To víš, že tě nechám šáhnout, ale musíš mít čistý ruce.hospodskej píše:Tady po LBC jezdil jeden nadšenec s Rkem, který mělo vínovou barvu, navařený lemy, který plynule přecházely do prahů a dělanej přední nárazník (jak je ten standartní na Rko, tak ještě dodělávanej). Vnitřek trochu částí z TTčka a motor 1.3 fáčko s turbem z una. (žádnej zázrak, ale jelo to jak píchlá svi..) Ta se mi moc líbila a byla jednu dobu na prodej. Ale jelikož jsem neměl možnost ji koupit (stála 60.000,-), tak nevim kde skončila, ale to byla šůdka, která se mi moc moc líbila.
Ale to tvoje RSko s 1.8T se mi taky moc moc líbí! Je to pecka prostě! Až se potkáme někde na srazu, tak doufám, že mě alespoň necháš si do ní sednout.Nebo aspoň sáhnout.
Nejlepsi upravena Skodofka? Ktera?
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Akce čisté ruce.UDO BIERHANZEL von RS píše:To víš, že tě nechám šáhnout, ale musíš mít čistý ruce.hospodskej píše:Tady po LBC jezdil jeden nadšenec s Rkem, který mělo vínovou barvu, navařený lemy, který plynule přecházely do prahů a dělanej přední nárazník (jak je ten standartní na Rko, tak ještě dodělávanej). Vnitřek trochu částí z TTčka a motor 1.3 fáčko s turbem z una. (žádnej zázrak, ale jelo to jak píchlá svi..) Ta se mi moc líbila a byla jednu dobu na prodej. Ale jelikož jsem neměl možnost ji koupit (stála 60.000,-), tak nevim kde skončila, ale to byla šůdka, která se mi moc moc líbila.
Ale to tvoje RSko s 1.8T se mi taky moc moc líbí! Je to pecka prostě! Až se potkáme někde na srazu, tak doufám, že mě alespoň necháš si do ní sednout.Nebo aspoň sáhnout.
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Jasněhospodskej píše:Akce čisté ruce.UDO BIERHANZEL von RS píše:To víš, že tě nechám šáhnout, ale musíš mít čistý ruce.hospodskej píše:Tady po LBC jezdil jeden nadšenec s Rkem, který mělo vínovou barvu, navařený lemy, který plynule přecházely do prahů a dělanej přední nárazník (jak je ten standartní na Rko, tak ještě dodělávanej). Vnitřek trochu částí z TTčka a motor 1.3 fáčko s turbem z una. (žádnej zázrak, ale jelo to jak píchlá svi..) Ta se mi moc líbila a byla jednu dobu na prodej. Ale jelikož jsem neměl možnost ji koupit (stála 60.000,-), tak nevim kde skončila, ale to byla šůdka, která se mi moc moc líbila.
Neboj, jen mám plno neškodnejch nemocí jako HIV, ptačí chřipka, atd atd. Se musim podělit ne?
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejlepsi upravena Skodofka? Ktera?
UDO BIERHANZEL von RS: Doufam ze az te nekde uvidim na sraze tak me svezes...ja te naoplatku svezu 205-kou Mi16 
VW PASSAT B5
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdes ji sebral?Fiesta píše:UDO BIERHANZEL von RS: Doufam ze az te nekde uvidim na sraze tak me svezes...ja te naoplatku svezu 205-kou Mi16
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Takže Rapidexe pouštíš k ledu?Fiesta píše:UDO BIERHANZEL von RS: Doufam ze az te nekde uvidim na sraze tak me svezes...ja te naoplatku svezu 205-kou Mi16
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
¨UDO BIERHANZEL von RS píše:Takže Rapidexe pouštíš k ledu?Fiesta píše:UDO BIERHANZEL von RS: Doufam ze az te nekde uvidim na sraze tak me svezes...ja te naoplatku svezu 205-kou Mi16
nene...jen me porad nebavi prijit na dilnu a delat a delat a delatr , pak si to na konci nastarovat a zase druhej den jen delat a delat a delat....takze do te doby nez to bude hotovy budu brazdit srazy Pazoutem 205
VW PASSAT B5
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
jeste nesebral, ale tento tyden snad neco dovezu...uvidim, jen doufam ze to nebude nejakej sunt na ktery sem narazil doted...Zemi píše:Kdes ji sebral?Fiesta píše:UDO BIERHANZEL von RS: Doufam ze az te nekde uvidim na sraze tak me svezes...ja te naoplatku svezu 205-kou Mi16
VW PASSAT B5
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Tak končí hodně projektůFiesta píše:¨UDO BIERHANZEL von RS píše:Takže Rapidexe pouštíš k ledu?Fiesta píše:UDO BIERHANZEL von RS: Doufam ze az te nekde uvidim na sraze tak me svezes...ja te naoplatku svezu 205-kou Mi16
nene...jen me porad nebavi prijit na dilnu a delat a delat a delatr , pak si to na konci nastarovat a zase druhej den jen delat a delat a delat....takze do te doby nez to bude hotovy budu brazdit srazy Pazoutem 205
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
jasne...ale u me je to spis tim, ze nevzdrzim jen montovat ale potrebuji svezenicko....samozrejme na Rapidu se stale dela, akorad shanim nekoho kdo by my opiskoval komlpet spodek a i napravyUDO BIERHANZEL von RS píše:Tak končí hodně projektůFiesta píše:¨UDO BIERHANZEL von RS píše: Takže Rapidexe pouštíš k ledu?
