčko je za dva litry a výměna oleje za 700, tak to zas tak hrozný neníTUNER Lukas P píše:Jo motor frčí ale kdo má brád finance na ty motory ale napiš mi něco o tom motoru jak něco zjistíš.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...