Vánoční akce ...

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Vánoční akce ...

Příspěvek od MarauderZ28 »

ještě sem neměl čas to prozkoumat, ale třeba se to hodí :o)

http://www.perfectpower.com/products/specialoffer.asp
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

nevypadá to špatně,škoda že všemu až tak nerozumim.....uměl by to někdo naladit na autě......
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

semysak
Kontaktovat uživatele:

Re: Vánoční akce ...

Příspěvek od semysak »

nejak jsem tam nenasel cenu, mozna sem spatne hledal..., vypada to pekne, sem taky si chtel udelat vlastni ECU, ktera nejdriv se pripoji k standardni a bude smirovat kde se co sustne a ''nauci se motor'' a potom se prestrihaji draty a doladi se to jenze nejni cas na pokusy,

kazdopadne si myslim, ze se zatim vyporadam s ecu zatim tou co mam, navic mi prijde ze tedka jak jsem to protahnul trosku vetsim tlakem tak to jede opoznani lip i na nizkej tlak zeby se tam neco rozpohybovalo nebo vylezli pavouci z turba nevim no nebo to je posledni zachvev motoru

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

koupíme, semyšák to pak vobšlehne a budem prodávat :o)
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

no spis si budu muset nacist neco o fungovani motoru existuje neco jako ''tunerska bible'' v anglictine nedej boze cestine nemyslim o tom jak se rozdelava laminat, jako o predstihu ventilech, vackach setrvacnicich, acasovani motoru pride mi ze sem zatim informocvanej ale tak nejak napul, myslel sem i na nejaky ucebnice z ucnaku na automecha

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Ze studií mám v češtině takovou knížku,jsou tam ale spíš takový základy konstrukce nejenom motoru ale celýho auta,svařování materiály.....
krosmen motorsport .....

Taboo

Příspěvek od Taboo »

semysak píše:no spis si budu muset nacist neco o fungovani motoru existuje neco jako ''tunerska bible'' v anglictine nedej boze cestine nemyslim o tom jak se rozdelava laminat, jako o predstihu ventilech, vackach setrvacnicich, acasovani motoru pride mi ze sem zatim informocvanej ale tak nejak napul, myslel sem i na nejaky ucebnice z ucnaku na automecha
Samotne principy lazeni motoru jsou az stupidne jednoduche, ale jejich znalost z nikoho jeste neudela dobreho tunera. Lazeni motoru se standalone (anebo i piggy-backs) je zalezitost predevsim presne analyzace dat, ktere ma clovek k dispoci z dataloggeru a mericich pristroju (budiku), na jejichz zaklade a znalosti tech principu lazeni motoru pak podnika patricne kroky. Samozrejme, k znalosti principu lazeni motoru, schopnosti spravne analyzovat data a provadet patricne korekce je v prvni rade zapotrebi znat, na jakych principech a zakladech EFI a ECU pracuji - a to same plati i o samotnych mechanickych komponentech motoru. To neni tezke vycist z nejakych knih a naucit se, ale byt schopen to pote uplatnit v praxi prijde jen s praxi samou. Ja bych to prirovnal k nejake karetni hre anebo k sachu, kde jen znalost pravidel z nikoho neudela dobreho karetniho hrace anebo sachistu.

P.S.:
Nikdy neverte ladicim schopnostem "tunera", ktery vam hrde sdeli, ze za sve kariery neodpraskl ani jeden motor - protoze vas motor by mohl byt tim prvnim. Clovek musi parkrat spadnout na prdel, nez se nauci chodit, natoz pak behat... :lol:
IQ stylingem nenahradis.

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

to co pise taboo je pravda, ja sam ze za nejakyho extra tunera nepovazu ale ridim se jednoduchou pouckou co si sam nezkurvim to nevim, bohuzel ve svoji praci jaksi nemozu tunit a vecer jsem uz ponekud hotovej - celej den sem u pocitace a navrhuju pocitace pro rizeni ruznych technologii a do vlaku nebo v nich merim a predelavam je, takze jaksi vte mechanicke a vubec auto problematice jsem mimo, trochu jsem studoval a meril vstrikovani na svojom aute, a potom sem z toho vyvodil nejake zavery, kazdopadne si myslim ze nejakej ten mechanickej zaklad pripadne i neco na papiru by mi asi neskodili koneckoncu delam to pro svoji zabavu

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

semysak píše:to co pise taboo je pravda, ja sam ze za nejakyho extra tunera nepovazu ale ridim se jednoduchou pouckou co si sam nezkurvim to nevim, bohuzel ve svoji praci jaksi nemozu tunit a vecer jsem uz ponekud hotovej - celej den sem u pocitace a navrhuju pocitace pro rizeni ruznych technologii a do vlaku nebo v nich merim a predelavam je, takze jaksi vte mechanicke a vubec auto problematice jsem mimo, trochu jsem studoval a meril vstrikovani na svojom aute, a potom sem z toho vyvodil nejake zavery, kazdopadne si myslim ze nejakej ten mechanickej zaklad pripadne i neco na papiru by mi asi neskodili koneckoncu delam to pro svoji zabavu
Já bych spíš zase rozumněl mechanice a ne elektronice.... :lol:
krosmen motorsport .....

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“