ARV6 píše:zvooky píše:Radeckovo? kdo to je?? Matne si vzpominam že nekdy tady nekdo takovej byl ale to už je hodne dlouhoMikael píše:Radeckovo Spanel taky spinka.Na Vitezny pod haldou snehu...

ARV6 píše:zvooky píše:Radeckovo? kdo to je?? Matne si vzpominam že nekdy tady nekdo takovej byl ale to už je hodne dlouhoMikael píše:Radeckovo Spanel taky spinka.Na Vitezny pod haldou snehu...
To je ten jak vždycky na Aralu s plnou hubou párku a bagety řval že nemá prachy,nechal trojku dýško,skočil do Cupry a odfrčel do Chodova stáčet černý zlato!zvooky píše:Radeckovo? kdo to je?? Matne si vzpominam že nekdy tady nekdo takovej byl ale to už je hodne dlouho
hattori_hanzo píše:To je ten jak vždycky na Aralu s plnou hubou párku a bagety řval že nemá prachy,nechal trojku dýško,skočil do Cupry a odfrčel do Chodova stáčet černý zlato!zvooky píše:Radeckovo? kdo to je?? Matne si vzpominam že nekdy tady nekdo takovej byl ale to už je hodne dlouho
Mě taky nikdy nedáte vědět že jdete chlastat!zvooky píše:Aha tak to bude asi i ten co by chtel s nama všude bejt a ješte s nama nikde nebyl a pak byl uraženej?
do velký a do teplazvooky píše:Do jaky?Eskláda píše:asi mu vůbec nepíská v hlavě s toho jak se o něm tady nebavíte..
cupra jde v pátek do garáže pod plachtu
kámo to že jsi na internetu znamená to že mi je všechno jasný jak to máš a z nás všech budeš dělat idiotyradecek píše:Vy buzny pockejte az Vas chytnu,vsak Vy si vzpomenete kdo ja jsem......
Tohle ještě není válka,počkej až se alespoň porvou!Mikael píše:War never changes...
Normálně detektivní kancelář Fukokláda!Eskláda píše:tak už jsme na to s fuko 46 přišli
radeček je na výkend u ségry v Praze a je dost možný že tam někde byl na netu..