no v mojem pripade je to zase jednodussi v tom, ze ten ventil tam uz je od vyrobce - pouziva se na overdrive takze ten ventil sem nemusel dodelavat, uchycovat a propojovat, jeste sem chtel vymenit hadicky za silikonove ale na to jsem nebyl dost mrazuvzdornej
kolik vubec stoji ten ventin N75?
BOOST controller podle semysaka
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: BOOST controller podle semysaka
ehm ehm takze se zda ze to chodi, ac nemam moznost moc jezdit na plno porad hnusne a tak, nemel by nekdo informace o tom ventilu N75? jakej ma odpor, jakou spina frekvenci a tak? neznam osobne nikoho kdo ma VAG a je ochoten to trosku poskadlit a navic je z okoli prahe a jeste ma pristup na diagnostiku, protoze se zda ze to bude trosku chtit poeditovat eventuelni padani do nouzoviho rezimu pro prekroceni tlaku ci jestli se ten N75 necha odpojit.... to je mi zahadou
na mojom historickym aute nic takovyho neni takze to funguje ''bez uprav'' jinak sem to trosku zminiaturizoval ma to rozmery 52x42 mm hloubka asi 30mm nebo tak nejak, jeste to nemam vyrobene
na mojom historickym aute nic takovyho neni takze to funguje ''bez uprav'' jinak sem to trosku zminiaturizoval ma to rozmery 52x42 mm hloubka asi 30mm nebo tak nejak, jeste to nemam vyrobene
kdyby si to chtěl zkoumat ještěš na zastaralejšim autě,tak sem dobrovolník....semysak píše:ehm ehm takze se zda ze to chodi, ac nemam moznost moc jezdit na plno porad hnusne a tak, nemel by nekdo informace o tom ventilu N75? jakej ma odpor, jakou spina frekvenci a tak? neznam osobne nikoho kdo ma VAG a je ochoten to trosku poskadlit a navic je z okoli prahe a jeste ma pristup na diagnostiku, protoze se zda ze to bude trosku chtit poeditovat eventuelni padani do nouzoviho rezimu pro prekroceni tlaku ci jestli se ten N75 necha odpojit.... to je mi zahadou
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
krosmen: proc ne, ale nekde by se musel koupit ten N75 ventil nebo neco podobnyho...