VW PASSAT B5
UDO BIERHANZEL von RS píše:Myslíš asi Kláska. Já ji na živo neviděl ani na netu moc není. Je to taky pohodář a hlavně hodně hodně chytrý hoch.Pokud vím tak měl 180 tudíž turbo K03. Pokud by to byla 225 ještě vyladěna tak už by byl i vidět. Ale i tak čas pod 15s je si myslím dobrý na škodofku. Oproti původním hodnotám někde kolem 18-19sZemi píše:Zadnou jsem jeste nevidel na okruhu takze ZADNA neni nej...Na sprintech se moc nepredvedla ani ta s motorem z TTcka ktera je tady asi nejrychlejsi ne?
Klasek je spravny chlap a tuner
bohuzel to ma 90 mega
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Jjj. Je to týýýpek. Fakt mi dost pomohl když sem delal motor já. Aj sme i ňákej ten obchod udělali. Zajímá mi co zas chystá.......Bohužel to videjko mi jde v hrozný kvalitě a bez zvuku. Asi mam spatny kodeky. Sem na skolnim PC v obyč Win Media Player. Dá se něco stáhnout?Placenta píše:UDO BIERHANZEL von RS píše:Myslíš asi Kláska. Já ji na živo neviděl ani na netu moc není. Je to taky pohodář a hlavně hodně hodně chytrý hoch.Pokud vím tak měl 180 tudíž turbo K03. Pokud by to byla 225 ještě vyladěna tak už by byl i vidět. Ale i tak čas pod 15s je si myslím dobrý na škodofku. Oproti původním hodnotám někde kolem 18-19sZemi píše:Zadnou jsem jeste nevidel na okruhu takze ZADNA neni nej...Na sprintech se moc nepredvedla ani ta s motorem z TTcka ktera je tady asi nejrychlejsi ne?
Klasek je spravny chlap a tuner, tady je filmik co se deje u Paji v garazi ted
http://www.drag-tuning-club.com/video/P ... ovo_TT.wmv
bohuzel to ma 90 mega
Taky si stahuju videjko tak uvidíme....Jinak se mi taky určitě líbí spíš nějaký decentky,který jsou ale propracovaný do detilu....No a Udovo Bierhanzlovo RSko je naživo moc krásný a pojede jako raketa...
Taky musim mimochodem pochválit Kláska za jeho ochotu a pomoc při zástavbě motoru...Je to moooooc šikovnej človíček...
Taky musim mimochodem pochválit Kláska za jeho ochotu a pomoc při zástavbě motoru...Je to moooooc šikovnej človíček...
Můj mazel je škoda 130 - 1,8 T
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Videjko je husté. Kterej jinej člověk by takhle nechal do detailu porecenzoval svý auto? A hlavně je sehr chytrej. Málokdo takhle poradí. Ale nepochopil sem, že tam dává motor 132kW. Neb je to jen K03 turbo? Ale něco tam vyznělo o ITC. To by šlo i u tebe,akurát bys musel řezat do zadní kapoty.... U mě by to šlo neb tam díru mam, ale zase místo není.TUNER píše:Taky si stahuju videjko tak uvidíme....Jinak se mi taky určitě líbí spíš nějaký decentky,který jsou ale propracovaný do detilu....No a Udovo Bierhanzlovo RSko je naživo moc krásný a pojede jako raketa...
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Na této stránce jsou všechny Top škodofky z poslední doby. Jsou to škodovácké srazy 2000-2004. Opravdu libové kousky
http://rapidity.cz/akce.htm
http://rapidity.cz/akce.htm
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
Jo Zelenka je super auto a jsem rád, že jsem už párkrát okusil jak jede - je to mazec!!!
Waciho bývalý rapid... moc pěkný 
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, Skoda.Virt represent...Tuner#2 píše:Jo Zelenka je super auto a jsem rád, že jsem už párkrát okusil jak jede - je to mazec!!!
já repliky nemám rád. Ale toto je origo auto a je to nádhera!!! Je t přímo šupa!
jedna z nejhezčích! 
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele: